Προς το περιεχόμενο

tattoo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι, δεν είναι αρκετά βαθιά, έχει διατηρήσει τη σύγκλιση το δέρμα (ευτυχώς γιατί εκτός απ' το τατού, εκεί έχω και μερικές φλέβες).

Ωραία, ευχαριστώ =)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδες ψαχνω σχεδια. Ξερει κανεις καποιο site η καμια συλλογη που μπορω να βρω; Εχω βρει θεματολογια σχεδιο δε μπορω να βρω...

Sent from my iPod touch using Insomnia

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Εχω αποφασισει μετα απο πολυ καιρο σκεψης να κανω ενα τατου στο χερι(πηχη),το μονο που με κολλαει και σκεφτομαι ακομα ειναι σε σχεση με τις δυσκολιες που μπορει να συναντησεις μελλοντικα σε καποια δουλεια(προσληψη)και τα στερεοτυπα που ακομα και σημερα μπορει να υπαρχουν στον εργασιακο χωρο.Ποια η γνωμη σας?

• Moderators
Δημοσ.

Οσο κι αν μου αρέσει το σημείο, προσωπικά δεν θα το επέλεγα ακριβώς για αυτόν τον λόγο.

Ιδεαλιστικά δεν θα έπρεπε να κρίνεται κανείς για κάτι ττέτοιο, πρακτικά όμως ισχύει.

Βέβαια εξαρτάται και από τη φύση της δουλειάς, αν λ.χ είσαι γραφίστας, δε νομίζω να έχεις θέμα. Αν πας για πωλητής ή τραπεζικός ξερω γω, μάλλον δε θα μετρήσει υπέρ...

Δημοσ.

Εχω αποφασισει μετα απο πολυ καιρο σκεψης να κανω ενα τατου στο χερι(πηχη),το μονο που με κολλαει και σκεφτομαι ακομα ειναι σε σχεση με τις δυσκολιες που μπορει να συναντησεις μελλοντικα σε καποια δουλεια(προσληψη)και τα στερεοτυπα που ακομα και σημερα μπορει να υπαρχουν στον εργασιακο χωρο.Ποια η γνωμη σας?

Ο παιχταράς αράπης που έχεις στο άβαταρ είναι πίτα στα τατού και βλέπεις πόσα μύρια κονομάει. Aνησύχησε για το αν θα αποκτήσεις δεξιότητες στη ζωή σου, αν θα βρείς δουλειά ανθρώπινη όπου θα κρίνεσαι με βάση τις ικανότητές σου και όχι το παρουσιαστικό σου, κοίτα να είσαι καλός σ' αυτή και το τελευταίο πράγμα που θα νοιάζει τον εργοδότη σου είναι αν έχεις τατού.

Δημοσ.

Κοιτα και εγω ετσι το βλεπω ακριβως οπως τα λες,το θεμα ειναι οτι δεν εχουν το ιδιο μυαλο ολοι και στην χωρα αυτη που ζουμε ειμαστε αρκετα πισω σε αρκετα θεματα οπως αυτο,γιαυτο και προβληματιζομαι.

Δημοσ.

Ε ναι, ακριβώς επειδή είμαστε πίσω σε εργασιακά θέματα πολύ σημαντικότερα από το αν έχει ο εργαζόμενος τατού η όχι (εδώ ο εργαζόμενος δεν έχει κατάρτιση, μισθό, ωράριο, ζωή.. ουτεκάν εργασία, το αν έχει τατουάζ μας μάρανε; ) θα σου έλεγα να κάνεις ο,τι γουστάρεις και να μη σε απασχολεί.

Δημοσ.

Στο "ούτε καν εργασία", θα ήθελα να κάνω μία επισήμανση. Πια δεν υπάρχει ο όρος εργασία, έχει αντικατασταθεί απο τον όρο "απασχόληση". Μέχρι και στο όνομα του αντίστοιχου υπουργείου...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχουμε κανένα καλλιτέχνη στο φόρουμ να μου ετοιμάσει ένα σχέδιο που θέλω για τατουάζ; Δεν είναι δύσκολο και δε θα ήθελα να το διαφημίσω εδώ. Όποιος ενδιαφέρεται και μπορεί (εγώ δεν μπορώ ούτε ευθεία με χάρακα να κάνω) ας μου στείλει πμ να εξηγήσω τι θέλω.

Και για να προλάβω, ναι, το έχω ήδη δώσει στο άτομο που θα μου κάνει το τατουάζ αλλά δεν έχω δει ακόμα φως απο κει. Μην το σχολιάσετε, είναι ειδική περίπτωση. Ας εστιάσουμε στην άνωθεν παράγραφο. Θενξ.

Δημοσ.

ελα πες τι θες

ενδιαφέρεσαι για κάτι απλό η κάτι τέτοιο ?

28321846.jpg

το σχέδιο ειναι beta και πρόχειρο και δεν ανταποκρίνεται στην τελική του μορφή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...