Skylined Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Αν ζεις σε τριτοκοσμική χώρα, αυτά γίνονται. Είναι σίγουρα και αυτό ένας δείκτης ανάπτυξης ενός λαού, η αποδοχή της διαφορετικότητας των gay.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 ''Σύμφωνα με τις καταγγελίες, τα προβλήματα της μαθήτριας ξεκίνησαν όταν ζήτησε να χρησιμοποιεί γυναικείο όνομα, γυναικεία εμφάνιση και τις γυναικείες τουαλέτες του σχολείου.'' Με λιγα λογια και βλεποντας πισω απο τα γεγονοτα, η συγκεκριμενη ''κυρια'' ηθελε ασφαλως να προκαλεσει.... και να μην τα έκανε μόνο που γεννήθηκε προκαλεί, σαν δεν ντρέπεται... 4
nicoc89 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Η πλειοψηφία των ομοφυλοφίλων θα το αρνηθούμε αυτό. α η γνωστή καραμέλα οτι δεν το διαλέξατε αλλα σας έκανε έτσι η φύσηπείτε την αλήθεια καλύτερα οτι ειναι δικαίωμα σας και επιλογή σας και αφήστε τα αυτά ..γιατι με αυτό που λες ουσιαστικά μας λες οτι γενήθηκες με το πρόβλημα να είσαι gayκαι σου λέω εγώ ο str8 που τα βλέπω απόξω απ το παιχνίδι τα πράγματα "δεν έχεις πρόβλημα" deal with it!Οι str8 δεν θα έπρεπε να έχουμε πρόβλημα με τους gay ,μακάρι να γινόταν το 90% των αντρών gay να μείνουν χαρέμια οι γκόμενες για εμάς τσι υπόλοιπους (χουεχουεχουε) Όπως είπα και πιο πάνω μιλάω καθαρά σαν θέμα αισθητικής όταν ο άλλος είναι με μούσια και βυζιά και φοράει μίνι τι είναι βρε φίλε Νίκο ? Και εγώ έχω αρκετά παραπανίσια κιλά δεν θα βγω με εφαρμοστό μπλουζάκι ούτε με μαγιό ελαστικό στην παραλία πρέπει να έχω ένα μέτρο αισθητικής στο πως ντύνομαι. Με άλλα λόγια είναι θέμα γούστου. εγώ θα γελάσω (οχι κοροϊδευτικά , απλά το θέαμα θα με κάνει να γελάσω)άμα σκάσει ο μουσάτος με τσι γόβες και τα βυζόμπαλα θα πέσω κατ και δεν θα φταίω , αυτός θα το έχει προκαλέσει , δεν μπορώ να το ελέγξω αλλα σε καμία περίπτωση δεν θα τον βρίσω η να του την πω. 1
LongTom Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Ένα έχω να πω,in before the lock. btw:Με τις υγείες σας όσοι βγάζετε τόσο μίσος.
spacefart Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 κανενα μισος. μαλλον αηδια ...απο ενα παιδι που ειναι βαμμενο σαν τσιρκωλε στο σχολειο και καποιοι του λενε και μπραβο ξεχνωντας βασικα πραγματα. θα το ξεπερασετε. εδω το ξεπερασε κοτζαμ prince
Anorymous Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 α η γνωστή καραμέλα οτι δεν το διαλέξατε αλλα σας έκανε έτσι η φύσηπείτε την αλήθεια καλύτερα οτι ειναι δικαίωμα σας και επιλογή σας και αφήστε τα αυτά .. γιατι με αυτό που λες ουσιαστικά μας λες οτι γενήθηκες με το πρόβλημα να είσαι gay και σου λέω εγώ ο str8 που τα βλέπω απόξω απ το παιχνίδι τα πράγματα "δεν έχεις πρόβλημα" deal with it! Οι str8 δεν θα έπρεπε να έχουμε πρόβλημα με τους gay ,μακάρι να γινόταν το 90% των αντρών gay να μείνουν χαρέμια οι γκόμενες για εμάς τσι υπόλοιπους (χουεχουεχουε) εγώ θα γελάσω (οχι κοροϊδευτικά , απλά το θέαμα θα με κάνει να γελάσω) άμα σκάσει ο μουσάτος με τσι γόβες και τα βυζόμπαλα θα πέσω κατ και δεν θα φταίω , αυτός θα το έχει προκαλέσει , δεν μπορώ να το ελέγξω αλλα σε καμία περίπτωση δεν θα τον βρίσω η να του την πω. Χαχαχα αυτό λέω στην ουσία μιλάω για σούργελα συγγνώμη κιόλας έχω πετύχει τέτοια φάση σε ΚΤΕΛ
silmarien Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 α η γνωστή καραμέλα οτι δεν το διαλέξατε αλλα σας έκανε έτσι η φύση πείτε την αλήθεια καλύτερα οτι ειναι δικαίωμα σας και επιλογή σας και αφήστε τα αυτά ..γιατι με αυτό που λες ουσιαστικά μας λες οτι γενήθηκες με το πρόβλημα να είσαι gay και σου λέω εγώ ο str8 που τα βλέπω απόξω απ το παιχνίδι τα πράγματα "δεν έχεις πρόβλημα" deal with it! Αυτό πες το στον Ayden Keenan-Olson. Έναν 14χρονο που αυτοκτόνησε γιατί δεν άντεχε άλλο την ομοφοβική βία απέναντι του. Τον Carl Joseph Walker-Hoover, έναν 11χρονο που κρεμάστηκε για τον ίδιο λόγο. Τον Matthew Shepard, 21 χρόνων, ο οποίος βασανίστηκε μέχρι θανάτου και γενικά σε όλα τα άπειρα τέτοια περιστατικά. Πιστεύεις ότι άμα ήταν επιλογή θα το επέλεγαν πολλοί? Νομίζεις τους αρέσει να ζουν στον φόβο και να βιώνουν τον ρατσισμό/σεξισμό καθημερινά?
Jenkins Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Ρατσιστές, φασίστες, ομοφοβικοί. Αυτά είναι τα αποτελέσματα της έλλειψης παιδείας σε αυτή τη χώρα, που τα πάντα στηρίχθηκαν σε δανεικά, ακόμα και οι αξίες. Αυτή η στάνη, αυτό το γάλα βγάζει πλέον. Όσοι μπορούν μεταναστεύουν, οι υπόλοιποι... περαστικά μας. Και το θέμα δεν αφορά μόνο τη συγκεκριμένη μαθήτρια, το bullying στα ελληνικά σχολεία είναι άκρως διαδεδομένο. Τη γλύτωσε απλά το "φυτό" της τάξης ( το σύνηθες θύμα του bullying) και την πληρώνει η συγκεκριμένη μαθήτρια, λόγω της ιδιαιτεροτητάς της 5
Skylined Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Πάντως είναι δικαίωμα του καθενός να μη γουστάρει τους gay, trans, λεσβίες, άσπρους, μαύρους, άντρες, γυναίκες, Έλληνες, Αλβανούς, Ισπανούς, Πολωνούς. Δε τους γουστάρεις, δεν τους μιλάς. Επίσης έχει οποιοσδήποτε δικαίωμα να κοροϊδεύει ή κωμικοποιεί οποιονδήποτε σε πολιτισμένα πλαίσια, όχι κακόβουλα. Διαφωνώ με διάφορους από κοινωνικές ομάδες που νιώθουν υπερευαίσθητες στο σχολιασμό, gay, μαύρους, μουσουλμάνους κτλ. Το να προσπαθείς να τους μαυρίσεις τη ζωή όμως με μίσος και φόβο είναι καφρίλα και αρρώστια. 2
DrLo Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Για να "ελαφρύνουμε" λίγο το κλίμα ... μόνο εμένα μου έμεινε η απορία ποιός ήταν αυτό το "εξωσχολικό άτομο που κλήθηκε να βοηθήσει". Θα μου πεις ... έχει σημασία ? Νομίζω ότι έχει, άλλο να έρθει ο αδελφός σου, φίλος σου, γκομενός σου και άλλο ... ο "γκόμενός" σου.
akpe Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 α η γνωστή καραμέλα οτι δεν το διαλέξατε αλλα σας έκανε έτσι η φύση πείτε την αλήθεια καλύτερα οτι ειναι δικαίωμα σας και επιλογή σας και αφήστε τα αυτά ..γιατι με αυτό που λες ουσιαστικά μας λες οτι γενήθηκες με το πρόβλημα να είσαι gay http://en.wikipedia.org/wiki/Biology_and_sexual_orientation#Biological_differences_in_gay_men_and_lesbians Επιλογή ε;
nicoc89 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 δεν είχα σκοπό να σας αναστατώσω , την αλήθεια είπα ..
N3k21 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 τι θες τώρα μεσημεριάτικα ? να πάρει φωτιά το χέρι μας ? Εσύ επέλεξες να τη βρίσκεις με τα λάτεξ κορμάκια όμως; Ή το είχες από πάντα; δεν είχα σκοπό να σας αναστατώσω , την αλήθεια είπα .. Περίεργο πράμα η αλήθεια. Με πιανς;
Προτεινόμενες αναρτήσεις