Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν μπορώ να κανω κατι εχουν το μελι στο τραπεζι σε λιγα χρονια τα 400 θα φανταζουν σαν μισθος γιατρού.. εχω και εγω δάνειο και παιδια παρακαλώ να εχω υγεια. Οσο για τα μαύρα που λες περνάνε μέσο τράπεζας και φυσικα υπαρχει φορολογια οπως και χαρτι απο την εταιρια για την δήλωση σου οπως σαν ενας απλος υπαλληλος αυτα μεχρι τα 10000 ευρω το χρονο μετα εχεις υποχρεωση να ανοιξεις βιβλια σαν ελευθερος επαγγελματιας. Απλα όλοι η κατάσταση ολες οι πολυεθνικές ειναι πυραμίδες προσπαθήστε να το κατακαβετε δεν μιλαμε για αυτες τις φουσκες που βαζει χρηματα που απο την εγγραφη σου τα περνει ο απο πανω δειτε τι εγινε στη ρουμανια που ηταν δεν θυμάμαι υπαρχει προϊόν και εξερετικι τα εχω πει και παραπάνω δεν μπορώ να λεω τα ιδια συνέχεια οποιος εχει συγκεκριμένη ερωτηση και θελει συγκεκριμένη απάντηση ασ στειλει προσωπικό .

Αν μιλάτε για μένα δεν ειπα κανένα χαζό όπως και εγώ όλοι σας κάνετε τις επιλογές σας το θέμα είναι να δείτε πώς εσείς θέλετε την ζωή σάς αργότερα μετά απο 5 χρόνια . Και να καταλάβετε οτι δεν γίνεται να περιμένετε κατι διαφορετικό κάνοντας τα ιδια πραγματα αυτο . Οποιος θελει να μαθει το τι βγαζω μονο απο την λρ μονο με ποιο προσωπικά μηνηματα και καπως να μπορεσω να του στειλω φωτογραφία να δει μονος του αυτα . Ομως εχετε πέσει πανω μου ολοι να με φάτε δεν ειμαι κανας εξωγήινος οπως ήμαστε και εσεις ειμαι.δεν μπηκα εδω να ουτε να βρίσω κανενα ουτε τιποτα οπως και εσεις θα λεγατε καποια πράγματα για την ετειρια-μαγαζι-επιχείρηση που εργάζεται ετσι και εγω απαντάω. Οσο για το μλμ παιδια δεν βγηκε χθες ειναι 100 χρονια στην Αμερική 50 στην Ευρώπη και αλλα 25 στην ελλαδα. Και δεν εχει να κανει με τις πυραμίδες που εχετε στο μυαλο σας . Καποιο απο εσας η καποιος δικο σας θα ξερει την ταπεργουερ επιδη λειτουργεί ετσι δεν παει να πει οτι ειναι κλέφτες και βασικα νομιζω ειναι τα καλυτερα ταπερ ετσι λειτουργεί και το θερμομιξ για οσους ξέρουν δεν είναι σκαρτο ισως το καλυτερο μιξερ γιαυτο κανει και 2.500€ την κιρμπη την ξερει κανεις ??? ακριβως ετσι δουλευει μιλαμε για μια σκουπα που κανει 3000€ δεν ειναι σκαρτα ειναι απο τα καλυτερα προιοντα και επειδη δουλευουν μέσο μλμ πρωοθηση απο στόμα σε στομα ειναι φυσικό να πληρώνουν καλα τους συνεργάτες γιατι δεν υπαρχει διαφήμιση η διαφήμιση ειναι ο συνεργάτης.. και μια απαντηση για τον φιλο τον αλλο αν νομιζει οτι θα κάθεται και θα πληρώνετε την πάτησε οπως ολες οι δουλειες αν δεν δουλεψεις δεν πληρώνεται απλα αν μαθει να δουλευει και ειναι διαθεσιμος να εκπεδευτει σιγουρα θα βγαλει πολυ περισσότερα απο υα 250 που εδωσε .. αυτα ευχαριστώ πολυ αν θελετε κατι στείλετε μου μήνυμα..

Όπως είπε και φίλος ποιο πάνω η ΚΡΙΣΗ μας έριξε στης πυραμίδες , και αυτό σίγουρα θα μας καταστρέψει . Πως φαίνονται στην τράπεζα? όταν ΕΓΩ σου δινω 200ε στο ΧΕΡΙ για την εγγραφή μου , ξερω εγω τι τα έκανες εσύ? , και κατι άλλο ! ποιος έβγαλε το Νόμο οτι μέχρι 10 χιλιάρικα θα ειναι αφορολόγητα ?(ΜΑΥΡΑ) έχεις υπογράψει χαρτί (συμφωνητικό . συμβόλαιο )με την εταιρία οτι εισαι "απλός υπάλληλος"?  εγώ όταν είχα κάνει έναρξη για μαγαζί έκανα 5000ε το χρόνο και με φορολογούσαν και εσείς μετά τα 10 χιλιάρικα παίρνεται βιβλία ? γιατί δεν σας βάζουν με Έναρξη στο ΤΕΒΕ? θα σου πω ΕΓΩ ! γιατί τότε θα έπρεπε να πληρώνεις τα πρώτα 3 χρονιά 450ε το δίμηνο σε εισφορές ( 9 χιλιάρικα δλδ) και μετά ανεβαινεις βαθμίδα! , εν ολίγοις δεν θα ασχολούνταν κάνεις , ο κόσμος είδη εχει χρέη και δεν θέλει αλλα . Δεν επιτίθεται κάνεις , άπλα βλέπουμε κάτι ξεκάθαρο και υποστηρίζεις οτι πέφτουν ξαφνικά λεφτά απο τον ουρανό τόσο εύκολα... ειναι απορίας αξιο γιατι δεν το κάνει ολη η Ελλάδα .. το μόνο πρόβλημα θα ηταν οτι δεν θα υπήρχε κόσμος να πουλάμε σκούπες και πλυντήρια αφου θα έκαναν όλοι αυτοι την δουλειά . A.K.A  Πυραμίδα της ΑΛΒΑΝΙΑΣ. 

• Like 2
  • Απαντ. 164
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αφου τα ξερεις ολα γιατι με ρωτας ??? Οχι οκ κανενα προβλημα κουβεντα κανουμε προς θεου.

Για να απανητω λοιπον ποτε στην λρ δεν θα δωσεις χρηματα στον σπονσορα σου η θα παταλαβεις ο ιδιος απο την μαμα εταιρια ερμου 50 πισω απο την φαγε η θα πληρωσεις ο ιδιος το κουριερ οταν ερθει στο χωρο που εσυ θα ζητησεις δεν ειναι πυραμιδα οπως εσυ την λες εκει δινεις τα χρηματα σου στον αλλο για αερα κοπανιστο. Το ποιος εβγαλε τον νομο μπορεις να πας και να ριξεις απευθείας ευθύνη εκει οχι σε μενα μαυρα δεν ειναι και ξανα λεω τα μπονους καθε μηνα μπαίνουν και φορολογουνται απευθείας στην τραπεζα σαν μισθοτος μεχρι το ποσο τον 10 000 και παιρνεις χαρτι για τον λογιστή σου απο την μαμα εταιρια για να τα δηλώσεις μπορεις να το ψαξεις.και δεν υποστηρίζω οτι πεφτουν απο πουθενά χρηματα αυτο μπορεις να το δεις απο ποιο πανω αλλοι το λενε εγω ομως μπορω να σου πω οτι αν δουλεψεις ναι θα πληρωθεις αν θα καθεσαι και περιμενεις να ερθουν τα χρηματα βροχη δυστυχώς δεν θα γινει .

Όπως είπε και φίλος ποιο πάνω η ΚΡΙΣΗ μας έριξε στης πυραμίδες , και αυτό σίγουρα θα μας καταστρέψει . Πως φαίνονται στην τράπεζα? όταν ΕΓΩ σου δινω 200ε στο ΧΕΡΙ για την εγγραφή μου , ξερω εγω τι τα έκανες εσύ? , και κατι άλλο ! ποιος έβγαλε το Νόμο οτι μέχρι 10 χιλιάρικα θα ειναι αφορολόγητα ?(ΜΑΥΡΑ) έχεις υπογράψει χαρτί (συμφωνητικό . συμβόλαιο )με την εταιρία οτι εισαι "απλός υπάλληλος"?  εγώ όταν είχα κάνει έναρξη για μαγαζί έκανα 5000ε το χρόνο και με φορολογούσαν και εσείς μετά τα 10 χιλιάρικα παίρνεται βιβλία ? γιατί δεν σας βάζουν με Έναρξη στο ΤΕΒΕ? θα σου πω ΕΓΩ ! γιατί τότε θα έπρεπε να πληρώνεις τα πρώτα 3 χρονιά 450ε το δίμηνο σε εισφορές ( 9 χιλιάρικα δλδ) και μετά ανεβαινεις βαθμίδα! , εν ολίγοις δεν θα ασχολούνταν κάνεις , ο κόσμος είδη εχει χρέη και δεν θέλει αλλα . Δεν επιτίθεται κάνεις , άπλα βλέπουμε κάτι ξεκάθαρο και υποστηρίζεις οτι πέφτουν ξαφνικά λεφτά απο τον ουρανό τόσο εύκολα... ειναι απορίας αξιο γιατι δεν το κάνει ολη η Ελλάδα .. το μόνο πρόβλημα θα ηταν οτι δεν θα υπήρχε κόσμος να πουλάμε σκούπες και πλυντήρια αφου θα έκαναν όλοι αυτοι την δουλειά . A.K.A  Πυραμίδα της ΑΛΒΑΝΙΑΣ.

Δημοσ.

Αφου τα ξερεις ολα γιατι με ρωτας ??? Οχι οκ κανενα προβλημα κουβεντα κανουμε προς θεου.

Για να απανητω λοιπον ποτε στην λρ δεν θα δωσεις χρηματα στον σπονσορα σου η θα παταλαβεις ο ιδιος απο την μαμα εταιρια ερμου 50 πισω απο την φαγε η θα πληρωσεις ο ιδιος το κουριερ οταν ερθει στο χωρο που εσυ θα ζητησεις δεν ειναι πυραμιδα οπως εσυ την λες εκει δινεις τα χρηματα σου στον αλλο για αερα κοπανιστο. Το ποιος εβγαλε τον νομο μπορεις να πας και να ριξεις απευθείας ευθύνη εκει οχι σε μενα μαυρα δεν ειναι και ξανα λεω τα μπονους καθε μηνα μπαίνουν και φορολογουνται απευθείας στην τραπεζα σαν μισθοτος μεχρι το ποσο τον 10 000 και παιρνεις χαρτι για τον λογιστή σου απο την μαμα εταιρια για να τα δηλώσεις μπορεις να το ψαξεις.και δεν υποστηρίζω οτι πεφτουν απο πουθενά χρηματα αυτο μπορεις να το δεις απο ποιο πανω αλλοι το λενε εγω ομως μπορω να σου πω οτι αν δουλεψεις ναι θα πληρωθεις αν θα καθεσαι και περιμενεις να ερθουν τα χρηματα βροχη δυστυχώς δεν θα γινει .

Δεν τα ξέρω ολα  για αυτό ρωτάω , εγώ υπόθεσής κάνω μόνο έχοντας κατά τόπους απορίες ! , δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο στην συζήτηση , αυτό που ήθελα να πω το είπα , όποτε θα σου ευχηθώ Καλή σταδιοδρομία σε οτι και αν κάνεις απο εδω και μετα. 

• Like 1
Δημοσ.

Οκ συγνώμη. Καλο ειναι να ρωτας μαθαίνεις.προσπαθησα να απαντησω σε οτι ρωτησες αυτο που οφείλεις εσυ τωρα νομιζω οτι ειναι να το ψαξεις.. νομιζα οτι ειχες γνωση για την λρ η καποιος σου εχει κανει καποια παρουσίαση. Αν δεν σου εχουν πει την ιδέα δεν θα εχεις ποτε ολοκληρωμένη αποψη . Αν δεν βρεις καποιον θα μπορουσα να σου στειλω την σελιδα μου να μπεις να ψαξεις χωρις καμια δέσμευση . Σε ευχαριστώ παρα πολυ να εισαι καλα και εύχομαι και για σενα τα καλυτερα .. οτι χρειαστεις παντα στην διθεση σου

Δεν τα ξέρω ολα  για αυτό ρωτάω , εγώ υπόθεσής κάνω μόνο έχοντας κατά τόπους απορίες ! , δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο στην συζήτηση , αυτό που ήθελα να πω το είπα , όποτε θα σου ευχηθώ Καλή σταδιοδρομία σε οτι και αν κάνεις απο εδω και μετα.

Δημοσ.

You should be here!!!

Τα λέγαμε και πριν από 3 χρόνια, και βάλε, στο θρυλικό νήμα για τη World Ventures! Μήπως να ξεκλειδωνόταν; Δεν ξέρω αν υπάρχουν εξελίξεις, παντως φαγώθηκαν πολλά 200ευρα, και είχα προειδοποιήσει αλλά δεν με ακούγανε κάποιοι και κάποιες, που δεν διαβαζαν πάντως insomnia. Είχα γράψει θυμάμαι κάποια πράγματα που είχα βρει μετά από έρευνα και πληροφορίες, για τις MLM ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ.

Τις προαλλες με πήρε τηλ. "φίλος" στρατιωτικός για την Amway...η φάση είναι ότι με θυμήθηκε μετά από χρόνια, πόσο κλασικό σενάριο, και την άλλη φορά του είχα πει πάλι ότι δεν ασχολούμαι με τέτοιες ΜΠΟΥΡΔΕΣ! Αλλά αυτός εκεί, επιμονή! Φυσικά και φέτος όταν τον ρώτησα για αποδείξεις των "κερδών", έκανε την πάπια. Ρε γμτ, τόσο πολύ έχουν στερέψει και ψάχνονται απελπισμένα να βρουν κορόιδα, ε, συγνώμη, πωλητές ήθελα να πω. ΜΑΚΡΙΑ!

• Like 2
Δημοσ.

Εχεις απόλυτο δικιο συμφωνώ μαζι σου να λοιπον μια πυραμιδα οπως την εχετε στο μυαλο σας ολοι αυτη με τα ταξιδια δεν ειναι ?? Για την αμγουει δεν θα αναφερθώ οτι κανει το κανει απο το 1959 στην αμερικη 1973 στην Ευρώπη 1996 στην ελλαδα οποτε ναι εχεις πολυ μεγαλο δίκιο μια εταιρια απατη που οι δραστηριότητες τις ξεπερνουν τα 50 χρονια ξερεις πολλες ακομα ???? Για την αμγουει εγω το μονο που θα πω ειναι ο τροπος προσεγγίσεις που εχουν και λιγο για τα προιοντα τους .

You should be here!!!

Τα λέγαμε και πριν από 3 χρόνια, και βάλε, στο θρυλικό νήμα για τη World Ventures! Μήπως να ξεκλειδωνόταν; Δεν ξέρω αν υπάρχουν εξελίξεις, παντως φαγώθηκαν πολλά 200ευρα, και είχα προειδοποιήσει αλλά δεν με ακούγανε κάποιοι και κάποιες, που δεν διαβαζαν πάντως insomnia. Είχα γράψει θυμάμαι κάποια πράγματα που είχα βρει μετά από έρευνα και πληροφορίες, για τις MLM ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ.

Τις προαλλες με πήρε τηλ. "φίλος" στρατιωτικός για την Amway...η φάση είναι ότι με θυμήθηκε μετά από χρόνια, πόσο κλασικό σενάριο, και την άλλη φορά του είχα πει πάλι ότι δεν ασχολούμαι με τέτοιες ΜΠΟΥΡΔΕΣ! Αλλά αυτός εκεί, επιμονή! Φυσικά και φέτος όταν τον ρώτησα για αποδείξεις των "κερδών", έκανε την πάπια. Ρε γμτ, τόσο πολύ έχουν στερέψει και ψάχνονται απελπισμένα να βρουν κορόιδα, ε, συγνώμη, πωλητές ήθελα να πω. ΜΑΚΡΙΑ!

Δημοσ.

Εχεις απόλυτο δικιο ετσι ειναι ολα ομως πρεπει να τα λεμε με στοιχεια και αποδείξεις δεν υπερασπιζομαι την αμγουει ομως ειναι πανω απο 50 χρονια στο χώρο . Αν υπαρχει κατι συγκεκριμένο για την LR πολυ ευχαρίστως να το κουβεντιασουμε σε ευχαριστω.

uote name="nomikarios" post="55077982" timestamp="1472202757"]Do not feed the troll. Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του...

Αν θες να μαθεις στειλε μου Facebook να σου στειλω φωτογραφια να δεις ακριβώς η αν θες να σου στειλω εγω το δικο μου

Αν αυτα που ελεγες ίσχυαν θα μας ελεγες ποσα βγαζεις κ πως, κ οχι σε πμ οπως κανετε ολοι.

Δημοσ.

Πρωτον δεν ξερω την διαδικασια μόλις χθες γραφτηκα τωρα σιγα σιγα ετοιμαζω και το προφίλ. 2 δεν εχω λογο να το κανω δεν εχω να αποδιξω κατι και 3 αν θες εκει υπάρχει και το ονομα μου

Να γνωρισω και εγω εσενα . Και θα δεις φωτογραφια οχι λογια ευχαριστω πολυ.

δεν χρειάζεται μπορείς να αναβάσεις φωτο κ δω να δούνε κ οι υπόλοιποι .

Δημοσ.

Εγκυκλοπαιδικά και μόνο, αυτό με τις 10.000 ευρώ το χρόνο που λέει ο φίλος, δεν είναι παράνομο. Υπάρχει τέτοια πρόβλεψη για άτομα που απασχολούνται περιστασιακά ώστε να μην χρειάζεται να ανοίγουν βιβλία με ότι συνεπάγεται αυτό. Το όριο μεταβάλλεται με τα χρόνια αλλά τώρα είναι όντως στις 10.000 ευρώ το χρόνο μικτά. Για παραπάνω εισόδημα υποχρεούσαι να ανοίξεις βιβλία και να ασφαλιστείς. Αυτό δεν σημαίνει ότι και με εισόδημα κάτω των 10.000 ευρώ το έτος δεν μπορείς, απλώς δεν σε υποχρεώνει ο νόμος. Συνεπώς σε αυτό που λέει ο φίλος δεν είναι λάθος. Τώρα προφανώς το ότι μάλλον ένα μέρος το εισοδήματος του το παίρνει μαύρο και κάποιο άλλο (προφανώς μέχρι 10.000 ευρώ) το εμφανίζει είναι άλλο θέμα. Βέβαια κάνοντας χρήση των παραπάνω δεν έχεις και ασφάλισης, το οποίο σε κάποιο βάθος χρόνου είναι ένα θέμα για τους περισσότερους.

ΥΓ: Το παραπάνω δεν προσπαθεί να εξωραΐσει την φάση με τις πυραμίδες και τα MLMs...όποιος μπλέκει με κάτι τέτοιο είναι ή μπούφος ή πολύ απελπισμένος.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...