Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto V [GTA 5][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορω να χρησιμοποιησω το reshade injector απλως για να κανω πιο ομορφα τα απαισια ξεπλυμενα γραφικα στο online ή θα φαω ban? Το εχει δοκιμασει καποιος?

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα. Το πήρα τώρα που βγήκε σε προσφορά εκεί στα 8€, και δεν αλλάζουν τα settings με τίποτα. Ξεκινάει με 800Χ600 και τα settings όλα normal και δεν αλλάζουν με τίποτα, μετά το restart επανέρχονται όπως ήταν. Τι στην ευχή κάνω λάθος;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, tommybertsen είπε

Παιδιά καλησπέρα. Το πήρα τώρα που βγήκε σε προσφορά εκεί στα 8€, και δεν αλλάζουν τα settings με τίποτα. Ξεκινάει με 800Χ600 και τα settings όλα normal και δεν αλλάζουν με τίποτα, μετά το restart επανέρχονται όπως ήταν. Τι στην ευχή κάνω λάθος;

Μηπως καποιο αρχειο η ακομα και ο φακελος στο program files ειναι read only? Την εχω παθει αρκετες φορες με reshade που κανει reset μονο του μιας και δεν αποθηκευει τα settings. Δωσε permissions σε ολο το φακελο η τρεξε το exe με admin rights. 

Επεξ/σία από Arkin
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, tommybertsen είπε

Ήταν όντως read only κάποια parts του φακέλου. Απορώ πως γκένεν αυτό. Τα έκανα και όλα οκ, thanx :) 

Τελεια χαιρομαι που βοηθησα. Το πως εγινε δεν γνωριζω δεν συμβαινει παντα αλλα σε συγκεκριμενες περιπτωσεις. Αν διασταυρωσω το pattern θα γραψω αναλυτικα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, babality είπε

το γυαλι γιατι ρε φιλε? δεν βλεπεις οτι υποφερει ο ανθρωπος?

Ασε το ξερω, του τα έβαλα για τη σελφι, μετά θα του τα βγαλω γιατι μου έκανε κι εμενα κατι παραπονα

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.
8 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε

Ασε το ξερω, του τα έβαλα για τη σελφι, μετά θα του τα βγαλω γιατι μου έκανε κι εμενα κατι παραπονα

SNIK εσύ;🤣

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι ενοει ο ποιητης οταν λεει ''some online gambling is illegal''? Σαν λατρης του ''αθληματος'' ειπα να ξανα πιασω το gta v παλι λογω αυτου του mode αλλα με ξενησε λιγο αυτο, ξερετε τι σημαινει οταν λεει ''some online gambling is illegal''? Σε πια παιχνιδια σου απαγορευει να παιξεις δλδ?

Επεξ/σία από giorgosmcmc
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα στην παρεα.. Θελω λιγο τα φωτα σας μιας και ειμαι λιγο ασχετος με το θεμα Ip.. Καθως επαιζα gta online αρχισα να αλληλοσκοτωνομαι με εναν γερμανο ( οπου γενικα οι περισσοτεροι ηταν γερμανοι μεσα στην session) καθως λοιπον γινοταν αυτο..  μετα απο λιγο βλεπω πως ενας αλλος γερμανος κατι ελεγε και αρχιζε να μου βγαζει φωτιες να με παταει στον αερα ολοι ξερουμε περι modding.. και του λεω οτι σε εκανα report. Ξαφνικα βλεπω κατι νουμερα στο chat και κατι εγραφε στα γερμανικα και φανταστικα οτι αυτη θα ειναι η Ip μου.. οντως μετα απο λιγο αφου βγαινω.. παταω να την βρω στο google και βλεπω πως ειναι η Public IPv4 is: 46.198.etc etc.. Μπορει καποιος να βρει οντως μεσα απο το παιχνιδι την Ip καποιου? Να ανησυχω αν πχ μπορει να εχει προσβαση στο pc η κατι αλλο? Ευχαριστω πολυ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...