Προς το περιεχόμενο

tattoo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω να σου απαντήσω, αλλά βάλε έναν περιγραφικό τίτλο στο θέμα σου, διαφορετικά θα στο σβήσουν.

• Απαντ. 886
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι βγαίνουν. Έχω ένα γνωστό που έχει κάνει στο πόδι και έχει κανονικά τρίχες, τώρα δεν είμαι 100% σίγουρος γι' αυτό μην το παίρνεις και τοις μετρητοίς. Κάποιος που έχει κάνει θα ξέρει καλύτερα.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Φυσικα βγαινουν ξανα οι τριχες. Τουλαχιστον στη γαμπα που εχω και τριχες και tattoo. Οποτε γιατι οχι και στο κεφαλι?

Δημοσ.

Ρε παιδια, ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση σας αλλα εγω αλλο ρωτησα. Θελω να ξυρισω το κεφαλι μου, φαλακρα και να κανω ενα μικρο απλο τατουαζ. Επειδη ομως, ισως να μην μου αρεση η φαλακρα, και πω, ας ξαναφησω μαλλια (κοντα τα εχω) στο σημειο εκεινο που θα εχω κανει το τατουαζ θα ξαναβγουν μαλλια ή οχι?

• Moderators
Δημοσ.

Φυσικα βγαινουν ξανα οι τριχες. Τουλαχιστον στη γαμπα που εχω και τριχες και tattoo. Οποτε γιατι οχι και στο κεφαλι?

Ρε παιδια, ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση σας αλλα εγω αλλο ρωτησα. Θελω να ξυρισω το κεφαλι μου, φαλακρα και να κανω ενα μικρο απλο τατουαζ. Επειδη ομως, ισως να μην μου αρεση η φαλακρα, και πω, ας ξαναφησω μαλλια (κοντα τα εχω) στο σημειο εκεινο που θα εχω κανει το τατουαζ θα ξαναβγουν μαλλια ή οχι?

• Moderators
Δημοσ.

Ρε συ ξαναβγαινουν λεμε.

Για τιμες εξαρταται απο το σχεδιο κυριως και απο το studio που θα πας.

Δημοσ.

Στο τατουάζ η βελόνα δεν φτάνει τόσο βαθιά ώστε να επηρεάσει τους θύλακες των τριχών. Η βελόνα φτάνει γύρω στα 3 mm βάθος, η ρίζα της τρίχας είναι πολύ βαθύτερα. Άρα δεν επηρεάζεται καθόλου η τριχοφυία. Ο τατουατζής απλά σου ξυρίζει το σημείο για να σου χτυπήσει, μετά οι τρίχες ξαναφυτρώνουν κανονικότατα.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εγω παιδιά το έχω πάρει απόφαση ,

θέλω να κάνω ενα σχέδιο με την Παναγία και τον Χριστό μαζί μεσα σε ενα σταυρό (μονος μου το σκεφτηκα)

δεν ξέρω αν υπάρχει ελπίζω πως οχι !

τελος παντων το προβλημα μου ειναι οτι αν ο ταδε ανθρωπος που θα μου κανει το ταττό

αποτύχει καταλάθος η δεν ξέρω , τι συνέπειες υπάρχουν σε αυτές τις περιπτωσεις ?

θα μπορώ να του κάνω κάτι η απλα μένω με χαλασμένο ταττου σε ολη μου την ζωή ?

Δημοσ.

Να του κάνεις κάτι;

Τι συνέπειες να υπάρχουν; Να τον αφορίσει η εκκλησία;

Είσαι χριστιανός η όχι; Θα τον συγχωρήσεις...

Δημοσ.

ωχ Θεέ μου !! περίμενα πιο λογικές απαντήσεις .

Εννοώ αν μπορώ να κινηθώ δικαστικά .

Σας πείραξε η Παναγία που θα κάνω ? Ειρωνίες και τα λοιπά δεν ειναι απαραίτητα .

Ναι χριστιανός ειμαι , γιατι να τον συγχωρήσω ? δεν μου έκανε κάτι ,

απλά θελω να ειμαι καλυμένος νομικά και οικονομικά !

Δημοσ.

δεν ξέρω αν υπάρχει ελπίζω πως οχι !

το tattoo το κανεις για εσενα , δεν το κανεις για να ελπιζεις να μην το εχει και αλλος

Δημοσ.

απλά ψάχνεις να βρείς αυτόν του οποίου το χέρι σε καλύπει,ρωτάς να μάθεις απόψεις κ κατα πόσο είναι καλός η όχι κ λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα.

σε περίπτωση που δεν σου αρέσει δεν νομίζω οτι μπορείς να κάνεις κάτι,δεν έχω δεί δηλαδή περίπτωση που να έχει συζητηθεί σχετικό πρόβλημα.

λογικά όμως δεν θα έχεις πρόβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...