Lucifer Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Ναι, δεν είναι αρκετά βαθιά, έχει διατηρήσει τη σύγκλιση το δέρμα (ευτυχώς γιατί εκτός απ' το τατού, εκεί έχω και μερικές φλέβες). Ωραία, ευχαριστώ =)
Lucifer Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Όχι, τον Φεβρουάριο νομίζω το είχα κάνει.
-nick- Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Αν ηταν φρεσκο θα υπηρχε θεμα, τωρα δε νομιζω
mavlamemos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Παιδες ψαχνω σχεδια. Ξερει κανεις καποιο site η καμια συλλογη που μπορω να βρω; Εχω βρει θεματολογια σχεδιο δε μπορω να βρω... Sent from my iPod touch using Insomnia
iRox Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Εχω αποφασισει μετα απο πολυ καιρο σκεψης να κανω ενα τατου στο χερι(πηχη),το μονο που με κολλαει και σκεφτομαι ακομα ειναι σε σχεση με τις δυσκολιες που μπορει να συναντησεις μελλοντικα σε καποια δουλεια(προσληψη)και τα στερεοτυπα που ακομα και σημερα μπορει να υπαρχουν στον εργασιακο χωρο.Ποια η γνωμη σας?
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Οσο κι αν μου αρέσει το σημείο, προσωπικά δεν θα το επέλεγα ακριβώς για αυτόν τον λόγο. Ιδεαλιστικά δεν θα έπρεπε να κρίνεται κανείς για κάτι ττέτοιο, πρακτικά όμως ισχύει. Βέβαια εξαρτάται και από τη φύση της δουλειάς, αν λ.χ είσαι γραφίστας, δε νομίζω να έχεις θέμα. Αν πας για πωλητής ή τραπεζικός ξερω γω, μάλλον δε θα μετρήσει υπέρ...
freedubus Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Εχω αποφασισει μετα απο πολυ καιρο σκεψης να κανω ενα τατου στο χερι(πηχη),το μονο που με κολλαει και σκεφτομαι ακομα ειναι σε σχεση με τις δυσκολιες που μπορει να συναντησεις μελλοντικα σε καποια δουλεια(προσληψη)και τα στερεοτυπα που ακομα και σημερα μπορει να υπαρχουν στον εργασιακο χωρο.Ποια η γνωμη σας? Ο παιχταράς αράπης που έχεις στο άβαταρ είναι πίτα στα τατού και βλέπεις πόσα μύρια κονομάει. Aνησύχησε για το αν θα αποκτήσεις δεξιότητες στη ζωή σου, αν θα βρείς δουλειά ανθρώπινη όπου θα κρίνεσαι με βάση τις ικανότητές σου και όχι το παρουσιαστικό σου, κοίτα να είσαι καλός σ' αυτή και το τελευταίο πράγμα που θα νοιάζει τον εργοδότη σου είναι αν έχεις τατού.
iRox Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Κοιτα και εγω ετσι το βλεπω ακριβως οπως τα λες,το θεμα ειναι οτι δεν εχουν το ιδιο μυαλο ολοι και στην χωρα αυτη που ζουμε ειμαστε αρκετα πισω σε αρκετα θεματα οπως αυτο,γιαυτο και προβληματιζομαι.
freedubus Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Ε ναι, ακριβώς επειδή είμαστε πίσω σε εργασιακά θέματα πολύ σημαντικότερα από το αν έχει ο εργαζόμενος τατού η όχι (εδώ ο εργαζόμενος δεν έχει κατάρτιση, μισθό, ωράριο, ζωή.. ουτεκάν εργασία, το αν έχει τατουάζ μας μάρανε; ) θα σου έλεγα να κάνεις ο,τι γουστάρεις και να μη σε απασχολεί.
insomniaK Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Στο "ούτε καν εργασία", θα ήθελα να κάνω μία επισήμανση. Πια δεν υπάρχει ο όρος εργασία, έχει αντικατασταθεί απο τον όρο "απασχόληση". Μέχρι και στο όνομα του αντίστοιχου υπουργείου...
Chrisxxx Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Σε λίγο διπλα στον όρο απασχόληση θα βάλουν και τη λέξη εθελοντική.
yannis27gr Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Έχουμε κανένα καλλιτέχνη στο φόρουμ να μου ετοιμάσει ένα σχέδιο που θέλω για τατουάζ; Δεν είναι δύσκολο και δε θα ήθελα να το διαφημίσω εδώ. Όποιος ενδιαφέρεται και μπορεί (εγώ δεν μπορώ ούτε ευθεία με χάρακα να κάνω) ας μου στείλει πμ να εξηγήσω τι θέλω. Και για να προλάβω, ναι, το έχω ήδη δώσει στο άτομο που θα μου κάνει το τατουάζ αλλά δεν έχω δει ακόμα φως απο κει. Μην το σχολιάσετε, είναι ειδική περίπτωση. Ας εστιάσουμε στην άνωθεν παράγραφο. Θενξ.
nicoc89 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 ελα πες τι θες ενδιαφέρεσαι για κάτι απλό η κάτι τέτοιο ? το σχέδιο ειναι beta και πρόχειρο και δεν ανταποκρίνεται στην τελική του μορφή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα