Indiko_Xoiridio Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Μπορώ να ψηφίσω και με το δίπλωμα οδήγησης αύριο ή μόνο με ταυτότητα γίνεται;
moumias Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 δοσεις κωτσοβολο πχ γιατι για πιστωτικη σιγα μη δινουν!
Pintsie Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Καλησπέρα! Θέλω να βάλω κάρτες (8x5 νομίζω) σε θήκη στο πίσω μέρος του μπροστινού καθίσματος ενός ταξί για να παίρνουν οι πελάτες του.Υπάρχει κάποια ζελατίνα για αυτή τη δουλειά; (έχω δει στο παρελθόν σε ταξί αλλά φοβάμαι μήπως ήταν "ειδική κατασκευή" και δεν πουλιέται πχ στο πλαίσιο.) Ξέρει κανείς;
DrLo Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Μπορώ να ψηφίσω και με το δίπλωμα οδήγησης αύριο ή μόνο με ταυτότητα γίνεται; Σιγά μη ψηφίσεις και με την Mile&Bonus της Aegean. Μόνο με ταυτότητα ή (πιθανότατα) διαβατήριο. 1
yannis27gr Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Καλό το χιούμορ γιατρέ αλλά κάνετε λάθος Μπορείτε να ψηφίσετε με την αστυνομική σας ταυτότητα (ακόμα και «κομμένη») ή το διαβατήριό σας ή το δίπλωμα οδήγησης ή το ασφαλιστικό σας βιβλιάριο. 2
nickmanak Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Σε προκυρηξη ασεπ ζηταει για θεση ΠΕ πτυχιο αγγλικων επιπεδου proficiency. Αν στειλω αιτηση με πτυχιο Lower θα κοπώ αυτοματα απο το συστημα ή απλα θα ειμαι στον πατο της λιστας προτεραιοτητας των διοριστεων;
Silverage Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Σε προκυρηξη ασεπ ζηταει για θεση ΠΕ πτυχιο αγγλικων επιπεδου proficiency. Αν στειλω αιτηση με πτυχιο Lower θα κοπώ αυτοματα απο το συστημα ή απλα θα ειμαι στον πατο της λιστας προτεραιοτητας των διοριστεων; 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Super Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Σιγά μη ψηφίσεις και με την Mile&Bonus της Aegean. Μόνο με ταυτότητα ή (πιθανότατα) διαβατήριο. ασφαλώς και μπορεί με δίπλωμα οδήγησης...
Nikosgiann Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 μπορεις να κανεις αλλαγη σε σουπερ μαρκετ? συγκεκριμενα ενα σφραγισμενο(εννοειται) καφε , απο γαλαξια εχω αποδειξη
agrio.imeros Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 μπορεις να κανεις αλλαγη σε σουπερ μαρκετ? συγκεκριμενα ενα σφραγισμενο(εννοειται) καφε , απο γαλαξια εχω αποδειξη Σε άλλα super έχω κάνει αλλαγή ή έχω πάρει τα χρήματα μου πίσω από προϊόν που επέστρεψα . Για το γαλαξία δε γνωρίζω ... φυσιολογικά πρέπει να γίνεται ...
nickmanak Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Επιστροφες γίνονται, αλλά χρήματα ή ρέστα δεν επιστρέφονται στα περισσοτερα. Σε Μασουτη προσφατα εκανα επιστροφη/αλλαγη ενα προιον και πηρα ενα αλλο μικροτερης αξιας και δεν μου εδιναν τα ρεστα. Επρεπε να βρω ενα ακομα προιον ισης αξιας με τα ρεστα ή μεγαλυτερης οπου και θα συμπληρωνα τη διαφορά. Το Lidl δινει πισω τα χρηματα στα παντα εκτος απο καλτσες και εσωρουχα, που απαγορευει την επιστροφη.
Adon1s Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Ξέρει κάποιος με ποια εφαρμογή μπορώ σε iphone 5 να επιλεγω τραγούδια (mp3) για να τα κανω ήχο κλήσης ; Εχω βαρεθεί τα προεπιλεγμένα που έχει
Προτεινόμενες αναρτήσεις