Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το insomnia :P

Σοβαρά, εμείς δεν σε καλύπτουμε?  :unsure:

Ισα ίσα τα παιδιά στο θέμα αυτό είναι πολύ εξυπηρετικα απλά θα ήθελα να πειραματιστώ.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Που να παω για ΣΚ να φαω καλη μακαροναδα. Σκεφτομουν La pasteria αλλα θα φαω τιποτα η θα μου στολισουν το πιατο με γκουρμεδιες και θα μεινω νηστικος και αφραγκος

Δημοσ.

Σκεφτόμαστε στο καινούριο σπίτι αντί για ΔΕΗ να βάλουμε elpedison. Έχει κάνει κανένας σύνδεση για να πει εντυπώσεις από διαδικασία-ταχύτητα σύνδεσης, τιμές, εξυπηρέτηση κλπ;

Δημοσ.

Θελω να κατεβασω το γενικο να περασω κατι πολυφωτα, ποτε ειναι η καταλληλη στιγμη για να μην κανω ζημια στο ψυγειο

Αν τα πολυφωτα δεν ειναι στην κουζινα, και ειναι στο σαλονι πχ, μπορεις να κατεβασεις μονο τη συγκεκριμενη ασφαλεια και οχι ολο το γενικο. Αρκει να σιγουρευτεις με ενα δοκιμαστικο κατσαβιδι οτι οντως δεν περναει ρευμα.

• Like 1
Δημοσ.

Αν τα πολυφωτα δεν ειναι στην κουζινα, και ειναι στο σαλονι πχ, μπορεις να κατεβασεις μονο τη συγκεκριμενη ασφαλεια και οχι ολο το γενικο. Αρκει να σιγουρευτεις με ενα δοκιμαστικο κατσαβιδι οτι οντως δεν περναει ρευμα.

Εχω να περασω και στην κουζίνα γι αυτο ρωταω...

Δημοσ.

στις οδηγίες χρήσής του δικού μου ψυγείου που το πήρα φέτος λέει πως αν πρέπει για τον οποιοδήποτε λόγο να το βγάλετε εκτός ρεύματος το αφήνετε για 5 λετπά και το ξανασυνδέετε.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...