alexmm Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Εξαφανίστηκε το 820? Και χάρηκα με τα posts που είδα και είπα να πάρω κάτι καλύτερο αντί για το 8S. Δε βαριέσαι. επανεμφανίστηκε το desire x
Whitey Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 επανεμφανίστηκε το desire x Ενδιαφέρομαι για WP συσκευή. Ευχαριστώ για την ενημέρωση πάντως.
runner69 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 ναι αυτο το ξερω, αλλα ναι δικιο εχετε η LG θα του δωσει οχι η vodafone. Απο τη στιγμη που ειναι ελαττωματικο απο την αγορα του, η vodafone οφειλει να του το αντικαταστησει. Αν και μπορεις να κανεις τη δουλεια σου και με την LG και να μην εμπλακεις με τη vodafone. Η κοπελιτσα που μου το εδωσε μου ειπε για doa 7 ημερων αν και κανονικα αυτο το doa ειναι 2 χρονια και οχι 7 μερες που θελουν να μας παρουσιαζουν.
kitsose Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 διαβαζω στο fb ενα παληκαρι το παρελαβε και ηταν ελλατωματικο... τωρα τι να πεις..; γκαντεμης μεσα στην τυχη του !!! σιγα μην του δωσουν αλλο !!! Παιδιά επειδή εγώ είμαι ο τυχερός άτυχος, σας ακούω που λέτε για το service της lg ότι είναι το καλύτερο, αλλά εμένα μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με την lg το μόνο που μου είπε να πάω στο κατάστημα που το αγόρασα τίποτα άλλο. Και μόλις τους ρώτησα αν έχουν απόθεμα γενικά μου απάντησε ότι δεν έχουν. Edit: Επίσεις να σημειώσω πως γνωρίζω τους κανόνες και νόμους απλά ακόμα είμαι ήρεμος να δώ τι θα μου απαντήσουν αύριο.
Pa0ki Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Παιδιά στην σελίδα της vodafone στο facebook λενε μαλακίες για το optimus g ''Καλησπέρα. Σύμφωνα με τον κωδικό που μας δίνεις, δυστυχώς δεν φαίνεται να έχει ολοκληρωθεί η παραγγελία σου. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα επικοινωνήσουμε μαζί σου τηλεφωνικά, για να σου προτείνουμε μια συσκευή ίδιων δυνατοτήτων στην ίδια τιμή φυσικά.'' αυτό μου το εστειλαν χθες το βράδυ σε ερώτηση μου για την πορεία της παραγγελίας,τελος πάντων,πάω σήμερα στις 14:30 στο κατάστημα που έχω βάλει για να παραλάβω και ρωτάω τι ακριβώς θα γίνει,και μου λένε ότι είμαι στην λίστα και μόλις το φέρουν θα με ειδοποιήσουν, τους λέω μπορώ να δω την λίστα;και μου την δειχνουν και όντως έγραφε το ονοματεπωνυμο μου,κωδικο παραγγελίας και τον αριθμο τηλεφώνου μου.Περάστε από τα καταστήματα που δηλώσατε για να δείτε τι παίζει και με εσάς... Στο tracking σε τι κατάσταση στο έβγαζε?
Questioner Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Παιδιά επειδή εγώ είμαι ο τυχερός άτυχος, σας ακούω που λέτε για το service της lg ότι είναι το καλύτερο, αλλά εμένα μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με την lg το μόνο που μου είπε να πάω στο κατάστημα που το αγόρασα τίποτα άλλο. Και μόλις τους ρώτησα αν έχουν απόθεμα γενικά μου απάντησε ότι δεν έχουν. Edit: Επίσεις να σημειώσω πως γνωρίζω τους κανόνες και νόμους απλά ακόμα είμαι ήρεμος να δώ τι θα μου απαντήσουν αύριο. Τι πρόβλημα είχε;
ChrisN.S. Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Παιδιά επειδή εγώ είμαι ο τυχερός άτυχος, σας ακούω που λέτε για το service της lg ότι είναι το καλύτερο, αλλά εμένα μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με την lg το μόνο που μου είπε να πάω στο κατάστημα που το αγόρασα τίποτα άλλο. Και μόλις τους ρώτησα αν έχουν απόθεμα γενικά μου απάντησε ότι δεν έχουν. Edit: Επίσεις να σημειώσω πως γνωρίζω τους κανόνες και νόμους απλά ακόμα είμαι ήρεμος να δώ τι θα μου απαντήσουν αύριο. Σε αυτή τη περίπτωση απλά αποδέχεσαι την κακοτυχία σου και εισπράττεις το ποσό που έδωσες στην Vodafone, τίποτα άλλο δεν μπορεί να γίνει πιστεύω, ούτε ευθύνεται η Vodafone.
spyrossss Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Στο tracking σε τι κατάσταση στο έβγαζε? Σε εξέλιξη από το Σάββατο που το παρήγγειλα 4:40-50
kitsose Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Τι πρόβλημα είχε; Μετά από 3-4 ώρες χρήσης η οθόνη αφής δεν ανταποκρίνεται μόνο το power button ανοιγοκλείνει την οθόνη, όπως και τα κουμπάκια από κάτω ούτε αυτά ανταποκρίνονται και δεν ανάβουν παρά μόνο 1 δευτερόλεπτο με το που ανοίγει το κινητό. Πριν από αυτό όλα λειτουργούσαν κανονικά, ξεκίνησε μόλις με κάλεσαν 4 φορά στο κινητό και πήγα να το σηκώσω και τότε ξεκίνησε το όλο σκηνικό.
ougxar Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Αν ειναι κατι που φτιαχνεται και δεν υπαρχει κινητο για αντικατασταση,μπορουν να στο φτιαξουν
kitsose Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Σε αυτή τη περίπτωση απλά αποδέχεσαι την κακοτυχία σου και εισπράττεις το ποσό που έδωσες στην Vodafone, τίποτα άλλο δεν μπορεί να γίνει πιστεύω, ούτε ευθύνεται η Vodafone. Από την στιγμή που λένε απο δευτέρα θα έχουν απόθεμα τα καταστήματα αλλά στην κανονική τιμή δεν καταλαβαίνω γιατί να μην γίνει αντικατάσταση;
ougxar Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 αν υπαρξει αποθεμα φυσικα και πρεπει να στο αλλαξουν με το ιδιο και ας κανει τοτε και 1000 ευρω
ChrisN.S. Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Από την στιγμή που λένε απο δευτέρα θα έχουν απόθεμα τα καταστήματα αλλά στην κανονική τιμή δεν καταλαβαίνω γιατί να μην γίνει αντικατάσταση; Αν έχουν απόθεμα ναι λογικά θα γίνει αντικατάσταση, αλλά όπως κατάλαβες το όλο θέμα είναι η προτεραιότητα για να εξυπηρετήσουν τον κόσμο γιατί ζήτηση>>>προσφορά.
katcos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 επανεμφανίστηκε το desire x (Ξανα) τελείωσε πάλι ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις