Downloadpercent Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Λεγεται εξαρτηση και ψευτομαγκια...οπως ακριβως με το τσιγαρο...και για να πεισουν τον εαυτο τους ακουμε τα ωραια Γιατί εξάρτηση? αφού σου λέω ότι μπορώ και χρόνια χωρίς καφέ! δεν είναι ότι κρατιέμαι ρε παιδί μου... μου βγαίνει φυσικά, πως να στο πω! δεν νιώθω κάτι, δεν νιώθω την ανάγκη, την επιθυμία... Γιατί ψευτομαγιά? αφού δεν ισχύει το πρώτο, δηλαδή δεν είμαι εξαρτημένος και να το παίζω ιστορία ότι μπορώ χωρίς καφέ, τσιγάρο κλπ Δεν ξέρω παιδιά, εγώ έτσι έχω μάθει και είτε πιω είτε όχι καφέ μου κάνει το ίδιο, και ξέρεις... δεν έχω το μυαλό μου εκεί όλη την ώρα "α δεν πίνω καφέ yo yo", <-- αυτό θα σήμαινε εξάρτηση...
devil-ji Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Τωρα δηλαδη που δεν εχω εσπρεσιερα σπιτι, τι καφε να κανω? Μαλλον για γαλλικο το κοβω ή εχουμε καμια ερευνα και γι'αυτο? Διλληματα ωρε πουρνο πουρνο... Περα απο την πλακα, παντα μετρο.
Downloadpercent Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Εχω πιει 2-3 φορες στην ζωη μου καφε..φραπεδες..τοτε παλια που ημουν νεος..δεν μου εκανε αισθηση..δεν μου αρεσε ιδιαιτερα η γευση...και στην τελικη οπως και με το τσιγαρο..δεν βρισκω καποιον λογο να το κανω... εγώ προσωπικά δεν το έχω κάνει αυτό που λες πάνω Μπορεί να πιω 2-3 καφέδες σε μια βδομάδα Μπορεί να πιω 2-3 καφέδες σε ένα μήνα Μπορεί να πιω 2-3 καφέδες το 4μηνο φέτος (αυτούς τους 3μήνες έχω πιει περίπου 10-15 καφέδες, οι περισσότεροι από την Μανα για να την ξερφοτωθώ "παιδί μου, θες καφέ... Καλά οκ") ΔΕΝ λέω ότι ο καφές είναι μάπα "κλαιν μαιν δηλαδη", απλά προσωπικά δεν βρίσκω κάτι το ιδιαίτερο (πίνω συχνά χυμούς) Τωρα δηλαδη που δεν εχω εσπρεσιερα σπιτι, τι καφε να κανω? Μαλλον για γαλλικο το κοβω ή εχουμε καμια ερευνα και γι'αυτο? Διλληματα ωρε πουρνο πουρνο... Περα απο την πλακα, παντα μετρο. Παιδιά! ίσως ακουστεί αστείο αλλά έτσι είναι... Δεν γνωρίζω τα διάφορα είδη καφέ που υπάρχουν, πχ ο γαλλικός πως φτιάχνεται? (ΟΧΙ Οτι δεν έχω πιει, δεν ξέρω να φτιάχνω....)
kage Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 δοκιμαστε redbull,monster με φραπε ,μπορει να σας πιασει η καφεινη
SpirtouLisS Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 με πειράζει ο φραπέος ρε παιδί μου. Πινω μισό ποτήρι και μετα απο 10 λεπτά μου έρχεται ενα σφίξιμο ψιλά στο στομάχι προς τον οισοφάγο. Αλλους πάλι δε τους πιάνει τιποτα. Πινουν 2-3 σπαστούς στη δουλειά και άλλους τοσους σπίτι και ολα καλά. Καθε οργανισμός ειναι διαφορετικός
nemesiskp Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Συγκρίνεται μόνο με τη μυρωδιά του εδάφους μετά τη βροχή και με αυτή της βενζίνης! Τι ειπε ο θεος!!!Χαιρομαι οποτε παω να βαλω βενζινη,μονο και μονο για τις τζουρες.Βεβαια μετα κλαιω απο την τιμη της βενζινης.Ακριβο πραγμα η μαστουρα..... Προσωπικα στα περι του καφε,ειμαι στα ατομα που του αρεσει η γευση αλλα σιγουρα δεν ειμαι εξαρτημενος.Δηλαδη ποτε δεν πινω σπιτι στο ξεκαρφωτο καφε(ασε που δεν με ξυπανει) και ποτε δεν μου λειπει.Απλα μια στο τοσο οταν παω σε καφετερια,βλεπω τι τραβαει η ορεξη μου.Χυμο;Καφεδακι;Κατι αλλο;Εννοειται παντα παγωμενο καφε με αδυναμια στην φραπεδια.Δεν μπορω με τιποτα τα ζεστα ροφηματα,με αναγουλιαζουν.Με εξαιρεση καμια ζεστη σοκολατα τον χειμωνα,αλλα και αυτη σπανια.
Gtr34 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Καφέ δεν πίνω αλλά δεν υπάρχει ποιο ωραία μυρωδιά από τον φρεσκοκομμένο καφέ μαστούραααα 1
Teaser Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Ωραίο θέμα, λες και το μεγαλύτερο πρόβλημα στη διατροφή μας είναι ο καφές. Θα τρελαθούμε.
pournaras Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 με πειράζει ο φραπέος ρε παιδί μου. Πινω μισό ποτήρι και μετα απο 10 λεπτά μου έρχεται ενα σφίξιμο ψιλά στο στομάχι προς τον οισοφάγο. Αλλους πάλι δε τους πιάνει τιποτα. Πινουν 2-3 σπαστούς στη δουλειά και άλλους τοσους σπίτι και ολα καλά. Καθε οργανισμός ειναι διαφορετικός Αυτο πειραζει αρκετο κοσμο... Περαν της πλακας, ο φραπες μου δημιουργουσε κι εμενα τα ιδια συμπτωματα, σφιξιμο στο στομαχι μονιμα. Εχω 6-7 χρονια που πινω πλεον μονο εσπρεσσο (συνηθως φρεντο), και το σφιξιμο στο στο στομαχι δεν ξαναεμφανιστηκε. 1
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Προσωπικα απεχθανομαι ολα τα κρυα ροφηματα και τον φραπε περισσοτερο απ'ολα, δεν εχουν αρωμα στην καλυτερη των περιπτωσεων κι αν εχουν ειναι αηδια. Τσαι και καφες μου αρεσουν ζεστα και το καλοκαιρι αν θελω κατι δροσερο υπαρχουν οι φρεσκοι χυμοι φρουτων και λαχανικων.
mphxths Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Γιατί εξάρτηση? αφού σου λέω ότι μπορώ και χρόνια χωρίς καφέ! δεν είναι ότι κρατιέμαι ρε παιδί μου... μου βγαίνει φυσικά, πως να στο πω! δεν νιώθω κάτι, δεν νιώθω την ανάγκη, την επιθυμία... Γιατί ψευτομαγιά? αφού δεν ισχύει το πρώτο, δηλαδή δεν είμαι εξαρτημένος και να το παίζω ιστορία ότι μπορώ χωρίς καφέ, τσιγάρο κλπ Δεν ξέρω παιδιά, εγώ έτσι έχω μάθει και είτε πιω είτε όχι καφέ μου κάνει το ίδιο, και ξέρεις... δεν έχω το μυαλό μου εκεί όλη την ώρα "α δεν πίνω καφέ yo yo", <-- αυτό θα σήμαινε εξάρτηση... Χαλαρωσε για την πλειοψηφια μιλαω..δεν αναφερομαι σε καποιον συγκεκριμενα "φέτος (αυτούς τους 3μήνες έχω πιει περίπου 10-15 καφέδες, οι περισσότεροι από την Μανα για να την ξερφοτωθώ "παιδί μου, θες καφέ... Καλά οκ")" Δηλαδη αν δεν πιεις καφε δεν την ξεφορτωνεσαι ?Στον δινει με το ζορι ενα πραμα ?
noob Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Τι ειπε ο θεος!!!Χαιρομαι οποτε παω να βαλω βενζινη,μονο και μονο για τις τζουρες.Βεβαια μετα κλαιω απο την τιμη της βενζινης.Ακριβο πραγμα η μαστουρα..... Οπότε συνδυάζεις το σνιφ σνιφ με το σνιφ κλαψ λυγμ. Ωραίος!
lak10 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 γκομενα φιλου προχθες μου λεει το εξης θεικο. Ο ξαδερφος μου που σπουδαζει χημικοε τροφιμων μου ειπε οτι βαζουν σαπουνι στον nescafe γι αυτο κανει αφρο. Ισχυει κατι τετοιο? Ηθελα να ρωτησω και για αυτο με τον καφε που το απορροφανε τα κοκκαλα αν τον πινουμε με γαλα. μου φαινεται λιγο κουλο υπαρχει επιστημονικη εξηγηση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα