f1vettel Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Trattoria Alfredo Margherita απο LidL απο εμενα.3 πιτσες με 2 ευρω,απιστευτη σαλτσα ντοματας.Μονο που σκετη θες 2 να χορτασεις,αν βαλεις πραγματα ειναι οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Σιγουρα δεν ητανε κατσου-κατι,αλλα δεν ηξερα τι ετρωγα.Εγω ακολουθησα εναν "ψαγμενο" γνωστο που μια φορα ειχαμε βγει σε ταβερνακι και μας το επαιζε ιστορια οτι δεν ξερουμε να τρωμε κτλ και τον πεισαμε να μας παει να δοκιμασουμε "divine" γευσεις. Αυτο το καλτσοκατι ποσο κανει;Χορταινεις;Μεγαλουτσικο φαινεται παντως. Γενικα δεν εχω προβλημα να δοκιμαζω νεα πραγματα απο εστιατορια κτλ,απλα οσες φορες το εχω κανει αηδιαζω.Αντιθετως οσες φορες εχω φαει τοπικες συνταγες απο επαρχια παντα μου αρεσουν. δεν ξερω για τι divine γευσεις ελεγε αλλα αυτο που ποσταρα εγω ειναι σιγουρα θεικο. τεραστιο μπολ με ρυζι μουσκεμενο με misso soup, παναρισμενο χοιρινο και απο πανω αυγο που εχει ομελετιασει. μπορω να τρωω τετοιο μεχρι να μου βγαινει απο την μυτη (ηδη δλδ με το πρωτο μπολ μου βγαινει απο την μυτη γτ μιλαμε για τεραστια ποσοτητα). εδω στις βρυξελλες εχω βρει ενα κουτουκι θεικο που το εχει με κατι λιγοτερο απο 10 ευρω. οσοι το εχουν δοκιμασει με εχουν προσκυνησει. δεν θελω να μαθω να το φτιαχνω ποτε για να μην χασει την μαγεια του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 δεν ξερω για τι divine γευσεις ελεγε αλλα αυτο που ποσταρα εγω ειναι σιγουρα θεικο. τεραστιο μπολ με ρυζι μουσκεμενο με misso soup, παναρισμενο χοιρινο και απο πανω αυγο που εχει ομελετιασει. μπορω να τρωω τετοιο μεχρι να μου βγαινει απο την μυτη (ηδη δλδ με το πρωτο μπολ μου βγαινει απο την μυτη γτ μιλαμε για τεραστια ποσοτητα). εδω στις βρυξελλες εχω βρει ενα κουτουκι θεικο που το εχει με κατι λιγοτερο απο 10 ευρω. οσοι το εχουν δοκιμασει με εχουν προσκυνησει. δεν θελω να μαθω να το φτιαχνω ποτε για να μην χασει την μαγεια του Μαλιστα,ΕΑΝ ποτε με πεισουν να ξαναφαω ιαπωνεζικο θα το ψαξω.Εξαρταται την τιμη βεβαια.Παντως μεχρι στιγμης τιποτα δεν εχει ξεπερασει: δικη μας ψημενη προβατινα,χωριατικη σαλατα με υλικα απο το χωραφι,ψωμι της γιαγιας στα ξυλα,τηγανητες πατατες,συγκεκριμενα λουκανικα απο καρδιτσα,τζατζικι απο την μανα μου και συνοδεια με μια fratziskaner. Στην θεση της προβατας μπορουμε να βαλουμε κοκορετσακι και ψημενο αρνι για τις αναγκες του πασχα.Τα υπολοιπα τα ιδια.Γιαμ γιαμ.Το βραδυ εχει εξοδο με την κοπελα σε εστιατοριο.Να δω τι μ@λακιες θα φαμε παλι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Σιγουρα δεν ητανε κατσου-κατι,αλλα δεν ηξερα τι ετρωγα.Εγω ακολουθησα εναν "ψαγμενο" γνωστο που μια φορα ειχαμε βγει σε ταβερνακι και μας το επαιζε ιστορια οτι δεν ξερουμε να τρωμε κτλ και τον πεισαμε να μας παει να δοκιμασουμε "divine" γευσεις. Αυτο το καλτσοκατι ποσο κανει;Χορταινεις;Μεγαλουτσικο φαινεται παντως. Γενικα δεν εχω προβλημα να δοκιμαζω νεα πραγματα απο εστιατορια κτλ,απλα οσες φορες το εχω κανει αηδιαζω.Αντιθετως οσες φορες εχω φαει τοπικες συνταγες απο επαρχια παντα μου αρεσουν. Δεν υπαρχει καλη κουζινα απο χωρες ανατολικα/νοτιοανατολικα της κινας μιας και δεν υπαρχει τοσο μεγαλος πληθυσμός απο εκει. Και φυσικα στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος, και εχουμε μαγαζια με το ονομα sushi ενω εχουν κινεζικη κουζινα. Ουτε για κινεζικη νομιζω υπαρχει, αλλα δεν παιρνω και ορκο. Μερικα ατομα επισης, το παιζουν ψαγμενοι ενω δεν εχουν ιδεα τι λενε και οι αλλοι νομιζουν πως αυτος για να τα λεει καλα, κατι θα ξερει, και αυτο εγινε στην περιπτωση σου. Μετα εχουμε κατι παρομοιο με το cognitive dissonance, που κατι μας αρεσει επειδη ερχεται απο κατι γνωριμο. ΕΙχαμε κατσει 2 βραδια με την εβα και προσπαθουσαμε παντως να βρουμε τι ακριβως ειναι ελληνικο στα φαγητα που τρωει ενας ελληνας σημερα. Μουσακας? τουρκικος. Παστιτσιο? Ιταλικο. Κοκκινιστα? Δεν ειχαμε ντοματες στην αρχαια ελλαδα κλπ κλπ. Το συγκεκριμενο που ποσταρε η εβα ειναι σαν σνιτσελ , αλλα πολυ πιο τραγανο. Και, οπως δεν χορταινεις με μια μπριζολα σε μια ταβερνα αλλα θα παρεις και αλλα 2-3 πραγματα, ετσι και θα παρεις 3-4 πραγματα σε ενα μαγαζι με κουζινα απο αλλη χωρα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Γιατί φραντζισκάνερ ρε Νέμεσις, αφού στην πραγματικότητα πίνεις το ζουμί από τις ρίζες στον κήπο της γιαγιάς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 δεν ξερω για τι divine γευσεις ελεγε αλλα αυτο που ποσταρα εγω ειναι σιγουρα θεικο. τεραστιο μπολ με ρυζι μουσκεμενο με misso soup, παναρισμενο χοιρινο και απο πανω αυγο που εχει ομελετιασει. μπορω να τρωω τετοιο μεχρι να μου βγαινει απο την μυτη (ηδη δλδ με το πρωτο μπολ μου βγαινει απο την μυτη γτ μιλαμε για τεραστια ποσοτητα). εδω στις βρυξελλες εχω βρει ενα κουτουκι θεικο που το εχει με κατι λιγοτερο απο 10 ευρω. οσοι το εχουν δοκιμασει με εχουν προσκυνησει. δεν θελω να μαθω να το φτιαχνω ποτε για να μην χασει την μαγεια του http://www.youtube.com/watch?v=klFyrnrUSck 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δεν υπαρχει καλη κουζινα απο χωρες ανατολικα/νοτιοανατολικα της κινας μιας και δεν υπαρχει τοσο μεγαλος πληθυσμός απο εκει. Και φυσικα στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος, και εχουμε μαγαζια με το ονομα sushi ενω εχουν κινεζικη κουζινα. Ουτε για κινεζικη νομιζω υπαρχει, αλλα δεν παιρνω και ορκο. Μερικα ατομα επισης, το παιζουν ψαγμενοι ενω δεν εχουν ιδεα τι λενε και οι αλλοι νομιζουν πως αυτος για να τα λεει καλα, κατι θα ξερει, και αυτο εγινε στην περιπτωση σου. Μετα εχουμε κατι παρομοιο με το cognitive dissonance, που