Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ποιο τρανταχτο παράδειγμα δολου για μένα είναι οι καθημερινές αγγελίες με i7 6700k, τις βλέπω και θέλω να τους βρίσω τους πωλητές φίλε. Μόνο ένας λόγος υπάρχει να πουλήσει κάποιος 6700k και αυτός δεν είναι η αναβάθμιση δυστυχώς...

Ρε παιδιά βοηθάτε και μένα που είμαι αθώα ψυχή. Που είναι ο δόλος?

Ειλικρινά δεν πάει το μυαλό μου. Αν δεν μπορείτε να το γράψετε στείλτε pm:)

Δημοσ.

Κι εγώ έτσι το σκεφτόμουν 180 μαξ για σετ με 2500k και 220 με κάποιον ι7, παραπάνω δεν σου δίνει κανένα κίνητρο η συγκεκριμένη αγορά. Ο άλλος μου έστελνε ότι είναι πολύ καλή τιμή τα 260 με sabertooth και 2600k και μου έλεγε ότι έδωσα πολλά για τον 4790+καλη μητρική που τα πήρα 320 για το βασικό μου σύστημα. Είναι και μέλος με 80+ αξιολογήσεις, σαν δεν ντρέπεται. Ευχαριστώ

Γιατι να ντραπει ;;; ...στις αγοραπωλησιες δεν υπαρχουν ντροπες.

Παντα θα υπαρχουν τα κοροιδα που αγοραζουν υπερκοστολογημενα προιοντα και παντα θα υπαρχουν εξυπνοι που θα αρπαζουν αμεσα και καρφωτα τις συμφερουσες ή ρεαλιστικες τιμες.

• Like 1
Δημοσ.

Συγνώμη 750 κάνει νέα...Σου κάνουν πρόταση για 700 και σου κακοφαίνεται επειδή κλοκάρει καλά.? Δηλαδή χοντρά χοντρά 6% κάτω της τιμής για μεταχειρησμένο.Ούτε καν.

Για μένα 650 και θα το σκεφτόμουν.

Στο εξωτερικό αν κατή είναι silicon lottery (cpu,gpu,etc) τότε πωλείτε πιο ακριβά από αν το αγοράσεις καινούργιο από το κατάστημα.

Αν το αγοράσεις καινούργιο τότε παίρνεις γουρούνι στο σακί.

Δημοσ.

Στο εξωτερικό αν κατή είναι silicon lottery (cpu,gpu,etc) τότε πωλείτε πιο ακριβά από αν το αγοράσεις καινούργιο από το κατάστημα.

Αν το αγοράσεις καινούργιο τότε παίρνεις γουρούνι στο σακί.

Σε καμμία περίπτωση απλά.Τώρα αν κάποιος βρει ένα κορόιδο απλά που θέλει ντέ και καλά να κλοκάρει σαν μανιακός μπορεί να του το ''κάτσει'' όσο θέλει.Αλλά σε καμμία άλλη περίπτωση κάτι μεταχειρισμένο δεν πρέπει να πλησιάζει την τιμή νέου.Και σε καμμία περίπτωση δεν το κάνουμε ''fact''

Το ποιο τρανταχτο παράδειγμα δολου για μένα είναι οι καθημερινές αγγελίες με i7 6700k, τις βλέπω και θέλω να τους βρίσω τους πωλητές φίλε. Μόνο ένας λόγος υπάρχει να πουλήσει κάποιος 6700k και αυτός δεν είναι η αναβάθμιση δυστυχώς...

Δεν παίζει δηλαδή απλά να μην του κάνει δουλειά,λάθος αγορά και να πάει σε κάτι μικρότερο,να βαρέθηκε το pc gaming,να έχει ένα οικονομικό πρόβλημα κλπ.? Δεν σε καταλαβαίνω.

Δημοσ.

κανω μια σκεψη να πουλησω τις crossfire που εχω.δλδ την xfx r9 280 και την hd 7950.ποσο λετε να τις δωσω σαν πακετο?

Δημοσ.

Σε καμμία περίπτωση απλά.Τώρα αν κάποιος βρει ένα κορόιδο απλά που θέλει ντέ και καλά να κλοκάρει σαν μανιακός μπορεί να του το ''κάτσει'' όσο θέλει.Αλλά σε καμμία άλλη περίπτωση κάτι μεταχειρισμένο δεν πρέπει να πλησιάζει την τιμή νέου.Και σε καμμία περίπτωση δεν το κάνουμε ''fact''

Εγώ το έχω δει πολλές φορές να γίνετε παντός, να ζητάνε πολύ παραπάνω από όσο κάνει καινούργιο. Εγώ το θεωρό λογικό, γιατί το 1% από τα chip(cpu,gpu,etc) που παράγονται τυχαίνει να είναι "διαμάντια" που κλοκαρου πολύ παραπάνω από όλα τα υπόλοιπα και με χαμηλά voltage, οπότε είναι λογικό αν κάποιος πέσει σε ένα τέτοιο διαμάντι να θέλει να το πουλήσει παραπάνω (και σε κάποιες περιπτώσεις πολύ παραπάνω) για να βγάλει κέρδος.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω ένα Cube Talk 9x u65gt εδώ και περίπου ένα χρόνο που κυριολεκτικά κάθεται. Πολύ κακή αγορά μιας και το πήρα, το χάρηκα μια-δυο εβδομάδες και μετά απλά με κέρδισε το 5,5αρι καινούριο μου τηλέφωνο και το τάμπλετ δεν το ξανάπιασα.

Το είχα πάρει από εδώ στα 160 ευρώ, και τώρα καινούριο βλέπω έχει 140ευρώ.

Αξίζει να το πουλήσω και πόσο ή καλύτερα να το κρατήσω για σουβέρ;

Να το κρατήσεις για να το δουλέψεις, αξίζει. Για σουβέρ όχι, γλυστράει το ποτήρι! :-D

Με 60€ το πουλάς αύριο, μήν πω χθες. Με 80€ θα βρεις αγοραστή. Με 100€ θα ζοριστείς.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείς να του δώσεις εγγύηση (φαντάζομαι είναι από Κίνα), οπότε ο υποψήφιος αγοραστής θα χρειαστεί να παίξει καμιά ώρα μαζί του για να δει ότι στα βασικά δουλεύει σωστά.

Δημοσ.

Καλησπερα ποσό μπορω ν βρω ένα netbook 10 intses με windows 7 και ddr3 μνήμες!!

Να μην βρεις Netbook ειδικα αν εχει 1024Χ600 οθονη και Atom επεξεργαστη

• Like 1
Δημοσ.

Ευκαιρίες εδω υπαρχουν πολλες, και πολλοι τα πουλανε οκ για την ηλικια τους αλλοι ζητανε τρελα νουμερα.

Αλλα ελεθερος ειναι ο καθενας να τα δωσει οσο θελει.

Φετος αγορασα ενα σετ εδω μεσα 1366 με καρτα γραφικων στην τιμη 250.

Και ηταν τα εξης

Gigabyte ud7 1366 αυτο που εχει και ενσωματομενη υδοψυξη στο chipset

X5670

Μια radeon η αντιστιχη της 280χ gigabyte υλοποίηση

Και το ξερασακι ηταν οι Corsair με τις βιδωτες ψυχτρες απο πανω και latency 7

Οταν ρωτησα μπορω να το δω να δουλευει μου λεει ναι παιζω και τωρα ελατε να το δειτε.

Και ναι οντως δεν ειχε θεμα απλα ηθελε να το δωσει.

Αν το ζηταγε 700 δεν θα εμπαινα καν σε κοπο παμε σε χ99 και οχι χ58

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...