Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ.

off topic..

titanX 450 ευρω....χθεσινο προφιλ..δεν χρειαζεται κατι παραπανω

ok υπαρχει και η 1/1000000 το παιδι μαζι με τον Xριστο να σταυρωνει και την καρτα :P

• Like 1
Δημοσ.

Πόσο να δώσω μια mobo Αsus H81M-K με κουτί και ολα τα παρελκόμενα πλήν απο cd με drivers αγορασμένη το καλοκαίρι που μας πέρασε απο msystems?

Τιμή σκρουτζ 44,00 τωρινή.

Δημοσ.

140-150(?)

Πολλά είναι, το λέω γιατί βλέπω τις τιμές τους.

Ή έκδοση με USB 3 και το αναβαθμισμένο SATA πάει περίπου 120€ για την παλιά κάνα 100€

Δημοσ.

Πολλά είναι, το λέω γιατί βλέπω τις τιμές τους.

Ή έκδοση με USB 3 και το αναβαθμισμένο SATA πάει περίπου 120€ για την παλιά κάνα 100€

Ίσως, επειδή σε Σκρουτζ δεν υπάρχει πλέον, είδα απο εξωτερικό κάτι 269$, για αυτό είπα τις τιμές με πάσα επιφύλαξη. Ας το βάλει ο Spank όσο νομίζει.

Αν σε Ελληνικό μαγαζί ή στα μεταχειρησμένα είναι χαμηλότερα ας πάει 100-120.

Δημοσ.

Βρε εγώ δεν θα το πουλουσα καν αλλά λέμε τώρα :)

Αυτό το monolith design δεν το αλλάζω με τίποτα, απλά αν πας στα 150€ πχ παίζουν Phanteks τα οποία τα έχω δουλέψει σε build φίλων και είναι πολύ αξιόλογα.

Δημοσ.

Την ειδα και εγω αυτην την αγγελια... αυτος την χαριζει την καρτα οχι τιποτα αλλο γιατι ακομη τιμες δεν βγηκανε για την σειρα 10χχ εντω στο ελλαντα.Ναι η σειρα φαινεται να ειναι 2-3 σκαλοπατια πανω σε επιδοσεις αναλογως αλλα μενει να δουμε τιμες γιατι αν ειναι να εχεις αυτες τις επιδοσεις στα 800 ευρω τοτε μια 970 στα 220 ευρω ειναι τιμη χωμα.

Δημοσ.

Χθες και σήμερα πάντως πουλήθηκαν σε μία αγγελία δύο GTX 980 σε τιμή 310 έκαστη και σε μία άλλη αγγελία άλλη μια 980 στα 350. A sign of things to come? Τι να πεις...

Δημοσ.

Την ειδα και εγω αυτην την αγγελια... αυτος την χαριζει την καρτα οχι τιποτα αλλο γιατι ακομη τιμες δεν βγηκανε για την σειρα 10χχ εντω στο ελλαντα.Ναι η σειρα φαινεται να ειναι 2-3 σκαλοπατια πανω σε επιδοσεις αναλογως αλλα μενει να δουμε τιμες γιατι αν ειναι να εχεις αυτες τις επιδοσεις στα 800 ευρω τοτε μια 970 στα 220 ευρω ειναι τιμη χωμα.

Να πάρεις μια γεύση απο απόδοση.Υπολόγησε την 970 σε επίπεδα 980τι λίγο πάνω λίγο κάτω.

Δημοσ.

οι 1080 απλα θα γαμανε και την 970 την ειχα αγορασει 270 απο jofa pc μονο χαμενος δεν ειμαι παιδια ουτε την χαριζω απλως χανω 50 ευρο εχω gtx titanx και αν αυτα που λενε ειναι αληθεια τοτε οι 1080 1070 AAA cards θα ναι κορυφη  :devil:

Δημοσ.

οι 1080 απλα θα γαμανε και την 970 την ειχα αγορασει 270 απο jofa pc μονο χαμενος δεν ειμαι παιδια ουτε την χαριζω απλως χανω 50 ευρο εχω gtx titanx και αν αυτα που λενε ειναι αληθεια τοτε οι 1080 1070 AAA cards θα ναι κορυφη  :devil:

Στο προιγούμενο σχόλιο μου έχει benchmarks για 1080.Καλές αλλά όχι κάτι τρελό.Δεν βλέπω κάνα τεράστιο βήμα κλασσικά πράγματα, όσο καλύτερη ήταν η 980 ατο 780ti με την  970 να ήταν στα ίδια επίπεδα με 780ti έτσι και η 1070 θα είναι σαν 980ti.Περίμενα με το άλμα στη λιθογραφία να δω θαύματα αλλά μάλλον συνεχίζουν την ίδια στρατιγική του marketing.

• Like 1
Δημοσ.

ακομα δεν τον ειδαμε γιαννη τον βαπτισαμε κατσε να ρθουν στην ελλαδαρα μας οι 1080 θα χουν πανω απο 700 ευρο και οι 1070 πανω απο 450 ευρω οι τιμες που λενε για 399 δολαρια gia 1070  και 599 δολαρια για 1080 ειναι στην ουσια οι τιμες που θα πουλουντε στους  προμηθευτες οποτε λεω να κατσω μεχρι το 2017 με την gtx titan x μου παντως οντως τωρα με τον πανικο που γινετε ειναι η καλυτερη εποχη να αγορασεις καρτα γραφικων απο εδω 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...