κατι μας αρεσει επειδη ερχεται απο κατι γνωριμο. ΕΙχαμε κατσει 2 βραδια με την εβα και προσπαθουσαμε παντως να βρουμε τι ακριβως ειναι ελληνικο στα φαγητα που τρωει ενας ελληνας σημερα. Μουσακας? τουρκικος. Παστιτσιο? Ιταλικο. Κοκκινιστα? Δεν ειχαμε ντοματες στην αρχαια ελλαδα κλπ κλπ. Το συγκεκριμενο που ποσταρε η εβα ειναι σαν σνιτσελ , αλλα πολυ πιο τραγανο. Και, οπως δεν χορταινεις με μια μπριζολα σε μια ταβερνα αλλα θα παρεις και αλλα 2-3 πραγματα, ετσι και θα παρεις 3-4 πραγματα σε ενα μαγαζι με κουζινα απο αλλη χωρα. Τι να σου πω.Εσυ εισαι του επαγγελματος,κατι παραπανω θα ξερεις σιγουρα.Ο συγκεκριμενος δεν ξερω εαν ηταν ψαγμενος,μ@λ@κας παντως ητανε και τα λεφτα μας τα πεταξαμε. Παντως οτι εχω φαω στα 23 χρονια ζωης μου εχω καταληξει σε καποια οτι μου αρεσουν και σε καποια οχι.Εχω δοκιμασει ξαναλεω καποια περιεργα και δεν μου αρεσαν.Μου αρεσουν περισσοτερο τα "παραδοσιακα" ειτε ειναι ελληνικα ειτε οχι.Μπορει να φαω περιεργο που δεν εχω ξαναφαει και να μου αρεσει,δεν το γνωριζω ουτε το αποριπτω.Ξαναλεω οτι μου αρεσει να δοκιμαζω τα παντα.Μεχρι στιγμης ομως δεν με εχουν πεισει.Μπορει στο μελλον να αλλαξει,μεχρι στιγμης μενω σε οτι μου αρεσει. Αυτα,φιλικα παντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Εχεις την σωστη προσεγγιση παντως, δεν ηθελα να στην πω ή κατι τετοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Μερικα ατομα επισης, το παιζουν ψαγμενοι ενω δεν εχουν ιδεα τι λενε και οι αλλοι νομιζουν πως αυτος για να τα λεει καλα, κατι θα ξερει, και αυτο εγινε στην περιπτωση σου. Δεν υπαρχουν ''ψαγμενοι''.Παρουσιαζεις το πιατο σου και το κοινο βγαζει την ετυμηγορια.Η οποια μια και η γαστρονομια παρουσιαζεται ως (υψηλη ) τεχνη συχνα επηρεαζεται απο το ονομα του σεφ ,τα αστερια του εστιατοριου κλπ.Ποσοι αραγε μπορουν να καταλαβουν τα συστατικα του πιατου ? Αν αλλαζε καποιος τη σαλτσα του katsudon ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 αχ θα με πεθανεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MostDef Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Τι να σου πω.Εσυ εισαι του επαγγελματος,κατι παραπανω θα ξερεις σιγουρα.Ο συγκεκριμενος δεν ξερω εαν ηταν ψαγμενος,μ@λ@κας παντως ητανε και τα λεφτα μας τα πεταξαμε. τι φάγατε δηλαδή που ήταν τόσο μάπα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 LIDL Πιτσες! κορυφή και φθηνες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 τις βάζετε στο φούρνο κατευθείαν από κατάψυξη ή ξεπαγώνετε πρώτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δεν χρειαζεται να τις ξεπαγωσεις. Απευθειας μεσα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 κι εγώ αυτό κάνω, αλλά μπας και είχε δοκιμάσει κάποιος ξεπάγωμα πρώτα μήπως είχε διαφορά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα