Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

priceangels.com ειναι αξιοπιστο;

Εχω ψωνισει απο εκει καπου 5-6 φορες χωρις προβληματα.

Ομως ψαξτο και εσυ, δες wot, trustpilot, scamadvisor κλπ

Δημοσ.

priceangels.com ειναι αξιοπιστο;

Αναξιοπιστο αλλα δεν ειναι και σαν τα μαγαζια-φαντασμα που εμφανιζονται κατα καιρους.

Δημοσ.

Βλέπω στα χαρακτηριστικά πολλών τηλεφώνων τα ακόλουθα στοιχεία 

Network

Dual Sim, supports W+G / G+G

2G: GSM/GPRS/EDGE: 850/900/1800/1900 MHz

3G: WCDMA/HSPA: 850/2100MHz

Αυτά δουλέυουν στην Ελλάδα? Ξέρω ότι Wind & Vodafone είναι 900 ενώ Cosmote 1800  τα οποία αναγράφονται στο 2G. Τι σημαίνει δεν θα μπορεί να συνδεθεί σε 3G/ΗSPA και άρα ιντερνετ χελώνα? 

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες , 

αυτό εδω που έχετε ποστάρει το έχει κανεις ; σε πόσες μέρες παρέλαβε;;; και πόσο του κόστισε σύνολο σε ευρώ

Δημοσ.

Βλέπω στα χαρακτηριστικά πολλών τηλεφώνων τα ακόλουθα στοιχεία 

Network

Dual Sim, supports W+G / G+G

2G: GSM/GPRS/EDGE: 850/900/1800/1900 MHz

3G: WCDMA/HSPA: 850/2100MHz

Αυτά δουλέυουν στην Ελλάδα? Ξέρω ότι Wind & Vodafone είναι 900 ενώ Cosmote 1800  τα οποία αναγράφονται στο 2G. Τι σημαίνει δεν θα μπορεί να συνδεθεί σε 3G/ΗSPA και άρα ιντερνετ χελώνα? 

Δουλεύει κανονικά το 3g 

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες , 

αυτό εδω που έχετε ποστάρει το έχει κανεις ; σε πόσες μέρες παρέλαβε;;; και πόσο του κόστισε σύνολο σε ευρώ

89, 74 €Παραγγελια 3/11Εγινε ship σήμερα. Λόγο εορτών στην Ασία μάλλον θα καθυστερήσει. Ελπίζω σε 20 μέρες.
Δημοσ.

89, 74 €Παραγγελια 3/11Εγινε ship σήμερα. Λόγο εορτών στην Ασία μάλλον θα καθυστερήσει. Ελπίζω σε 20 μέρες.

απο που το παραγγειλες φιλε? απο merimobiles?

Δημοσ.

Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι και εγώ για ένα ταμπλετάκι. Μέχρι 100. Δεν με απασχολεί το gps. Για σερφάρισμα απλά. Έχετε να μου προτείνετε κάτι;

Ευχαριστώ.

ΥΓ. Κατά προτίμηση ~9". Σε καμία περίπτωση 7".

Δημοσ.

Σκέφτομαι και εγώ για το Ainol Novo 7 Venus... Αγορά από που όμως? Στο ebay ξεκινά από 90 ευρώ...

Μην το παρεις. Δεν εχει καμια υποστηριξη για αλλη custom rom. Και εχει πολυ αδυναμο wifi. 

Στα θετικα :οθονη , μπαταρια , κατασκευη.

Γνωμη μου σαν κατοχος να μην το αγορασεις

Δημοσ.

εε τι να παρουμε ρε παιδια?

το ενα εχει αδυναμο WiFi, το αλλο δεν εχει καλη οθονη, το αλλο δεν εχει καλη μπαταρια, το αλλο δεν εχει καλο χρωμα, το αλλο γυαλιζει..............κλπ.....κλπ...!  :P  :P

ποια ειναι καλα τελος παντων? κι ας ειναι και €10 παραπανω...!!

Δημοσ.

Καλή ερώτηση αυτή..Κι εγώ προσανατολίζομαι σε συσκευή από Κίνα.Αν θέλαμε να φτιάξουμε ένα top-5 συσκευών μέχρι 350$ και μέχρι 5.0'' όσον αφορά δυνατότητες,αξιοπιστία,ταχύτητα,συνολικότερη ποιότητα κτλ τι θα συμπεριλαμβάναμε;Xiaomi Mi2s,Jiayu G4,Thl W8s,Zopo ZP980,Lenovo K860 ίσως;;

Δημοσ.

Μην το παρεις. Δεν εχει καμια υποστηριξη για αλλη custom rom. Και εχει πολυ αδυναμο wifi. 

Στα θετικα :οθονη , μπαταρια , κατασκευη.

Γνωμη μου σαν κατοχος να μην το αγορασεις

Υπάρχουν custom roms. Που σε αυτα τα λεφτά άλλα δεν έχουν καθόλου, και σε αυτά τα χαρακτηριστικά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...