mary Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Εχει μερες που το σκεφτομαι... Ποσο θα βγεί κ για πόσο καιρό,εχεις ιδεα;;;
freedubus Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Πωωωω τι ειστε εσεις ρε?!?!?!?!?! Μια σοβαρη ερωτηση κανω κ αμεσως ζητατε φωτο..... Περιμένεις σοβαρή απάντηση σε ερώτηση "θέλω να χτυπήσω μια σαύρα στο πόδι πάνω σε μια ουλή που έχω, πόσο θα κοστίσει;" χωρίς να δεί πρώτα ο άλλος το σημείο ώστε να υπολογίσει; Θα έμενες έκπληκτη αν έβλεπες τι γέλιο ρίχνουν στα τατουατζίδικα με άτομα που κάνουν τέτοιες ερωτήσεις μέσω τηλεφώνου. Δηλαδή τον τατουατζή που θα σου πιάσει το πόδι για να σου κάνει το τατού θα τον χαστουκίσεις; Μήπως θέλεις και να στο χτυπήσει πάνω από τα ρούχα το τατού;
-nick- Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Εχει μερες που το σκεφτομαι... Ποσο θα βγεί κ για πόσο καιρό,εχεις ιδεα;;; Για χενα νομιζω δεν αξιζει
mary Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Περιμένεις σοβαρή απάντηση σε ερώτηση "θέλω να χτυπήσω μια σαύρα στο πόδι πάνω σε μια ουλή που έχω, πόσο θα κοστίσει;" χωρίς να δεί πρώτα ο άλλος το σημείο ώστε να υπολογίσει; Θα έμενες έκπληκτη αν έβλεπες τι γέλιο ρίχνουν στα τατουατζίδικα με άτομα που κάνουν τέτοιες ερωτήσεις μέσω τηλεφώνου. Δηλαδή τον τατουατζή που θα σου πιάσει το πόδι για να σου κάνει το τατού θα τον χαστουκίσεις; Μήπως θέλεις και να στο χτυπήσει πάνω από τα ρούχα το τατού; Ρε δε ρωτησα τατουατζη απο τηλεφωνο αλλά μια γενική τιμη στα τατουαζ χενα...Πόσο κυμαίνονται...κανα 20;;Να ξερω... Οταν το παρω αποφαση θα παω να τον ρωτησω κ να το κανω... Για χενα νομιζω δεν αξιζει Δε ξερω αν θα μου αρεσει το μονιμο..για αυτο λεω χενα πρωτα...
Garnele Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Η στάνταρ ταρίφα είναι γύρω στο 50ευρω, και για το πιο μικρό και άτεχνο πράγμα ακόμα στα περισσότερα τατουατζίδικα. Σκέφτεσαι δηλαδή να χτυπήσεις μία σαύρα πάνω στην ουλή που μοιάζει με σαύρα; Μ' αρέσει, να το κάνεις.
darklordvader77 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Έκανα και γω εδω και 2 μήνες ενα Tattoo σαν πορωμένος Alfistas που μαι.. Uploaded with ImageShack.us Εδώ τελειωμένο με σκια (εχει χασει πλεον βεβαια 2 τόνους να ναι οσο διακριτικη πρεπει) Uploaded with ImageShack.us
Doc1355 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Σοβαρά, υπάρχει όντως αυτό το ταττού; Πραγματικά ρωτάς;
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Αχεμ, νομιζω πως εννοει αυτο το branding. http://headandfacedesign.wordpress.com/2008/11/13/body-art-branding/
Doc1355 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Αχεμ, νομιζω πως εννοει αυτο το branding. http://headandfacedesign.wordpress.com/2008/11/13/body-art-branding/ Ναι έχεις δίκιο, δεν το σκέφτηκα έτσι Το πήρα σαν απάντηση στο ταττού του παιδιού... (idiot) Πάντως εμένα το ακόλουθο κάτι μου έκανε....στην γάμπα θα είναι καλό;
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Καλο ειναι! Στου Sake το ειδες? Βασικα το συγκεκριμενο μονο για γαμπα θα μου ταιριαζε
Doc1355 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Καλο ειναι! Στου Sake το ειδες? Βασικα το συγκεκριμενο μονο για γαμπα θα μου ταιριαζε Ναι στου Sake...καλά θα το αλλάξω λίγο αν είναι δέν θα το κάνω καρμόν..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα