Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όπως λέει και ο τίτλος ψάχνω horror games για το pc .
θα ήθελα αν γίνεται first person games γιατι με βάζουν ποιο εύκολα στο κλήμα και επίσης αν γίνεται να μην ειναι υπερβολικά παλιά. Και fp να μην ειναι αν αξίζουν θα τα παίξω .

Πρόσφατα έπαιξα τo call of cthulhu dark corners of the earth (που μου άρεσε πολύ) 
το amnesia (που επίσης μου άρεσε).
Παλιότερα είχα παίξει vampire masquerade bloodlines (για εμένα δεν είναι horror αλλα ειναι φοβερό σαν παιχνίδι)  και το Condemned: Criminal Origins που απλά το τερμάτισα (Δεν τρελάθηκα για να πω την αλήθεια).

edit : ξέχασα οτι έχω παίξει και τα fear και dead space (του οποίου το gameplay δεν μου αρέσει προσωπικά γιατι μου θυμίζει τα καινούρια RE που με ξενερώνουν ακριβως λόγο του gameplay τους.)

• Απαντ. 561
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρίξε μία ματιά και στο amnesia!!

To έχει δοκιμάσει είπε..

Penumbra series

Doom 3

Αν σου άρεσε το Amnesia τότε πήγαινε και για τα Penumbra που αναφέρει ο φίλος. (Είναι από τους ίδιους devs)

• Moderators
Δημοσ.

Τα Penumbra (τα Overture και Black Plague βασικά) είναι πολύ καλή πρόταση στο στυλ horror του Amnesia.

Και το Metro 2033 το λες horror, αν και θα μπορούσαν να έχουν κάνει και καλύτερη δουλειά σε αυτόν τον τομέα. Για το Metro: Last Light (το πρόσφατο sequel) δεν έχω άποψη ακόμα.

Από παλιά, σίγουρα το System Shock 2.

Δημοσ.

<p>Και το Metro 2033 το λες horror, αν και θα μπορούσαν να έχουν κάνει και καλύτερη δουλειά σε αυτόν τον τομέα. </p>

Βασικα, απˊ οτι εχω καταλαβει (απ τις λιγες ωρες που εχω παιξει) στο metro δεν πεταγονται μαλακιες στην οθονη αλλα εχει μια ατμοσφαιρα που σου πηδαει την ψυχη
Δημοσ.

Metro2033/Metro Last Light από καινούργια, γενικά όμως στα καινούργια δεν υπάρχει κάτι το τρομερό σε στυλ θρίλερ, όπως τα παλιά Resident ας πούμε.

Και το Amnesia είναι αρκετά καλό.

Δημοσ.

2 τιτλους εχω για σενα, με τη σειρα που τους γραφω.

1. Doom 3 bfg edition (νεα εκδοση με καινουργια γραφικα και νεα levels)

2. Cryostasis sleep of reason  (2007)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...