Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απ το καλώδιο περνάει ρεύμα? Ισως κατι τετοιο? http://www.ebw.gr/el/product/231696/SPIRAL-CABLE-5m-F32-BLACK-CUT

Ναι περνάει ρευμα. Θα δω τι θα κανω.. μονο μην με το ξαναφαει μεχρι να το διορθωσω.

Υ.Γ: εχω μια μπριζα δεν δουλευε απο την μερα που πηγα σπιτι, τωρα που την χρειαστηκα ειδα οτι δεν παει καθολου ρευμα στα καλωδια, ντουι στους τοιχους δεν βλεπω, στον πινακα ασφαλεια κατεβασμενη δεν εχει, γινεται καμια πατεντα να τραβηξω απο την διπλανη μπριζα καλωδιο με τις μικροτερες ζημιες ή αυτη να βρω που ειναι το προβλημα;

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχω μια ερωτηση γιατι στην πισινα δεν βουλιαζω ?? Υποτιθεται οτι μονο στην θαλασσα δεν βουλιαζεις 

Δημοσ.

Κρατάς αερα μεσα σου

Kανονικα αναπνεω - ειπα και σε 2 φιλους μου να κανουν το ιδιο ενω εκεινοι βουλιαζουν και αν κρατησουν αερα μεσα τους τοτε βουλιαζουν αλλα πολυ λιγο ενω εγω μενω κανονικα πανω στον αερα σε ολο το κεφαλι

Δημοσ.

Έχω υπολογιστή με Windows XP και έχει μέσα τα κλασσικά παιχνιδιάκια πασιέτζα, ναρκαλιευτή κλπ. Έχετε να προτείνετε κάνα casual παιχνιδάκι να εγκαταστήσω να παίζω; Τύπου ας πούμε Mahjong, παζλ κλπ, όχι τράπουλες, και να είναι offline, να μην χρειάζεται ίντερνετ.

Δημοσ.

Έχω υπολογιστή με Windows XP και έχει μέσα τα κλασσικά παιχνιδιάκια πασιέτζα, ναρκαλιευτή κλπ. Έχετε να προτείνετε κάνα casual παιχνιδάκι να εγκαταστήσω να παίζω; Τύπου ας πούμε Mahjong, παζλ κλπ, όχι τράπουλες, και να είναι offline, να μην χρειάζεται ίντερνετ.

Bαλε το ΜAME, εχει ολα τα Arcades.

• Like 1
Δημοσ.

Το Κοntra channel  το πιανετε? Προσφατα εκανα αυτοματη ταξινομηση προγραμματων για να ενσωματωθουν τα 4 νεα HD καναλια και το Kontra εξαφανιστηκε!

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

άκυρο, βρήκα την απάντηση στην απορία μου

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Ναι εχω. Αλλα ειμαι επαρχία. Δυτική Ελλάδα. Δεν τα βρισκω

Εχεις digea, ετσι? Κανε μια αυτοματη αναζητηση.

ΗD εννoουμε 1920x1080.

Δημοσ.

Εχεις digea, ετσι? Κανε μια αυτοματη αναζητηση.

ΗD εννoουμε 1920x1080.

Εχει. Εκανα. Αλλα εχει αλλα πακέτα για καθε Κέντρο εκπομπής. Πιθανον εδω να μην τα εχει αυτα
Δημοσ.

Όσοι έχετε αποκωδικοποιητές, καλύτερα να τους κάνετε reset πριν κάνετε νέα αναζήτηση. Κάπου έχει μία επιλογή "διαγραφή όλων των καναλιών" ή κάτι παρόμοιο.

Αν κλείσω τον διακόπτη του ψυγείου (τον πάω στο 0), ώστε να το καθαρίσω και να το αφήσω λίγο να ξεμυρίσει, θα σταματήσει να λειτουργεί και ο καταψύκτης;

Δημοσ.

Όσοι έχετε αποκωδικοποιητές, καλύτερα να τους κάνετε reset πριν κάνετε νέα αναζήτηση. Κάπου έχει μία επιλογή "διαγραφή όλων των καναλιών" ή κάτι παρόμοιο.

Αν κλείσω τον διακόπτη του ψυγείου (τον πάω στο 0), ώστε να το καθαρίσω και να το αφήσω λίγο να ξεμυρίσει, θα σταματήσει να λειτουργεί και ο καταψύκτης;

έχει ο καταψύκτης δικό του διακόπτη ρύθμισης; έχει το ψυγείο 2 πιεστικά πίσω ή ένα; Γενικά σε τέτοιες ερωτήσεις καλό είναι να αναφέρουμε και το ψυγείο/μοντέλο. ότι ισχύει στο δικό σου δεν ισχύει σε όλα.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...