Επισκέπτης Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Φοβερό! Ολος αυτός ο ξεσηκωμός για 12 άντε ας ειναι και 15 άτομα. Που τελικά μπορεί (& μακάρι!) να παραλάβουν κι αυτοί. το οτι έδωσα 30 λιρες στο αμαζον για sd, θηκη και screen saver και θα παρω τα α@@@ μου δεν με νιαζει και τόσο.Το ότι αναγκάζομαι να διαβάζω και τις μ@@@@ που γράφεις στοιχιζει περισοτερο.
achisael Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 το ποιο τραγικο ειναι οτι μας κοροιδευουν εδικα με το μηνυμα που στελνουν στο facebook λεγοντας πως η παραγγελια δεν εγινε
Pa0ki Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 το οτι έδωσα 30 λιρες στο αμαζον για sd, θηκη και screen saver και θα παρω τα α@@@ μου δεν με νιαζει και τόσο.Το ότι αναγκάζομαι να διαβάζω και τις μ@@@@ που γράφεις στοιχιζει περισοτερο. Την sd τη χρησιμοποιείς και αλλού Για τη θήκη και το screen protector καλά να πάθεις, άλλη φορά να περιμένεις να πάρεις το κινητό στα χέρια σου Και γω έχω παραγγήλει θήκη, screen protectors Καλά να πάθω 2
panorifi Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 εγώ έχω παραγγείλει από ίντερνετ κανονικά με κωδικό παραγγελίας 11940χχ και παραλαβή από κατάστημα vodafon Γ.ΘΕΟΤΟΚΗ 23 ΚΕΚΡΥΡΑ και ακόμα τίποτα, καμιά ιδιοποίηση εγώ έχω παραγγείλει από ίντερνετ κανονικά με κωδικό παραγγελίας 11940χχ και παραλαβή από κατάστημα vodafon Γ.ΘΕΟΤΟΚΗ 23 ΚΕΚΡΥΡΑ και ακόμα τίποτα, καμιά ιδιοποίηση εγώ έχω παραγγείλει από ίντερνετ κανονικά με κωδικό παραγγελίας 11940χχ και παραλαβή από κατάστημα vodafon Γ.ΘΕΟΤΟΚΗ 23 ΚΕΚΡΥΡΑ και ακόμα τίποτα, καμιά ιδιοποίηση 16 11940χχ
giorginho Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Τελικά όλο αυτό για 12 άτομα? Πρεπει να ειμαστε γυρω στο #17 -> 119436Χ (ας μου βρει καποιος τον αριθμο που ελεγε οτι παρελαβε και ειναι μεγαλυτερος απο τον δικο μου, αν δε με απατα η μνημη μου πρεπει να ηταν 119437Χ) Φοβερό! Ολος αυτός ο ξεσηκωμός για 12 άντε ας ειναι και 15 άτομα. Που τελικά μπορεί (& μακάρι!) να παραλάβουν κι αυτοί. Ισα-ισα, οσο λιγοτερα ειναι τα ατομα που εχουν φαει ακυρο ΤΟΣΟ μεγαλυτερη ΞΕΦΤΙΛΑ ειναι για κοτζαμ βονταφον να ξεφτιλιζεται και να διασυρεται τοσες μερες χωρις σοβαρη και υπευθυνη αντιμετωπιση. Να ειχε 10.000 τεμαχια ανεκπληρωτα να το συζηταγαμε αλλα για ... 10-20???? Για τις επιδοτησεις που λεει καποιος ειναι ακυρος, τα 'δωρα' απο επιδοτησεις εχουν πληρωθει και μαλιστα πανακριβα στο ελλαντα απο τα συμβολαια. ΥΓ. Καλα ρε σεις ουτε μια 2ωρη σταση εργασιας για το ματσακι δεν κανατε;
anjo Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Αν κάποιος δεν έχει facebook και δεν έχει λογαριασμό στο Myaccount της Vodafone... πως μπορεί να δει την εξέλιξη της παραγγελίας του? Ευχαριστώ.
NikosNx Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Αν κάποιος δεν έχει facebook και δεν έχει λογαριασμό στο Myaccount της Vodafone... πως μπορεί να δει την εξέλιξη της παραγγελίας του? Ευχαριστώ. http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/loadOrderTracking.action?null
Athinaikos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Ε κοίτα σε αυτές τις περιπτώσεις το παίζεις κορώνα η γράμματα ....εγω καινούριο κινητό απο άτομο δεν αγοράζω ...μονο δεύτερο χέρι και μονο σε καλη τιμή. Να προσέχετε τι και απο που αγοράζετε. Ωραία. Εσύ που το πήρες πόσο σκέφτεσαι να το δώσεις έπειτα απο ολα αυτά ; Ανεφερα καπου οτι θελω να το πουλησω και δεν το θυμαμαι?
teopanta1 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 εγω αυριο θα παω να δω τι γινεται απο το καταστημα που το παρηγγειλα επειδη μου ειπαν αυριο θα εχουν παραλαβες ...αντε να δουμε
alimentas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 απιστευτο μου φενεται παντως ακομα κ τωρα οτι εχουν παραλαβει οντως ατομα το g στα 120ε.Νομιζω οτι ηταν ξεκαθαρο απ την αρχη οτι προκειτε για λαθος στην τιμη κ ακομα κ 5-10-15 συσκευες να χει δωσει η vodafone(που απ οτι διαβαζω εχει δωσει πολλες παραπανω συν ατομα εκτως ινσομνια) οφειλω να της δωσω ενα μπραβο που το εκανε κ δεν τις ακυρωσε ΟΛΕΣ μαζικα. Εγω δυστηχως δεν προλαβα ουτε να δω την συσκευη στο site. 2
zaico Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 παιδια οποιος ψαχνει το 8s και μενει αθηνα εχω κλεισει ηδη ενα.παμε μαζι και το παιρνει οσο κανει..γιατι μαλλον θα παρω το 820 που εκλεισα σημερα.. και εγω είχω παραγγειλει το 8s αλλα το 820 που προτιμούσα το είχε 200 ευρω ..αλήθεια εβαλαν σήμερα προσφορά για λίγο 820 στα 129 ευρώ?
PavlosPx Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Και γω το ίδιο θα πάω να εξηγηθώ στο κατάστημα, ανεξατήτως τι λέει h vodafone η κατασταση παραγγελίας κλπ. Παιδιά πηγαίνετε στα μαγαζιά με τον αριθμό παραγγελίας και να επιμείνετε γιατί άνετα τα κρύβουν για να τα ρουφήξουν. (ανέφερε μια τέτοια πιθανή περίπτωση ένα παιδί μερικές σελίδες πίσω) Εμένα μου είχαν πει ότι θα είχαν παραλαβή Τετάρτη στο κατάστημα ενώ πήρα τηλέφωνο σήμερα και δεν είχαν τίποτα.
Pa0ki Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 και εγω είχω παραγγειλει το 8s αλλα το 820 που προτιμούσα το είχε 200 ευρω ..αλήθεια εβαλαν σήμερα προσφορά για λίγο 820 στα 129 ευρώ? Αλήθεια Και γω το ίδιο θα πάω να εξηγηθώ στο κατάστημα, ανεξατήτως τι λέει h vodafone η κατασταση παραγγελίας κλπ. Παιδιά πηγαίνετε στα μαγαζιά με τον αριθμό παραγγελίας και να επιμείνετε γιατί άνετα τα κρύβουν για να τα ρουφήξουν. (ανέφερε μια τέτοια πιθανή περίπτωση ένα παιδί μερικές σελίδες πίσω) Εμένα μου είχαν πει ότι θα είχαν παραλαβή Τετάρτη στο κατάστημα ενώ πήρα τηλέφωνο σήμερα και δεν είχαν τίποτα. http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/loadOrderTracking.action?null Δες εδώ σε τι κατάσταση είναι η παραγγελία σου
leros2004 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Μόνη σας βγάζετε τα μάτια σας .... αφήστε τους να τα βλέπουν στις αγγελίες τα κινητά τους να τα χαίρονται ... Ούτε 250 ούτε 180 ούτε τίποτα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις