Προς το περιεχόμενο

[megathread] Amazon.co.uk Black Friday / amazon.de Cyber Monday 2013 + 2014

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω τον πηρα τον δισκο 75 ευρω μου βγηκε, μια χαρα τιμη -35 απο Ελλαδα

Tον πηρα κ εγω. ~85 με τα μεταφορικα.

75 χωρις μεταφορικα ετσι?

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχει δει κάποιος ρολοί που να μετράει παλμούς; Ψάχνω για τον πατέρα μου όταν θα πηγαίνει για περπάτημα.

Δημοσ.

Στις 9-10 το βραδυ που μπαινουν και σε sale τα τελευταια προιοντα της λιστας, τελειωνει το "event" ή θα υπαρξει και συνεχεια;

Δημοσ.

Alcatel Onetouch 6036Y-2AALDE1 Idol 2 Mini S LTE  

129€+ μεταφορικά

Link.png Site: Στο σκρουτζ 233€+ μεταφορικά

http://www.amazon.de/gp/product/B00K0OZ4OI/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF

Τα 233 δεν ειναι αντιπροσοπευτικη τιμη (1 μαγαζι το εχει ολο και ολο) και αυτο 198 (οχι 233)

Η τιμη ειναι καλη. 179€ το εχει Γερμανια.

Υγ. Αν ηταν dual sim το επερνα. αλλα single sim... (για 2ο το θελω)

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Ρε παιδιά αυτό το μαραφέτι κάνει τη τηλεόραση smart;

Είναι media player;

τι είναι;

Υποστηρίζει κάποιες apps που μετατρέπουν την απλή τηλεόραση σε smart (ας πούμε).

Το σημαντικότερο feature είναι ότι μπορεί να κάνει cast/mirror ασύρματα οποιαδήποτε άλλη οθόνη: από Android, από iOS, από Windows και από OSX.

Για παράδειγμα βάζεις να παίξεις μια ταινία στο android κινητό σου και την μεταφέρεις ασύρματα στην τηλεόραση. Ή βάζεις να παίξεις ένα παιχνίδι στο λάπτοπ και το μεταφέρεις στην τηλεόραση (με μπόλικο lag, προφανώς).

Δημοσ.

Στις 9-10 το βραδυ που μπαινουν και σε sale τα τελευταια προιοντα της λιστας, τελειωνει το "event" ή θα υπαρξει και συνεχεια;

Μέχρι τις 30, δηλαδή την Κυριακή λένε οι Αγγλοι.

Δημοσ.

Μέχρι τις 30, δηλαδή την Κυριακή λένε οι Αγγλοι.

το σκ λογικα θα ειναι το reloaded, θα βγαζει τα απομειναρια μιας μερας. το μπλακ φραιντει ειναι σημερα.

ξενερα η ολη φαση παντως. θα πρεπει να εχουν εγχειριδια - βγαλανε κραχτες τις προηγουμενες χρονιας που ηταν αρχη και τωρα που υπαρχει κρισιμη μαζα θυματων βγαζουν χιλια αντικειμενα την ημερα και μερικες συμπαθητικες προσφορες.

θυμασαι ποσο βγηκε 147?

Δημοσ.

Είδατε τι έγινε στην Αγγλία ; Φάση θα έχει να δούμε και εδώ στην Ελλάδα τέτοιες σκηνές... θα πέσει πολύ γέλιο.... Αλλά δε νομίζω ελληνικά καταστήματα να βάλουν ποτέ προσφορές τόσο καλές που να αξίζει να ποδοπατηθείς για να τις προλάβεις...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...