Super Moderators billdanos Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 φετα στην πιτσα... Ω ναι! Σαν μπαχαρικό στο ψιλό του τρίφτη (να είναι λίγο σκληρή προφανώς). (κατά τα άλλα δεν σας ενοχλεί ο ανανάς αλλά φταίει η φέτα) 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 ανανας στην πιτσα... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 ποτε δεν εχω φαει πιτσα ανανα.χανω κατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Η φετα κσι ο ανανας δεν ειναι τιποτα μπροστα στην πιτσα με γυρο χοιρινο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 ποτε δεν εχω φαει πιτσα ανανα.χανω κατι? Το νόημα τής ζωής!!! Πρόκειται για τη νούμερο 2 γευστική ηδονή, μετά τη σαλάτα με μαρούλι, φρέσκο κρεμμυδάκι, άνηθο, ελαιόλαδο, balsamico και ...πορτοκάλι. Αλήθεια, παρουσιάστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή μαγειρικής αυτό το πράγμα και απεδείχθη για άλλη μια φορά, το πόσο άχρηστος λαός είναι οι Έλληνες: Ούτε μια τόση δα μικρούλα βόμβα στο κανάλι που τη μετέδωσε... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Η ''χωριατικη'' - φετα , ντοματα, ελιες -πιτσα δεν ειναι ασχημη καθολου. Τωρα κατι αναναδες, αντζουγιες κλπ ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 dee, το πορτοκαλι παει σε σαλατα. blues, η αντζουγια ειναι τιγκα στο umami και κανει τρομερη δουλεια στο να ενισχυσει την γευση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Εσυ τουφας σαν καλοφαγας και σεφ φανταζομαι οτι κατι παραπανω πρεπει να ξερεις εκτος και αν δεν ασχολεισαι με κατεψυγμενα προιοντα τετοιου τυπου (φανταζομαι τα φτιαχνεις μονος σου). Αν εχεις ομως καμια προταση ειναι καλοδεχουμενη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Η ristorante ειναι της dr oetker? Αυτη παιρνω, και βαζω πανω εξτρα πραγματα. Θελω την πιτσα να ειναι υπερβολικα λεπτη, λιγο πιο παχια απο tortilla/αραβικη πιτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Τωρα κατι αναναδες, αντζουγιες κλπ ... Δεν εβλεπες χελωνονιντζακια μικρη; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 dee, το πορτοκαλι παει σε σαλατα. Φίλε, δεν ξέρω αν «επισήμως» θεωρείται ότι πάει, αλλά εγώ προσωπικά, το συνδυασμό «πορτοκάλι & λαδόξυδο» δεν υπάρχει περίπτωση να τον δοκιμάσω καν. Είναι κάτι, τού οποίου η σκέψη και μόνο μου φέρνει αναγούλα. Δεν ξέρω τι έχει συμβεί τα τελευταία χρόνια, αλλά έχω την εντύπωση ότι θεωρείται αναγκαίο να «εφευρίσκονται» όλο και περισσότεροι, όλο και πιο ασυνήθιστοι συνδυασμοί γεύσεων και, πλέον, η μαγειρική επιδίδεται σε συνεχή ρεσιτάλ ανωμαλίας. Αυτά που βλέπω να παρουσιάζονται ως «ταιριαστά» τα τελευταία δέκα χρόνια, δεν τα είχα δει ούτε στο πιο παλαβό όνειρο πριν. Γούστα είναι αυτά βέβαια, αλλά αν εμένα μου το σέρβιρε κάποιος αυτό το πράγμα, θα τού φορούσα τη σαλατιέρα καπέλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Κατι γλυκο και ξυνο παει με κατι αλλο ξυνο και γλυκο. Σε λιγο θα πεις οτι δεν εχεις δοκιμασει λουκανικο με πορτοκαλι μεσα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REDODIN7 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Για μενα κατεψυγμενη πιτσα απλα τρως για να γεμισεις το στομαχι οποτε ασυζτητη carrefour που εχει 2 ευρω οι τρεις, βαζω και λιγο μπεικον και λιγα μανιταρια και ειναι οκ. Το καλυτερο που μπορεις να κανεις αν δεν μπορεις να την φτιαξεις μονο σου ή να παρεις pillsbury ή να παρεις ζυμη απο τον φουρνο τις γειτονιας σου. Εναλλακτικα μπορεις να χρησιμοποιησεις τορτιγιες ή αραβικες πιτες μεχρι και σφολιατα. Τωρα για το θεμα γευστικοτητας η φετα παει μια χαρα στην πιτσα και γενικα οταν ψυνετε τα σπαει, το ιδιο ισχυει και για τις γλυκοξυνες σαλτσες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Για την πίτσα με ανανά και γω τα ίδια έλεγα μέχρι που δοκίμασα Δεν ήταν και τίποτα ιδιαίτερο βασικά, μια κανονική πίτσα(χωρίς πολλά αλλαντικά βέβαια) με ένα κομματάκι ανανά κονσέρβα πάνω Δε με χάλασε Για σαλάτα που αναφέρθηκε, έχω φάει ρόκα με μέλι, ρόδι και άλλα διάφορα που τα έσπαγε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 1) Κατι γλυκο και ξυνο παει με κατι αλλο ξυνο και γλυκο. 2) Σε λιγο θα πεις οτι δεν εχεις δοκιμασει λουκανικο με πορτοκαλι μεσα... 1) Υποθέτω σωστά ότι το πρώτο «γλυκό και ξινό» είναι το πορτοκάλι; Αν ναι, ωραία μέχρι εδώ. Το άλλο - που είναι και γλυκό - ποιο είναι; Μη μου πεις ότι το λαδόξυδο είναι έστω κι ελάχιστα γλυκό, διότι θα με στείλεις... 2) Εν αγνοία μου ίσως (να είχε πορτοκάλι μέσα το λουκάνικο και να το έφαγα χωρίς να καταλάβω τη γεύση του, είναι πιθανό). Αν όμως δε γίνεται αντιληπτή η γεύση του, ποιος ο λόγος να υπάρχει; Αν όμως ξέρω από πριν ότι ο ψυχοπαθής που το έφτιαξε, έχει βάλει μέσα πορτοκάλι, φυσικά και δε θα το δοκιμάσω... ας κάνουν σε άλλον τα πειράματά τους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα