Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει και αυτό http://youtu.be/f7kbzuF2DDE, αλλά πρίν τσεκάρεις την τιμή πάρε κανένα υπογλώσσιο.

Γαμάτο. Κανει ακριβως αυτο που ζητω. Αλλα ναι με πανω απο χιλιαρικο ειναι για επαγγελματικη χρηση.

Βασικα η λεξη κλειδι ειναι perforated. Και για να μην μπλεκω με μηχανηματα, αυτο ειναι που ψαχνω σε χαρτι.

http://www.bss503.co.uk/perforated/a5perf-detail.htm

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδια τωρα που αλλαξανε παλι συχνοτητες τα ψηφιακα καναλια στην αττικη εχετε κατα καιρους θεματα με "ασθενες σημα" ενω βλεπετε ενα καναλι π.χ. star channel?

Τωρα π.χ. εμενα μου το κανει αρκετα συχνα ενω πριν την αλλαγη των συχνοτητων και το ξανασυντονισμο τους δεν μου το εκανε ποτε.

Δημοσ.

Ρε παιδια τωρα που αλλαξανε παλι συχνοτητες τα ψηφιακα καναλια στην αττικη εχετε κατα καιρους θεματα με "ασθενες σημα" ενω βλεπετε ενα καναλι π.χ. star channel?

Τωρα π.χ. εμενα μου το κανει αρκετα συχνα ενω πριν την αλλαγη των συχνοτητων και το ξανασυντονισμο τους δεν μου το εκανε ποτε.

εμενα μου εχει τυχει 1-2 φορες που εβλεπα σταρ αλλα βαριομουν να αλλαξω καναλι για να δω αν χαθηκε το σημα και στα αλλα και περιμενα να φτιαξει μονο του.

Δημοσ.

Κανεις δεν το.χει δοκιμασει;;

τώρα είδα πως εφαρμόζεται και πως αφαιρείται. και πες ότι τις βάφεις με αυτό το τρόπο,αν σε κάποιο παρκάρισμα ακουμπήσεις κάπου θα ξεφλουδίσει.

Δημοσ.

εμενα μου εχει τυχει 1-2 φορες που εβλεπα σταρ αλλα βαριομουν να αλλαξω καναλι για να δω αν χαθηκε το σημα και στα αλλα και περιμενα να φτιαξει μονο του.

Μιλησα με την digea και μου ειπαν οτι μετα την αλλαγη συχνοτητων επειδη εκπεμπουν στις ιδιες συχνοτητες και απο Υμηττο αλλα και απο Πάρνηθα αν η κεραια σου ειναι στραμενη καπου ενδιαμεσα μπερδευει το σημα.

Και τους ειπα για ποιο λογο δεν βαλατε να εκπεμπουν σε διαφορετικες συχνοτητες απο υμμητο και απο παρνηθα για να μην εχουμε τετοια φαινομενα και δεν ηξεραν να μου απαντησουν.

Άκουσον - άκουσον...

Μου θελουν και ψηφιακο σημα τρομαρα τους ενω δεν εχουν ιδεα τι τους γινεται.

Δημοσ.

τώρα είδα πως εφαρμόζεται και πως αφαιρείται. και πες ότι τις βάφεις με αυτό το τρόπο,αν σε κάποιο παρκάρισμα ακουμπήσεις κάπου θα ξεφλουδίσει.

Γιατι η βαφη δεν θα φυγει; το ξανακανω... βγαζω ενα σημειο και το ξαναπερναω και γινεταο ενα...

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

δεν ηξερα που να γραψω οποτε ρωταω εδω

εχω μια τετοια λαμπα (σαν και αυτη απο αλλη εταιρεια)

http://www.elektronik.gr/eshop/index.php?main_page=product_info&cPath=2141_68_1241&products_id=9909&zenid=bc1a6d589bcb9d6e201101ccdb857cc1

την εβαλα στο ρευμα κτλ ολα κομπλε

αλλα η μαλακια δεν σβηνει καθολου! μενει μονιμα ανοιχτει! καμια ιδεα τι και πως?

απο κατω εχει 3 ρυθμισεις ευαισθησια,χρονος και φωτισμος τα χω ρυθμισει αλλα τιποτα!

• Moderators
Δημοσ.

μπα τιποτα!

και ειναι του κουτιου η μαλακια (δεν την αγορασα τωρα την εχω καιρο αλλα ηταν στο κουτι της)

δεν ξερω τι και πως αλλα δουλευει τελικα οποτε κομπλε :P

• Moderators
Δημοσ.

τα MB internet που εχεις στο κινητο,cosmote,ισχυουν στο εξωτερικο(τουρκια)?

Κατα 99% οχι, αλλα δεν ξερω μηπως υπαρχει καποια υπηρεσια του στυλ "Δωσε 10 ευρω και χρησιμοποιησε τα σα να εισαι στην Ελλαδα", οποτε καλυτερα να καλεσεις την εξυπηρετηση πελατων.

Δημοσ.

Οι κατοχοι windows phone μπορουν να μου πουν αν απενργοποιειται η δονηση απο τ ομεσεντζερ του φβ?? Εχω λουμια 520 και βαζω οφφ την δονηση παντου και παραμενει ενεργοποιημνενη

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...