Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από stormrain

Στο συγκεκριμένο νήμα συνεχίζουμε τη συζήτηση για ό,τι έχει να κάνει με τις αγορές μας από τα καταστήματα του Skroutz γενικά.

Οτιδήποτε θέλετε να συζητήσετε για το κατάστημα Mobilepoint, υπάρχει ειδικό νήμα και θα το βρείτε εδώ.

https://www.insomnia.gr/forums/topic/739898-mobilepointgr/

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Mingas είπε

Μπορείς να το αγοράσεις απευθείας απο 1+ που έχουν αποθήκη στην Πολωνία νομίζω. Ίσως συμφέρει πιο καλά από εκεί ώστε να είναι η ίδια η εταιρία που θα σου το πουλήσει.

Απλά θέλω το nebula blue χρωμα και έχει εξαντληθεί στο επίσημο site. Γι’αυτό πάω στα σκρουτζομάγαζα όπου το έχουν άμεσα διαθέσιμο, αν και λίγο ακριβότερο λόγω της προσφοράς του Black Friday. Οπότε λες πως καί αυτοί έχουν αγοράσει από το επίσημο δλδ θα έχω εγγύηση κανονικά σωστά; 

• Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σκέφτομαι να πάρω ένα κινητο  Huawei από το tokinito .gr .Η διαφορα τις τιμης με τις μεγαλες αλυσιδες στην black friday ειναι 20,50€ φθηνότερα..Στο site λεει "Εγγύηση 2 χρόνων από εξουσιοδοτημένο service αντιπροσωπείας"

Ερώτηση αν πάθει κατι τοτε το στέλνει το κατάστημα στην αντιπροσωπεια ή εγω; Ενα ιδια μαρκας που εχω το χα παρει απο το Γερμανο και οταν χρειαστηκε το εστειλαν εκεινοι.

Έπισης ξερουμε ποσο καιρο κανει το συγκεκριμενο καταστημα να φερει παραγγελια (στο περιπου)

Δημοσ.
11 ώρες πριν, maximusgr είπε

Απλά θέλω το nebula blue χρωμα και έχει εξαντληθεί στο επίσημο site. Γι’αυτό πάω στα σκρουτζομάγαζα όπου το έχουν άμεσα διαθέσιμο, αν και λίγο ακριβότερο λόγω της προσφοράς του Black Friday. Οπότε λες πως καί αυτοί έχουν αγοράσει από το επίσημο δλδ θα έχω εγγύηση κανονικά σωστά; 

Ναι, λογικά πρέπει να έχεις εγγύηση. Το σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να σταλθεί έξω, υπάρχει πιθανότητα όμως το κατάστημα να έχει δικό του service, ίσως και όχι. Απλά μην σου τύχει και σου πουν ότι πρέπει να το στείλεις Κίνα, Ινδία ή από εκεί, θα κάνει αρκετές μέρες ίσως και μήνα. Δεν είμαι γνώστης της εταιρίας, ούτε γράφω βάση κάποιας προσωπικής εμπειρίας. Αν θες κάτι πιο σίγουρο ρώτα στο κατάλληλο νήμα (αν υπάρχει για την εταιρία 1+).

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Mingas είπε

Ναι, λογικά πρέπει να έχεις εγγύηση. Το σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να σταλθεί έξω, υπάρχει πιθανότητα όμως το κατάστημα να έχει δικό του service, ίσως και όχι. Απλά μην σου τύχει και σου πουν ότι πρέπει να το στείλεις Κίνα, Ινδία ή από εκεί, θα κάνει αρκετές μέρες ίσως και μήνα. Δεν είμαι γνώστης της εταιρίας, ούτε γράφω βάση κάποιας προσωπικής εμπειρίας. Αν θες κάτι πιο σίγουρο ρώτα στο κατάλληλο νήμα (αν υπάρχει για την εταιρία 1+).

Σ'ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σου! 

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά , έχω μια απορία που ίσως έχει ξανά ειπωθεί σε αυτό το φορουμ, πολλά κινητά στο Σκρουτζ (συγκεκριμένα η σειρά a της Samsung) είναι πολύ φθηνότερα ακόμη και από τις δήθεν black Friday προσφορές των γνωστών πολυκαταστήματων. Επειδή σκέφτομαι να χτυπήσω και ένα από αυτά αυτές τις μέρες και ψιλό ανησυχώ για τυχόν προϊόντα μαϊμού ή ελαττωματικά κατά κάποιο τρόπο, γιατί θα μπορούσε να υπάρχει τέτοια διαφορά στην τιμή, και επίσης ξέρετε αν θα παιχτούν και black Friday προσφορές σε αυτά τα μικρομάγαζα του Σκρουτζ;

Δημοσ.

Έχει κανείς συμβουλές για αγορά xiaomi κινητού πέρα από τους επίσημους; Τί πρέπει να προσέξει κάποιος ειδικά γι'αυτή την εταιρεία;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει κανείς εμπειρία από το alphagadget.gr? 

Είναι αξιόπιστο? 

Μας ενδιαφέρει το mi a3.

Επεξ/σία από iliasmach
Δημοσ.

και εμενα με ενδιαφερει για το συγκεκριμένο καταστημα και το ψαχνω. αμα ξερει κανεις να μας πει

Δημοσ.

Για το Mobilepoint υπάρχει κάποια γνώμη; Γιατί ενδιαφέρομαι για Samsung Galaxy S10 και υπάρχει με άμεση παραλαβή σε αρκετά χαμηλότερη τιμή από τα άλλα καταστήματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 29/11/2019 στις 9:38 ΜΜ, Abudi είπε

Έχει κανείς συμβουλές για αγορά xiaomi κινητού πέρα από τους επίσημους; Τί πρέπει να προσέξει κάποιος ειδικά γι'αυτή την εταιρεία;

@Abudi Ρίξε μια ματιά στο post παρακάτω. Γενικά λέω ότι υπάρχουν Σκρουτζομάγαζα που αγοράζουν από infoquest και πουλάνε με τιμές πολύ χαμηλότερες από τις αλυσίδες.

Έχω προσωπική εμπειρία από αγορά Mi a3 και Redmi note 8 pro, τσεκαρισμένα με τα IMEI σε Infoquest.

Επεξ/σία από Green Dragon
  • Thanks 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Χαίρετε, παρήγγειλα ενα κινητο βάζοντας τελείως επιφυλακτικά μια προκαταβολή 10€ για να προχωρήσει η παραγγελία. Το υπόλοιπο ποσό με αντικαταβολή.

Κίνητρο ηταν η γρηγορη και απροβληματιστη επικοινωνία μου τηλεφωνικώς, σχετικά με την αμεση διαθεσιμότητα και συντομη αποστολή. Η τιμή σε καμια περιπτωση εκτος τοπου και χρονου.

Φυσιολογικη σε σχεση με την υπολοιπη αγορα.

Το κατάστημα το βρήκα στο bestprice.gr ονόματι electrolleti

ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ:

Παραγγελνω λοιπον και την ιδια στιγμη μου ερχεται το e-mail επιβεβαιωσης της παραγγελιας.

Τηλεφωνω για να βεβαιωθω πριν με καλεσουν οι ιδιοι και αμεσα μου στελνουν και e-mail με τους λογαριασμους καταθεσης σε οποια απο τις 4 τραπεζες επιλεξω.

Καταθετω την ιδια μερα το απογευμα τα χρηματα, στελνω e-mail και λαμβανω επιβεβαιωση για την εξελιξη της παραγγελιας.

ΤΡΙΤΗ ΜΕΣΗΜΕΡΙ:

Τηλεφωνω για να μαθω αν το κινητο θα σταλθει και μου αναφερουν πως θα σταλθει αμεσα αν οχι εκεινη τη μερα, αυριο.

ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕΣΗΜΕΡΙ (Σημερα):

Τηλεφωνω για να μαθω σχετικα με την αποστολη και με τραιναρουν για αυριο απογευμα με διαβεβαιωση πως μεχρι Παρασκευή θα το εχω.

Μου δινουν τηλεφωνικώς ενα tracking number απο ΕΛΤΑ το οποιο οπως μου ειπαν θα ισχυσει οταν τα ΕΛΤΑ παραλαβουν την αποστολη μου, δηλαδη ΑΥΡΙΟ (Πεμπτη) απογευμα.

Σημερα λοιπον απο το απογευμα και μετα τη συνομιλια με μια κοπελα στο τηλεφωνο σχετικα με το tracking number αρχισα να υποψιαζομαι περιεργα πραγματα επομενως αρχισα περαιτερω ψαξιμο και διαπιστωνω τα εξης:

1) εκει που υπηρχαν 6-7 θετικα reviews απο bestprice, δεν βλεπω κατι.

2) η σελιδα τους δεν λειτουργει (404error), ενω αυτη του facebook ειναι ακομα ενταξει με προσφατη ανανεωση https://www.facebook.com/electrolleti.gr/

Δεν με νοιαζει τοσο η προκαταβολη, το ποσο ειναι απλα αστειο.

Γνωριζει κανεις κατι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 16/4/2013 στις 3:45 ΜΜ, natsos88 είπε

Καλησπερα παιδια εχω μια απορια και θελω να με βοηθησει και να μου εξηγησει καποιος που γνωριζει. Γιατι στο skroutz υπαρχουν μαγαζια τα οποια πουλανε τα ιδια κινητα 200, 300 ευρω πιο φθηνα απο τα τον κοτσοβολο το media markt plaisio και τα λοιπα. ποια ειναι η διαφορα μεταξυ τους ειναι στα κινητα Η τιποτε αλλο?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

a

Επεξ/σία από Teotsala
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...