Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Άρα απλά αλλάζει το σχήμα; (Θέλω το δεύτερο εγώ) 

Μη γελάτε, είμαι άσχετη -προφανώς-. 

Να βράσω τον μηχανικό που μου το είπε -_- 

post-238235-0-19903000-1410294415_thumb.jpg

post-238235-0-42286900-1410294461_thumb.jpg

Δημοσ.

Το κουτί στα δεξιά το ανοίγεις και έχει μέσα το φίλτρο. Τα φίλτρο στα αριστερά πιο πολύ σε μηχανάκια το έχω δει αλλά πάλι δεν ξέρω και πολλά από αμάξια.

Εσύ τελικά τι είναι αυτό που έχεις, και τι θέλεις να αλλάξεις;

Δημοσ.

Ωραία την ρίχνω. Η θάλασσα είναι μπλε ή πράσινη;

Μαύρη είναι η θάλασσα

k_sea.gif

Μ'αρέσει που διαφωνείτε για το χρώμα σε κάτι που δεν είναι στάνταρ.

Δημοσ.

Εσύ τελικά τι είναι αυτό που έχεις, και τι θέλεις να αλλάξεις;

Θέλω το δεύτερο πράγμα το οποίο μου το είπε ο μηχανικός "παπά". Αλλά δεν είχε και μου είπε να κοιτάξω μόνη μου και να του το πάω. 

Αλλά δεν βρίσκω τίποτα στο ίντερνετ για το τι σκατά είναι αυτός ο παπάς και μου είπαν από το τηλέφωνο ότι είναι σαν τηγάνι με ουρά. Εγώ στο αυτοκίνητο δεν έχω τίποτα από τα δύο! Δεν ξέρω γιατί! 

Δημοσ.

Ένα fiat punto έχω. Του 2000. 16βάλβιδο. Εμ.. δεν ξέρω τι άλλο να πω που μπορεί να βοηθήσει. ειλικρινά είμαι άσχετη από τα πράγματα που "φοράει". 

Ως "παπά" δεν βρίσκω τίποτα στο ίντερνετ για αγορά. Γι'αυτό ρώτησα μήπως λέγεται αλλιώς και ψάχνω λάθος. :( 

Δημοσ.

Πού να ξέρω;!;!
Δεν έχω πάνω στο αμάξι τίποτα που να θυμίζει κάτι από όλα αυτά! :P Αυτό είναι το πρόβλημα. 

Μου είπαν μόνο είναι σαν μαύρο τηγάνι με ουρά μεγάλο και πολύ ακριβό αν το πάρω καινούριο. Άρα υποθέτω όχι κάτι τέτοιο και εννοούν αυτό το μαύρο που έδειξα στη φωτογραφία. (το έψαξα ως "παπά" και ήταν από τα 2-3 που βρήκα στο ίντερνετ).

Ό,τι να 'ναι δηλαδή. 

Θα την βγάλω με κανένα ποδήλατο στο τέλος. -_- 

Δημοσ.

O παπάς είναι όλο το συγκρότημα του φίλτρου αέρα, και μέσα του έχει το στοιχείο του φίλτρου αέρα (το οποίο σου έδειξε ο NickTG στο #6902). Στο κάτωθι σχήμα, ο «παπάς» αντιστοιχεί στο γράμμα f. Το στοιχείο του φίλτρου φαίνεται μέσα απ' τη διατομή.

fiat-fire-engine.gif

Αγγελία: http://www.car.gr/parts/view/3236973/

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...