fotis9713 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 HELP απτους γνωστες. Εχω Netflix 4k αλλα θελω Αμερικής. Εχω vpn και βλεπω κανονικα στο κινητο αλλα θελω να βλεπω στην tv με android tv box. Κλειδώνω 10mbps στο speed test αλλα στην εφαρμογή του netflix στην tv βλεπω κανονικα 4K. Ειμαι στο οριο δηλαδή. Να αγοράσω mi box η το mecool που παιζει netflix 4k βλεπωντας Αμερικης μεσω vpn αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν θα πιανω αρκετή ταχύτητα ετσι ωστε να παίζει σε 4k? Η να αγοράσω συνδρομή για smart dns ωστε να το βαλω στην TV και να παιζει απο εκει netflix Αμερικής? Αλλα και με αυτήν την μεθοδο δεν ξέρω τι speeds θα πιανει για να βλέπω 4K οπως τωρα.
isay Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, fotis9713 είπε HELP απτους γνωστες. Εχω Netflix 4k αλλα θελω Αμερικής. Εχω vpn και βλεπω κανονικα στο κινητο αλλα θελω να βλεπω στην tv με android tv box. Κλειδώνω 10mbps στο speed test αλλα στην εφαρμογή του netflix στην tv βλεπω κανονικα 4K. Ειμαι στο οριο δηλαδή. Να αγοράσω mi box η το mecool που παιζει netflix 4k βλεπωντας Αμερικης μεσω vpn αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν θα πιανω αρκετή ταχύτητα ετσι ωστε να παίζει σε 4k? Η να αγοράσω συνδρομή για smart dns ωστε να το βαλω στην TV και να παιζει απο εκει netflix Αμερικής? Αλλα και με αυτήν την μεθοδο δεν ξέρω τι speeds θα πιανει για να βλέπω 4K οπως τωρα. Θα σου απαντησω μονο για το κοκκινισμένο. Εδω και μια εβδομάδα εχει σκάσει θέμα με τα mecool και το netflix και δεν ξέρουμε τι θα γινει. Την παρουσα χρονικη στιγμή ΔΕΝ παιζει netflix σε υψηλή αναλυση. Αν βιάζεσαι, πάρε κάτι αλλο. Edit : Με smart dns δεν παιζει σιγουρα η πατεντα που θες. Μονο με vpn αμερικής και μάλιστα συγκεκριμένους servers. Πχ ο vpn server windflixUS της windscribe παιζει netflix αμερικης μεσω vpn, αλλά οι υπολοιποι αμερικάνικοι vpn servers τρώνε πορτα απο το netflix. Για αλλες εταιρειες vpn δεν ξερω με σιγουρια για να σου πω. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2018 από isay
fotis9713 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, isay είπε Θα σου απαντησω μονο για το κοκκινισμένο. Εδω και μια εβδομάδα εχει σκάσει θέμα με τα mecool και το netflix και δεν ξέρουμε τι θα γινει. Την παρουσα χρονικη στιγμή ΔΕΝ παιζει netflix σε υψηλή αναλυση. Αν βιάζεσαι, πάρε κάτι αλλο. Edit : Με smart dns δεν παιζει σιγουρα η πατεντα που θες. Μονο με vpn αμερικής και μάλιστα συγκεκριμένους servers. Πχ ο vpn server windflixUS της windscribe παιζει netflix αμερικης μεσω vpn, αλλά οι υπολοιποι αμερικάνικοι vpn servers τρώνε πορτα απο το netflix. Για αλλες εταιρειες vpn δεν ξερω με σιγουρια για να σου πω. Το expressvpn που εχω ο server παιζει εδω και πολυ καιρο κανονικα netflix ασχολούνται συνεχεια. Τωρα το dns δεν ξερω γτ το αποκλείεις τελειως διοτι εχω δει παρα πολλους στο ίντερνετ να εχουν paid smart dns και να λειτουργεί κανονικά μαλιστα το δοκιμασα κ εχω με free trial που εχει πολυ λιγα bandwidth και δουλεψε αλλα δεν έπαιζε ουτε 480p σττην tv ηθελε να πληρώσεις για να σε βαλουν σε καλο server.
