stenlibi Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Οκ σε ευχαριστώ πολυ. Μόλις το κατέβασα και πλέον δεν ζητάει καθόλου δικαιώματα. Το έψαξα λίγο και όντως έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά. 😀
parlapipas25 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Σκεφτομαι την αγορα του xiaomi mi box s για netflix.Ειναι καλη επιλογη;
powerup Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, xrealtv είπε Ναι λαθος δικο μου απλα οπως ειπα τα εχω για τεστ για μενα δεν τα δίνω οποτε εγω τα εχω ανοιξει ολα τα δικαιωματα για να μην μου λεει στο debugging οτι δεν εχεις δικαιωμα να κανεις αυτο και αυτο και αυτο.Ομως πιο καλα ετσι για να ξερεις και τι σου γινετε N 2 ώρες πριν, xrealtv είπε πες μου για πιο app θες να το ανεβασω τώρα. To app ανεβηκε το κατεβαζεις απο εδω http://xrealtv.com/movies.apk χρησιμοποιει μονο Inernet επιβεβαιωσε οτι ειναι ετσι μηπως εχω ξεχασει καποιο permition. Το app το κατεβασα σε android tv box το εγκατεστησα οκ, αλλα δεν ανοιγει @xrealtv Παιζει μονο σε κινητα το app ? Η εχει απαιτησεις (πχ s912) για να παιξει. σε antroid box ? Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2019 από powerup
alphonse Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 τα ίδια και σε μένα beelink gt1 ultimate
nikarag Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Παιδες καλησπερα και απο μενα. Θέλω να αγοράσω ενα tv box για να το χρησιμοποιήσω για netflix για καμια ταινια στο kodi και για τυχον αθλητικα (δεν εχω συνδρομη σε κανενα καναλι). Εχω μια σχετικα παλια TV Philips 42" επίπεδη οθονη αλλά οχι smart (μοντελο 2004) και μπορω να διαθεσω 50 εως 60 ευρω στο περιπου. Απο ενα σχετικα μικρο ψαξιμο που εκανα στο site εχω εντοπισει τις εξης επιλογες: Mecool M8S PRO L Beelink GT1 Ultimate 3/32 Tanix TX9 Pro Τι θα μου προτεινατε απο αυτα ή και απο κατι που δεν το εχω αναφερει; Ευχαριστω πολύ.
powerup Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 32 λεπτά πριν, xrealtv είπε Hmmmmmmmm Το app εχει φωνητική αναζητηση δηλαδη πατας πανω δεξια το Μικροφωνο και αντι να γραφεις τον τιτλο τον Μιλας. Θα το αφαιρεσω μηπως φταίει αυτο γιατι σε μενα παιζει κανονικοτατα. Δώστε μου 2 λεπτα γιατι τελειώνω και κατι αλλο με τις 100.000++ movies και ανεβαζω χωρις μικ να μου πειτε αν κολαει και παλι. Χανανεβασα μαλλον ειχα βαλει release version Που δεν εχω certificate και δεν επαιζε.Τωρα χανανεβασα στο ιδιο λινκ με πριν το fullmovies.apk κατεβαστε το και πειτε μου κυριοι να δουμε τι θα γίνει :)) Πατώντας πανω δεηια το εικονιδιο με την καμερα εχετε 4 δευτερολεπτα να πειτε στα ΑΓΓΛΙΚΑ τον τιτλο ή την λεξη της αναζητησης. μετα αφου μιλήστε πχ american idol περιμενετε και κανει αναζητηση και σας εμφανιζει τα αποτελεσματα. και αν μπορεις στείλε μου εικονα για να δώ ποσες φωτογραφιες χωραει στο box σου ετσι ωστε να μην πλατιάζουν Κατέβασες το Νεο? που εβαλα πριν λιγο? Zκατεβασα ξανα το fullmovies.apk δεν ανοιγει ξανα η εφαρμογη
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Το τοπικ οδεύει προς λουκέτο. Στο χέρι σας είναι... 1 1
iliasbass Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 4/1/2019 στις 9:05 ΠΜ, iliasbass είπε Αγόρασα αυτό: https://m.geekbuying.com/item/MX10-Android-7-1-2-RK3328-4GB-32GB-TV-Box-388684.html ελπίζω να βγει καλό... mini review για το εν λόγω tvbox... κάλο μέχρι στιγμής, γρήγορο, το kodi κρύβετε επιμελώς (θέλει κόλπο για να ανοίξει)δεν εχω πολυασχοληθεί με το kodi καθώς τα πιτσιρίκια την έχουν καταβρεί με ένα άλλο πρόγραμμα, το cloud tv. Netflix έχει αλλα δεν το δουλεύω. το μόνο αρνητικό για έμενα είναι το χειριστήριο που δεν το έχω συνηθίσει ακόμα. Το προτείνω ανεπιφύλακτα! Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2019 από iliasbass
jimis98 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 30 λεπτά πριν, iliasbass είπε mini review για το εν λόγω tvbox... κάλο μέχρι στιγμής, γρήγορο, το kodi κρύβετε επιμελώς (θέλει κόλπο για να ανοίξει)δεν εχω πολυασχοληθεί με το kodi καθώς τα πιτσιρίκια την έχουν καταβρεί με ένα άλλο πρόγραμμα, το cloud tv. Netflix έχει αλλα δεν το δουλεύω. το μόνο αρνητικό για έμενα είναι το χειριστήριο που δεν το έχω συνηθίσει ακόμα. Το προτείνω ανεπιφύλακτα! συνηθως αυτος ο επεξεργαστης ειχε καποια θεματα
VILANOVA KOYFAS Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Πριν μερες με δια κοπη ρευματος δεν. μπωρο να μπω σ το μενου του τβ μποξ MXQ-4K
gat0s814 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, VILANOVA KOYFAS είπε Πριν μερες με δια κοπη ρευματος δεν. μπωρο να μπω σ το μενου του τβ μποξ MXQ-4K Τσεκαρε για αρχη αν δουλευει σωστα το τροφοδοτικο του η αν εχεις αλλο τροφοδοτικο δωστου μια προσπαθεια να δεις.... Αν τωρα το λαμπακι ειναι μπλε και απλα κανει ενα boot loop και δεν ξεκιναει προσπαθησε να μπεις σε recovery και να δεις αν μπορεις απο εκει αν το κανεις factory reset αν επανερθει.... Τελος αν δεν γινει τιποτα τοτε το λογισμικο απο την αρχη και ολα θα φτιαξουν! Καλη τυχη Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2019 από gat0s814
sifario Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 καλησπερα παιδες.Εχω φρικαρει σημερα παρελαβα tanix tx9 pro και δεν μπορω να κανω τιποτα ουτε καν να το στησω.Εκει που ανοιγει και παω να περασω καμια εφαρμογη κολλαει δειχνει ασπρη οθονη και μετα μολις το βγαζω απο το ρευμα δεν ανοιγει δεν κανει boot.Πρεπει να περιμενω κανενα 3λεπτο χωρις να ειναι στο ρευμα.Μετα οταν ανοιξει παλι τα ιδια ανοιγω το chrome και ξανα κολλαει και δεν ανοιγει.Το εκανα reset απο το μενου παλι δεν κνει boot να ανοιξει.Να επικοινωνησω με gearbest η υπαρχει καμια λυση?Μ σρεσει που το πηρα για καλο
mples Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Επεσες σε ελαττωματικό κουτί φίλε το έχω πάθει και εγώ αυτό σε άλλο κουτί δυστυχώς νομίζω ότι δεν μπορεί να φτιαχτεί αλλά μπορεί και να κάνω λάθος δοκίμασε να ξαναφλασαρεις την ρομ Υγ τα tanix είναι τα ποιο ποιοτικά από τα φθηνά απλά επεσες στην περίπτωσή
sifario Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 μαλλον αυτο ειναι φλασαρα το προηγουμενο firmware αλλα τιποτα.Μου φαινεται για hardware γιατι οταν δειχνει το logo kai παει να ανοιξει ακουγεται ενας ηχος απο την τηλεοραση σαν να μην μπορει να δωσει εικονα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα