AccountSaver Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Μετά από αρκετό καιρό ,παρότι έχω ρωτήσει 2-3 φορές,πλέον επειδή αλλάζουν οι τιμές,και εν τέλει τελείωσα με τις αναβαθμίσεις έχουμε και λέμε: MSI GTX 760 TF AERO 2x4GB Kingston Value 1333Mhz DDR3 4x4GB G.Skill Ripjaw Red 2133Mhz 1.3 DDR3 Intel i5 4590 Intel i5 4440 Asrock H87 Fatal1ty (στο κουτί της) Corsair CX600M (Semi-Modular) (στο κουτί του) Gigabyte H81M-S2H LDLC HF-2-BW Noir (αγορασμένο από Γαλλία ,80€) Western Digital RED NAS (Ελάχιστες εγγραφές,ήταν για backup) Samsung 250GB 840 Samsung M.2 850 250GB Samsung mSATA 850 EVO 250GB LG Bluray Recorder Χαλαρά,δεν θα τρελαθώ να τα δώσω κιόλας,δεν τα βιάζομαι εφόσων την αναβάθμιση την έκανα ήδη,οπότε τα έχω να κάθονται...(το λέω από άποψη να τα σκοτώσω για να φεύγουν γρήγορα) Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2018 από AccountSaver
splanis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 2x sli msi 7770 πόσο λέτε; (και με ποια Nvidia θα μπορούσαμε να τις συγκρίνουμε;)
icenex Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Εγω λευτερη θα επαιρνα τα 350 και μετα θα του την εφερνα κολαρο την τηλεοραση...Καλα τι ζωα υπαρχουν εκει εξω... 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Μιλαγα τωρα με εναν φιλο του το ειπα και μου λεει. Αναφορά σε κείμενο Απο την αλλη καλο ειναι γιατι ισως να αναγκαστεις να την δωσεις λιγο παρακατω αλλα σκεψου να την πουλουσες μετα απο 10-20 μερες η να ελεγες θα την κρατησω και να την ανοιγες και να ειχε σπασμενη οθονη απο την μεταφορα. Τουλαχιστον τωρα την ειδες την ιδια μερα που στην εφεραν γιατι ισως μετα απο αρκετες μερες μπορει να σου ελεγαν εσυ την εσπασες. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2018 από LLLEFTERIS 1
icenex Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Καλα αυτο απο την μεταφορα να ξερετε οτι ειναι μεγαλο ψεμμα...Δουλευα σε μαγαζι με ηλεκτρικα ειδη και ημουν υπευθυνος αποθηκης και εγω ημουν αυτος που ουσιαστικα εβρισκα τις τηλεορασεις στην αποθηκη....Δεν μπορειτε να φανταστειτε τι σαβουρες εχουν φαει εκει που ηταν στοιβαγμενες και οχι επιτηδες απλα πηγαινες να τραβηξεις μια και καταλαθος επεφτε η παραδιπλα.Το καλο με το συγκεκριμενο μαγαζι ειχε την πολιτικη να ανοιγει την τηλεοραση επι τοπου και την εβαζε στην πριζα να δουμε αν ειναι κομπλε ωστε να μην ταλαιπωρειται ο πελατης.Τοσες τηλεορασεις ειχαν πεσει ποτε δεν βρηκα καποια σπασμενη η ραγισμενη η οτιδηποτε.Για να βρεις ζημια πρεπει να πεσει απο μεγαλη αποσταση(να την πεταξεις απο τον δευτερο οροφο που λεει ο λογος η να χωροπηδας πανω της οταν ειναι οριζοντιως αλλιως χλωμο να παθει κατι με τοσα χοντρα φελιζολ που ειχε στις γωνιες.Βεβαια ολα ειναι πιθανα αλλα 2 χρονια τοσες πεσανε δεν ειχα βρει ουτε μια σπασμενη και ουτε μια δεν μου ηρθε ηδη σπασμενη. 1
Pinkakos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 5 ώρες πριν, splanis είπε 2x sli msi 7770 πόσο λέτε; (και με ποια Nvidia θα μπορούσαμε να τις συγκρίνουμε;) Sli 7770; μάλλον cf , ένα 40άρι η κάθε μία καλά είναι πιστεύω. 1
splanis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Pinkakos είπε Sli 7770; μάλλον cf , ένα 40άρι η κάθε μία καλά είναι πιστεύω. Ναι λάθος μου, crossfire. Με ποια αντίστοιχη Nvidia θα μπορούσα να τιε συγκρίνω γνωρίζει κάποιος; Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2018 από splanis
BabisTs Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Ακόμα και μία gtx 950 (προηγούμενης γενιάς κάρτα) δίνει ένα +10-15% boost από το cf 7770 (όπου αυτό δούλευε jet)....... Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2018 από BabisTs 1
AccountSaver Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Πολλά ζήτησα ε; Μια ιδέα..... Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2018 από AccountSaver
Qless Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 3/14/2018 στις 11:30 ΜΜ, siralexgio7 είπε Σωστό αυτό, αλλά όχι βέβαιο. Απλά εδώ σου δίνει μια αίσθηση σιγουριάς. Τίποτα παραπάνω. Εγώ θα μείνω για λίγο, στο ότι ήρθε στο σπίτι σου. Μια φορά το έκανα πέρυσι που πούλησα ένα κινητό εδώ στο ινσόμνια σ' ένα παλικάρι. Δεν το σκέφτηκα καθόλου. Εντελώς καλοπροαίρετα το έκανα. Όταν το είπα στη γυναίκα μου, μου λέει: "Δύο μωρά παιδιά και βάζεις στο σπίτι μας έναν άγνωστο από το ίντερνετ;" Μεγάλη μ@λ@κί@ αυτή την εποχή. Αυτά που λέμε στα παιδιά μας να αποφεύγουν, τα κάνουμε εμείς, δυστυχώς, γιατί αισθανόμαστε δυνατοί. Αυτό, εντελώς φιλικά, με δόση αυτοκριτικής και... τροφή για σκέψη. "Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε!".- Υ.Γ.: Βλέπω μια ταινία με απαγωγή παιδιού και...- Πολύ σωστά στο είπε η σύζηγος σου και πολύ υπεύθυνη η στάση της, και να το πούμε και αλλιώς και τί είναι το insomnia? Eνα τσούρμο άγνωστοι που γράφουν σε ένα site πίσω από κάποια προφίλ......το να βάλεις για τον οποιονδήποτε λόγο κάποιο άγνωστο σπίτι σου ή απλώς να του δείξεις που μένεις εκθέτεις σε μεγάλο κύνδινο πρώτα την σωματική σου ακεραιότητα και των μελών της οικογένειας σου και στην συνέχεια εκθέτεις την περιουσία σου επίσης.... Ξέρεις πόσοι αφελείς (δεν αναφέρομαι σε σενα προφανώς), έχασαν αυτοκίνητο επειδη το έδωσαν άφησαν σε παρκαδόρο...., σε ενα φίλο για ένα γάμο......), ή τους άδειασαν το σπίτι γιατι έβαζαν στο fb που βρίσκονται ανα πάσα ώρα και στιγμή γιατί θεωρούσαν αθώο να φωτογραφίζεις την κρέπα στην καφετέρεια και να σου κάνουν like οι 1000 ψηφιακοί σου φίλοι....... Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2018 από Qless 3
Σελήνη Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 άμα θέλει να πουλήσει φίλε τότε θα δεχτεί και τον απαραίτητο έλεγχο αν φοβάται τότε δε θα πουλήσει απλό. (γιατί έχω δει αγγελία αισχρή που αναφέρει το μέλος θα εμπιστευτείτε το λόγο μου και δε βάζω τον καθένα σπίτι μου, προσβάλλει κιόλας δηλαδή. Και μη μου πεις ο έλεγχος γίνεται και στο δρόμο..
Qless Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Ενα ουδέτερο μέρος που να μην εκτείθεται ούτε ο αγοραστής ούτε ο πωλητής με καλή συννενόηση μπορεί να βρεθεί, μια καφετέρεια, ένας επαγγελματικός χώρος κλπ, και εγώ έχω πουλήσει πρόβλημα ουδέν, τώρα αν ο άλλος επιμένει να έρθει στον χώρο σου, απλά μπορείς να αρνηθείς, επίσης δεν βρίσκω τίποτε το προσβλητικο στο να μην εμπιστεύομαι τον οποιονδήποτε άγνωστο, σαφώς όχι με τον άκομψο τρόπο που γράφεται πιο πάνω, πάντως οι περισσότεροι που χάνουν κάτι, αμάξια, χρήματα, κοσμήματα μόλις κάτσουν και σκεφτούν μετά τι έκαναν τον προηγουμενο καιρό καταλλήγουν να βρούν "κενά ασφάλειας" στην συμπεριφορά τους, να το πώ πιο απλά.... αν αφήσεις το αμάξι σου σε μια καφετέρια αντιγράφεται το κλειδί σου ακόμε έχουν και πρόσβαση στην μονάδα immo, που είναι απαραίτητη σε immo2 βλέπουν και τη διεύθυνση σου και τότε το αμάξι σου είναι χαμένο....., και λές μα πώς αφού έχει συναγερμο......., ή σε ένα service που δεν ξέρεις ποιός ασχολείται με το αμάξι σου ή σε ένα πλυντήριο..... Σε αντίθετη περίπτωση θέλει κάποιος τουλάχιστον 20 λεπτά δουλειάς με τον κύνδινο να τον δούν ακούσουν κλπ...., έ εγώ προσωπικά τα κλειδιά του αμαξιού μου δεν τα δίνω ποτέ, έστω και αν έχω αποφύγει μέρη που δεν γίνεται αλλιώς......και στενοχώρησα κάποια παρέα, έκαστος και οι επιλογές που κάνει, αρκετά με το ot Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2018 από Qless 2
siralexgio7 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Qless είπε Πολύ σωστά στο είπε η σύζηγος σου και πολύ υπεύθυνη η στάση της, και να το πούμε και αλλιώς και τί είναι το insomnia? Eνα τσούρμο άγνωστοι που γράφουν σε ένα site πίσω από κάποια προφίλ......το να βάλεις για τον οποιονδήποτε λόγο κάποιο άγνωστο σπίτι σου ή απλώς να του δείξεις που μένεις εκθέτεις σε μεγάλο κύνδινο πρώτα την σωματική σου ακεραιότητα και των μελών της οικογένειας σου και στην συνέχεια εκθέτεις την περιουσία σου επίσης.... Ξέρεις πόσοι αφελείς (δεν αναφέρομαι σε σενα προφανώς), έχασαν αυτοκίνητο επειδη το έδωσαν άφησαν σε παρκαδόρο...., σε ενα φίλο για ένα γάμο......), ή τους άδειασαν το σπίτι γιατι έβαζαν στο fb που βρίσκονται ανα πάσα ώρα και στιγμή γιατί θεωρούσαν αθώο να φωτογραφίζεις την κρέπα στην καφετέρεια και να σου κάνουν like οι 1000 ψηφιακοί σου φίλοι....... Τα βάζεις όλα σ' ένα τσουβάλι. Κάνω συναλλαγές εδώ από το '13, έντιμα, αλλά κάποια πράγματα θέλουν έλεγχο. Το insomnia έχει εξαπλωθεί αρκετά. Έχουν εισχωρήσει άτομα αμφιβόλου προελεύσεως. Κοίτα στο φόρουμ, πόσοι έχασαν τα λεφτά τους. Νομίζω, το φαινόμενο δεν ήταν τόσο έντονο παλαιότερα. Τέλος πάντων, τη γνώμη μας λέμε, αλλά κόσμια και χωρίς επιθετικό ύφος. Προφανώς, όταν κάποιος λέει την αποψή του, δεν απευθύνεται σε όλους. Την προηγούμενη εβδομάδα, ένα δικό μου παιδί, με χρησιμοποίησε ως εγγυητή για να πάρει λεφτά από μια αγγελία, λόγω του ότι δεν είχε καμία αξιολόγηση. Αυτό, για τη συμμετοχή μου στο insomnia. Σε ευχαριστώ, πάντως.- Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2018 από siralexgio7 3
LLLEFTERIS Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 22 λεπτά πριν, Qless είπε Ενα ουδέτερο μέρος που να μην εκτείθεται ούτε ο αγοραστής ούτε ο πωλητής με καλή συννενόηση μπορεί να βρεθεί, μια καφετέρεια, ένας επαγγελματικός χώρος κλπ, και εγώ έχω πουλήσει πρόβλημα ουδέν, τώρα αν ο άλλος επιμένει να έρθει στον χώρο σου, απλά μπορείς να αρνηθείς, επίσης δεν βρίσκω τίποτε το προσβλητικο στο να μην εμπιστεύομαι τον οποιονδήποτε άγνωστο, σαφώς όχι με τον άκομψο τρόπο που γράφεται πιο πάνω, πάντως οι περισσότεροι που χάνουν κάτι, αμάξια, χρήματα, κοσμήματα μόλις κάτσουν και σκεφτούν μετά τι έκαναν τον προηγουμενο καιρό καταλλήγουν να βρούν "κενά ασφάλειας" στην συμπεριφορά τους, να το πώ πιο απλά.... αν αφήσεις το αμάξι σου σε μια καφετέρια αντιγράφεται το κλειδί σου ακόμε έχουν και πρόσβαση στην μονάδα immo, που είναι απαραίτητη σε immo2 βλέπουν και τη διεύθυνση σου και τότε το αμάξι σου είναι χαμένο....., και λές μα πώς αφού έχει συναγερμο......., ή σε ένα service που δεν ξέρεις ποιός ασχολείται με το αμάξι σου ή σε ένα πλυντήριο..... Σε αντίθετη περίπτωση θέλει κάποιος τουλάχιστον 20 λεπτά δουλειάς με τον κύνδινο να τον δούν ακούσουν κλπ...., έ εγώ προσωπικά τα κλειδιά του αμαξιού μου δεν τα δίνω ποτέ, έστω και αν έχω αποφύγει μέρη που δεν γίνεται αλλιώς......και στενοχώρησα κάποια παρέα, έκαστος και οι επιλογές που κάνει, αρκετά με το ot Ειναι να βαλω αγγελια μια Panasonic 4k 40αρα που μου εφεραν προχθες σαν αντικατασταση καινουρια αλλα τελικα δεν θα την κρατησω επειδη μαζευω για 65αρα στο σαλονι. Αυτος που θα ερθει να την αγορασει επειδη πλεον την ανοιξα γραφω ποιο πανω τον λογο πως θα την δει οτι ειναι οκ; 1
siralexgio7 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Ειναι να βαλω αγγελια μια Panasonic 4k 40αρα που μου εφεραν προχθες σαν αντικατασταση καινουρια αλλα τελικα δεν θα την κρατησω επειδη μαζευω για 65αρα στο σαλονι. Αυτος που θα ερθει να την αγορασει επειδη πλεον την ανοιξα γραφω ποιο πανω τον λογο πως θα την δει οτι ειναι οκ; Θα του πεις να κοιτάξει εδώ την ιστορία και θα καταλάβει. Όπως φαίνεται, είσαι έμπιστο μέλος. Πολύ απλό! Αρκεί να είναι από εδώ.-
Προτεινόμενες αναρτήσεις