Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα! Θέλω να βάλω κάρτες (8x5 νομίζω) σε θήκη στο πίσω μέρος του μπροστινού καθίσματος ενός ταξί για να παίρνουν οι πελάτες του.Υπάρχει κάποια ζελατίνα για αυτή τη δουλειά; (έχω δει στο παρελθόν σε ταξί αλλά φοβάμαι μήπως ήταν "ειδική κατασκευή" και δεν πουλιέται πχ στο πλαίσιο.) 

Ξέρει κανείς; 

Δημοσ.

Μπορώ να ψηφίσω και με το δίπλωμα οδήγησης αύριο ή μόνο με ταυτότητα γίνεται;

Σιγά μη ψηφίσεις και με την Mile&Bonus της Aegean.

Μόνο με ταυτότητα ή (πιθανότατα) διαβατήριο.

• Like 1
Δημοσ.

Καλό το χιούμορ γιατρέ αλλά κάνετε λάθος :)

Μπορείτε να ψηφίσετε με την αστυνομική σας ταυτότητα (ακόμα και «κομμένη») ή το διαβατήριό σας ή το δίπλωμα οδήγησης ή το ασφαλιστικό σας βιβλιάριο.

• Like 2
Δημοσ.

Σε προκυρηξη ασεπ ζηταει για θεση ΠΕ πτυχιο αγγλικων επιπεδου proficiency.

Αν στειλω αιτηση με πτυχιο Lower θα κοπώ αυτοματα απο το συστημα ή απλα θα ειμαι στον πατο της λιστας προτεραιοτητας των διοριστεων;

Δημοσ.

Σε προκυρηξη ασεπ ζηταει για θεση ΠΕ πτυχιο αγγλικων επιπεδου proficiency.

Αν στειλω αιτηση με πτυχιο Lower θα κοπώ αυτοματα απο το συστημα ή απλα θα ειμαι στον πατο της λιστας προτεραιοτητας των διοριστεων;

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Σιγά μη ψηφίσεις και με την Mile&Bonus της Aegean.

Μόνο με ταυτότητα ή (πιθανότατα) διαβατήριο.

ασφαλώς και μπορεί με δίπλωμα οδήγησης...

Δημοσ.

μπορεις να κανεις αλλαγη σε σουπερ μαρκετ?

συγκεκριμενα ενα σφραγισμενο(εννοειται) καφε  , απο γαλαξια

εχω αποδειξη

Δημοσ.

μπορεις να κανεις αλλαγη σε σουπερ μαρκετ?

συγκεκριμενα ενα σφραγισμενο(εννοειται) καφε  , απο γαλαξια

εχω αποδειξη

Σε άλλα super έχω κάνει αλλαγή ή έχω πάρει τα χρήματα μου πίσω από προϊόν που επέστρεψα .

Για το γαλαξία δε γνωρίζω ... φυσιολογικά πρέπει να γίνεται ...

Δημοσ.

Επιστροφες γίνονται, αλλά χρήματα ή ρέστα δεν επιστρέφονται στα περισσοτερα. Σε Μασουτη προσφατα εκανα επιστροφη/αλλαγη ενα προιον και πηρα ενα αλλο μικροτερης αξιας και δεν μου εδιναν τα ρεστα. Επρεπε να βρω ενα ακομα προιον ισης αξιας με τα ρεστα ή μεγαλυτερης οπου και θα συμπληρωνα τη διαφορά.

Το Lidl δινει πισω τα χρηματα στα παντα εκτος απο καλτσες και εσωρουχα, που απαγορευει την επιστροφη.

Δημοσ.

Ξέρει κάποιος με ποια εφαρμογή μπορώ σε iphone 5 να επιλεγω τραγούδια (mp3) για να τα κανω ήχο κλήσης ;

Εχω βαρεθεί τα προεπιλεγμένα που έχει

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...