nzeppos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εδώ και αρκετούς μήνες οι λύσεις smart DNS παίζουν χωρίς σκάλισμα μόνο μέσω browser (πχ. από laptop). Το επίσημο app σε Android και κονσόλες (Xbox, PS4) δεν παίζει πλέον γιατί χρησιμοποιεί εσωτερικά καρφωτούς DNS server, νομίζω της Google. Οπότε ακόμα κι αν στη λίστα εμφανίζονται οι ταινίες του US Netflix, στην πράξη δεν μπορείς να τις παρακολουθήσεις. Σου βγάζει σφάλμα ότι είσαι πίσω από proxy. Μια πιθανή λύση είναι να δοκιμάσεις κάποιο πειραγμένο Netflix app σε rooted κινέζικο player (πιθανότατα κάποια παλιότερη έκδοση της εφαρμογής, αν και δεν το έχω επιβεβαιώσει ότι όντως θα συνδεθεί σωστά). Διαφορετικά να έχεις router που υποστηρίζει σκάλισμα μέσω iptables ώστε να μπορέσεις να μπλοκάρεις τα request της εφαρμογής προς τους DNS που θέλει το Netflix και να κάνεις overwrite με τους servers του smart DNS. Η διαδικασία περιγράφεται εδώ. VPN ομολογώ πως δεν έχω δοκιμάσει ποτέ, πάντως παλιότερα που το έψαχνα συνέχεια διάβαζα ότι μία παίζει, μία δεν παίζει, μία το κόβει το Netflix, μία το ξαναφτιάχνουν και πάλι από την αρχή. Κάτι που με έκανε διστακτικό στο να δοκιμάσω συνδρομές πέραν των 3-6 μηνών. Συν τοις άλλοις νομίζω πως είναι και ακριβότερη λύση μιας και smart DNS βρίσκεις με λιγότερο από 3 ευρώ το μήνα και αν θέλεις να βλέπεις μέσω browser με σύνδεση ή broadcast στην τηλεόραση, τότε δεν χρειάζεται να σκαλίσεις και τίποτα άλλο. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2018 από nzeppos 1
fotis9713 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 15 λεπτά πριν, nzeppos είπε Εδώ και αρκετούς μήνες οι λύσεις smart DNS παίζουν χωρίς σκάλισμα μόνο μέσω browser (πχ. από laptop). Το επίσημο app σε Android και κονσόλες (Xbox, PS4) δεν παίζει πλέον γιατί χρησιμοποιεί εσωτερικά καρφωτούς DNS server, νομίζω της Google. Οπότε ακόμα κι αν στη λίστα εμφανίζονται οι ταινίες του US Netflix, στην πράξη δεν μπορείς να τις παρακολουθήσεις. Σου βγάζει σφάλμα ότι είσαι πίσω από proxy. Μια πιθανή λύση είναι να δοκιμάσεις κάποιο πειραγμένο Netflix app σε rooted κινέζικο player (πιθανότατα κάποια παλιότερη έκδοση της εφαρμογής, αν και δεν το έχω επιβεβαιώσει ότι όντως θα συνδεθεί σωστά). Διαφορετικά να έχεις router που υποστηρίζει σκάλισμα μέσω iptables ώστε να μπορέσεις να μπλοκάρεις τα request της εφαρμογής προς τους DNS που θέλει το Netflix και να κάνεις overwrite με τους servers του smart DNS. Η διαδικασία περιγράφεται εδώ. VPN ομολογώ πως δεν έχω δοκιμάσει ποτέ, πάντως παλιότερα που το έψαχνα συνέχεια διάβαζα ότι μία παίζει, μία δεν παίζει, μία το κόβει το Netflix, μία το ξαναφτιάχνουν και πάλι από την αρχή. Κάτι που με έκανε διστακτικό στο να δοκιμάσω συνδρομές πέραν των 3-6 μηνών. Συν τοις άλλοις νομίζω πως είναι και ακριβότερη λύση μιας και smart DNS βρίσκεις με λιγότερο από 3 ευρώ το μήνα και αν θέλεις να βλέπεις μέσω browser με σύνδεση ή broadcast στην τηλεόραση, τότε δεν χρειάζεται να σκαλίσεις και τίποτα άλλο. Dns θα βαλω στην tv οχι στο κινητο. Που και αυτο εκανα και δουλεψε αλλα αν δεν το αγοράσεις δεν θα εχεις το πληρες bandwidth. Ρωταω μπας και καποιος εχει κανει την διαδικασία και ξερει να μας πει τι παιζει με τις ταχύτητες αυτες που ειν στο οριο δλδ γιατι 2mb να χανω δεν θα παιζει 4k.
galgio21 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Θέλω να πάρω ένα tv box για να βλέπω ταινίες και ποδόσφαιρο από το kodi. Μετά από αναζήτηση που έκανα κατέληξα στα Beelink GT1 Ultimate, Tanix TX9 Pro και Tanix TX92. Τα δύο τελευταία δεν ξέρω ποια είναι η διαφορά τους. Επειδή δεν ξέρω πολλά θα ήθελα τη γνώμη σας.
stenlibi Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Επίσης πιο θεωρείτε το κορυφαίο tvbox μέχρι 100-120 ευρώ. Εκτός από το Nvidia Shield που είναι πιο ακριβό.
gat0s814 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, stenlibi είπε Επίσης πιο θεωρείτε το κορυφαίο tvbox μέχρι 100-120 ευρώ. Εκτός από το Nvidia Shield που είναι πιο ακριβό. https://www.banggood.com/Rikomagic-RKM-MK22-PLUS-Amlogic-S912-3GB-RAM-32GB-ROM-TV-Box-p-1129336.html?rmmds=search&ID=43101&cur_warehouse=CN https://www.gearbest.com/tv-box/pp_009813781193.html?wid=1433363 https://www.banggood.com/CSA93-Amlogic-3GB-RAM-32GB-ROM-TV-Box-p-1116697.html?rmmds=search&ID=43101&cur_warehouse=CN 1
zul Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα! Τι γνώμη έχετε για αυτό το tv box; Σκέφτομαι να το πάρω https://www.clevermarket.gr/proionta/ichos-eikona/eikona/tv-box-android/tv-box-android-v8-android7-1-2-kodi-17-6_105970/?lang=el&iid=105970&path=-1387094818&template=productDetails&gclid=Cj0KCQjwy9LVBRDOARIsAGqoVnt3EmTKlvpCMZILCH8O2y1D9IKqbZdj6G5A5xaoGp8jChLp58CgEH8aApEqEALw_wcB%2cCjwKCAiA7ovTBRAQEiwAo8dPcTq-s1Ll3dKHc37T5uBr7l6GQsOT_Gl_LMpltBegShuN8v3lgIuafBoClFUQAvD_BwE%2cCj0KCQjw9LPYBRDSARIsAHL7J5nSM2dEmBsENTcD3_Yv_9O5vJWW96htE2Krj3-0OoMxGGWtd9fzALoaAswjEALw_wcB Έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο σε αυτή την τιμή; Για αρχάριους με την τεχνολογία φαίνεται καλό. Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2018 από zul
isay Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 17 λεπτά πριν, zul είπε Καλησπέρα! Τι γνώμη έχετε για αυτό το tv box; Σκέφτομαι να το πάρω https://www.clevermarket.gr/proionta/ichos-eikona/eikona/tv-box-android/tv-box-android-v8-android7-1-2-kodi-17-6_105970/?lang=el&iid=105970&path=-1387094818&template=productDetails&gclid=Cj0KCQjwy9LVBRDOARIsAGqoVnt3EmTKlvpCMZILCH8O2y1D9IKqbZdj6G5A5xaoGp8jChLp58CgEH8aApEqEALw_wcB%2cCjwKCAiA7ovTBRAQEiwAo8dPcTq-s1Ll3dKHc37T5uBr7l6GQsOT_Gl_LMpltBegShuN8v3lgIuafBoClFUQAvD_BwE%2cCj0KCQjw9LPYBRDSARIsAHL7J5nSM2dEmBsENTcD3_Yv_9O5vJWW96htE2Krj3-0OoMxGGWtd9fzALoaAswjEALw_wcB Έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο σε αυτή την τιμή; Για αρχάριους με την τεχνολογία φαίνεται καλό. Πανω δεξια γράψε στην αναζήτηση clevermarket και θα καταλάβεις γιατί ΔΕΝ θες να ψωνισεις απο αυτο το μαγαζι. 60 ευρω για s905 με 1GB ram (φαντάζομαι οτι ο αποθηκευτικος ειναι 8GB) είναι λάθος επενδυση, για να μην πω πεταμενα λεφτα. 2
GeorgeAl92 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 34 λεπτά πριν, zul είπε Καλησπέρα! Τι γνώμη έχετε για αυτό το tv box; Σκέφτομαι να το πάρω https://www.clevermarket.gr/proionta/ichos-eikona/eikona/tv-box-android/tv-box-android-v8-android7-1-2-kodi-17-6_105970/?lang=el&iid=105970&path=-1387094818&template=productDetails&gclid=Cj0KCQjwy9LVBRDOARIsAGqoVnt3EmTKlvpCMZILCH8O2y1D9IKqbZdj6G5A5xaoGp8jChLp58CgEH8aApEqEALw_wcB%2cCjwKCAiA7ovTBRAQEiwAo8dPcTq-s1Ll3dKHc37T5uBr7l6GQsOT_Gl_LMpltBegShuN8v3lgIuafBoClFUQAvD_BwE%2cCj0KCQjw9LPYBRDSARIsAHL7J5nSM2dEmBsENTcD3_Yv_9O5vJWW96htE2Krj3-0OoMxGGWtd9fzALoaAswjEALw_wcB Έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο σε αυτή την τιμή; Για αρχάριους με την τεχνολογία φαίνεται καλό. Πιο μακριά δεν πάει! Καλύτερα να μην πάρεις τίποτα.
zul Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Κατάλαβα.. θα την πατούσα κανονικά.. έχετε να προτείνετε κάποιο αξιοπρεπές tv box γύρω στα 60€; Να βλεπω τους αγώνες θέλω και καμια ταινία χωρίς να κολλάει.και αν γίνεται με εύκολη εγκατάσταση καθώς είμαι αρχάριος στο θέμα 🙂
[email protected] Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Καλημέρα. Θα χρειαστώ την βοήθειά σας στην επιλογή tv Box. Οι απαιτήσεις μου περιοριζονται σε full HD ανάλυση, streamαρισμα σειρών και YouTube. Οι Ποια η άποψη σας για τα: 1.mecool m8s pro plus 2.mecool m8s pro w 3.h96 pro plus Οποιαδήποτε άλλη πρόταση δεκτή. Ευχαρθστω
gat0s814 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, [email protected] είπε Καλημέρα. Θα χρειαστώ την βοήθειά σας στην επιλογή tv Box. Οι απαιτήσεις μου περιοριζονται σε full HD ανάλυση, streamαρισμα σειρών και YouTube. Οι Ποια η άποψη σας για τα: 1.mecool m8s pro plus 2.mecool m8s pro w 3.h96 pro plus Οποιαδήποτε άλλη πρόταση δεκτή. Ευχαρθστω Απ'ολα αυτα το καλυτερο hardware το εχει το 3 Μαλιστα το πηρα για 2 φιλους τωρα τελευταια και σε γενικες γραμμες ειναι ικανοποιητικο!
jimis98 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) εγω ειμαι αναμεσα σε αυτα,ποιο μου προτεινεται και γιατι? 1.H96 PRO PLUS 2.A95X Max 3.A95X Plus 4.Sunvell T95Q 5.T95X2 6.Tanix TX9 Pro 7.https://www.banggood.com/Mecool-KM9-S905X2-4GB-DDR4-RAM-32GB-ROM-Android-8_1-5G-WIFI-Bluetooth-4_1-4K-Voice-Control-TV-Box-p-1368941.html?rmmds=search&ID=533601&cur_warehouse=CN 8.https://www.banggood.com/Mecool-KM9-S905X2-4GB-DDR4-RAM-32GB-ROM-Android-8_1-5G-WIFI-Bluetooth-4_1-4K-TV-Box-p-1389240.html?rmmds=search&ID=533601&cur_warehouse=CN Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2018 από jimis98
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα