Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Sapphire Radeon RX480 8GB Nitro+ OC (11260-01-20G)

8 μηνων με μηδενικη χρηση  .Εννοειται κουτι αποδειξη εγγυηση (πλαισιο). Ποσο να την δοσω ?

επισης 8 μηνων(πλην των 2 που γραφω χωρις εγγυηση αλλα θα ηθελα μια αποψη και για αυτα) με μηδενικη χρηση τα παρακατω

Silverstone SFX series 450W 50€

Western Digital Black 1TB (WD1003FZEX) Χωρις εγγυηση 30€

Silverstone Sugo SG13B-Q  50€

Asrock H110M-ITX 50€

Kingston SSDNow V300 240GB 60€

2x Corsair Value Select 8GB DDR4-2133MHz (CMV8GX4M1A2133C15) 2χ55€

Intel Core i3-6100 Box 75€

SpeedLink Torid Wireless Gamepad Βlack (PC/PS3)

Creative Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 Pro Χωρις εγγυηση

να τα πουλήσω όλα μαζι (και με  την gpu) ;  ή καλυτερα χωρια ?

Για την κάρτα δεν υπάρχει τιμή ουσιαστικά.Όσο βρεις δίνεις.Απότι ακούμε 300 πιάνουν εύκολα 350 δύσκολα.Δοκίμασε γύρω στα 320.Τα υπόλοιπα στα έγραψα χονδρικά.Για τα δύο τελευταία δεν έχω ιδέα.

Γεια σας παίδες. Έκανα αναβάθμιση μετά από αρκετό καιρό και λέω να σπρώξω το παλιό σύστημα αν πιάνει τπτ. Όλα λειτουργικά, όλα χωρίς εγγύηση (εκτός των ΡΑΜ), υπάρχουν κουτιά από όλα. Overclock δεν είχε γίνει ποτέ, πείτε μου αν κάτι άλλο είναι σημαντικό.

• Motheroboard: Gigabyte 790FXTA-UD5 40€
  • CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition (υπάρχει και η στοκ ψύκτρα κάπου :P) 30€
  • Ψύκτρα: Cooler Master Hyper 212 20€
  • RAM: 2 x HyperX Fury Red 4GB DDR3-1600MHz 20€
  • GPU: Sapphire Dual-X R9 270 2G DDR5 75€
  • Τροφοδοτικό: Thermaltake Toughpower 650W 35€

Το κουτί το κράτησα οπότε μάλλον τα δίνω κομμάτι κομμάτι; Για δώστε μου τα φώτα σας.

• Like 2
  • Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ.
Καλησπερα παιδια θα ηθελα μια τιμη για το παρακατω PC.Δεν εχει εγγυηση εκτος τροφοδοτικου και κουτιου και εχει δουλεψει 8 μηνες και καθεται 2 χρονια. Λογο παιδιου δεν ειχα χρονο για παιχνιδια και ειχα φτιαξει ενα pc λιγοτερο ενεργοβορο για χρηση ιντερνετ.Ευχαριστω πολυaLr5uE.jpgcVWXyt.jpghbaeEY.jpgOrg3TY.jpg

CPU          amd fx8370 black edition 4 Ghz          

MOTHERBOARD  M5A97 R2.0

RAM          Gskill snper 2x8 2133 16 Giga 

ssd          Samsung ssd 500gb

Τροφοδοτικο  Corsair vs650 80 plus

Cpu cooler   SilverStone αν θυμαμαι καλα .Ειναι πολυ καλη!!!

PC CASE      Zalman Z9 neo με εξτρα 14 cm led fans

Gpu          Nvidia Gtx 550ti δεν φενεται καλα ειναι πανω απο το τροφοδοτικο χαμηλα για να μην τραβαει τη ζεστη ο επεξεργαστης

dvd          LG

Δημοσ.

300 ευρώ και ο ssd ξεχωριστά.

Αλλά εσυ μας δουλεύεις εδώ μέσα αφού μας λες τον πούλησες. Δώσε το και 1000.

Μια λογική τιμή δεν είναι τα 540 ευρώ πάντως.

• Like 3
Δημοσ.

Φιλαρακι βαρεθηκα αν δε σου αρεσει μην ασχολεισαι μαζι μου και ασε κανενα ανθρωπο να πει την γνωμητου και οχι τον οχετο του!

Και για να καταλαβει ο κοσμος και μονο και οχι οτι εχω διαθεση να σου εξηγω μου ζητησε ενα παλικαρι εχθες με μυνημα να το κρατησω αλα δεν με εχει παρει τηλεφωνο ακομα.Ετσι θελω να ξερω τι τιμη ειναι λογικη,

Οσο για τα 300 ευρο που λες ο κοσμος μπορει να καταλαβει τη συμβενει με εσενα!

Το μηχανημα εχει κοστησει 1000 ευρο το εχω βαλει 540 ευρο που ισως να ειναι λιγο τσιμπιμενο.Σας παρακαλω ενας ανθρωπος να πει την γνωμη του χωρις να εχει κακη διαθεση πισω απο τον υπολογιστη του.Ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Φιλαρακι βαρεθηκα αν δε σου αρεσει μην ασχολεισαι μαζι μου και ασε κανενα ανθρωπο να πει την γνωμητου και οχι τον οχετο του!

Και για να καταλαβει ο κοσμος και μονο και οχι οτι εχω διαθεση να σου εξηγω μου ζητησε ενα παλικαρι εχθες με μυνημα να το κρατησω αλα δεν με εχει παρει τηλεφωνο ακομα.Ετσι θελω να ξερω τι τιμη ειναι λογικη,

Το μηχανημα εχει κοστησει 1000 ευρο το εχω βαλει 540 ευρο που ισως να ειναι λιγο τσιμπιμενο.Σας παρακαλω ενας ανθρωπος να πει την γνωμη του χωρις να εχει κακη διαθεση πισω απο τον υπολογιστη του.Ευχαριστω πολυ

300€
  • Like 5
Δημοσ.

Με βαρέθηκες στο πρώτο μου μήνυμα, που απάντησα κιόλας στην ερώτηση σου;

Έχεις προβλήματα από ότι φαίνεται, και προφανώς δεν θα χάσω τον χρόνο μου για να στα λύσω.

Και εμένα η Cpu έκανε 1100 ευρώ νέα, ποσο να την δώσω τώρα; Η κάρτα γραφικών αλλά τόσα. Να βάλω το κουτί 1.500 ευρώ όμως αγγελία;

• Like 2
Δημοσ.

οποιος θεωρει τα 300 λογικα θα σε καταλαβει τι τραβας!!!!

και για τον κοσμο μονο να ενημερωσω οτι με εχεις ακολουθησει απο αλλο forum

Δημοσ.

οποιος θεωρει τα 300 λογικα θα σε καταλαβει τι τραβας!!!!

και για τον κοσμο μονο να ενημερωσω οτι με εχεις ακολουθησει απο αλλο forum

Εγώ; Από ποιο; Μόνο εδώ και στο mybike συχνάζω, με άλλο όνομα.

Αλλά ναι. Μανία καταδιώξεως. Btw γράφηκα δυο χρόνια νωρίτερα εδώ, πως σε ακολούθησα; Πλέον ρωτάω και από επαγγελματικό ενδιαφέρον.

Για το δικό μου pc τι προτείνεις; Νέα όλα μαζί είχαν κοντά 3 χιλιάρικα.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω σκοπό μέχρι τον Δεκέμβριο να πάω σε Ryzen (μάλλον), πόσο θα μπορούσα να το δώσω αυτό;

CPU: i5-760 @2,80GHz

COOLING: CoolerMaster Hyper 212 Evo

MOBO: Gigabyte P55-UD3L

RAM: Corsair Vengeance 2x4GB 1333MHz

GPU: MSI R9 270 Gaming 2G OC

SSD: OCZ Trion 150 @240GB (550MB/s-520MB/s)

HDD: WD Blue 2TB (5400 rpm)

PSU: CoolerMaster G550M 80+ Bronze

CASE: CoolerMaster 690 II

FANS: 4x 120mm CoolerMaster RGB LED

+

(ίσως δώσω μαζί και)

Οθόνη: LG Flatron M2362DP 23'' FHD 1080p

Gaming set Keyboard, Mouse, Headset Natec Genesis

LG Super Multi BluRay Rewriter Lightscribe (laser labeling)

Κομμάτια συμφέρει καλύτερα; Θα φύγουν όλα; Σαν σύνολο τι τιμή μπορεί να πιάσει (το κουτί κυρίως); Εγγύηση έχουν μόνο οι μνήμες εφόρου ζωής και υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να έχει και το τροφοδοτικό, αν ήταν για 3 χρόνια (πρέπει να ψάξω απόδειξη). Επίσης δεν έχω τα κουτιά από αρκετά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον αφιερώσει χρόνο.

Καμιά γνώμη κι από ρε παίδες;

Δημοσ.

Καμιά γνώμη κι από ρε παίδες;

Cpu+mobo κανα 100ρικο,ψυκτρα 20€ και μνημες 40€.Θα εδινα αυτα και θα επαιρνα τον 1600(για να εχει και ψυκτρα).Τα υπολοιπα δεν υπαρχει λογος να τα δωσεις.
  • Like 2
Δημοσ.

Φιλε δε ειναι τιποτα.

Κουμπωσε δυο ζαναξακια και θα ρθεις ωραια.

Καλώς τονα και ας αργησε.Ακου να σου πω φιλαρακι στο παρουσιασε το deaktop δεν μίλησα αλα και δω που ηρθα βλεπω οτι έχεις ωρεξη πισω απο τον υπολογιστακο σου να την λες στον κοσμο.

Δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζι σου γιατι εχω παει βολτα το παιδάκι μου.Αντε αγόρι μου κανε καμια δουλεια απο το να περνεις αξια σπαζωντας τα νευρα των άλλων!!!

Δημοσ.

Με τους ryzen στην επικαιρότητα έχει χάσει αρκετή μεταπωλητική αξία το rig σου...θα συμφωνήσω με τα παιδιά παραπάνω στα 300 με 320 ευρώ το pc και ξεχωριστά τον δίσκο ssd.

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...