άδικος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.piriform.com/ccleaner Σβήσε ό,τι θέλεις και βάλε το drive wiper του προγράμματος να κάνει wipe free space. Τελείωσες. 2
stavi Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 ευτυχώς που υπάρχει και το ινσόμνια και με βοηθάτε είμαι τόσο ευγνώμων γι'άυτό το φόρουμ ειλικρινά
tony81 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Εφαρμογή για android να κατεβάζουμε τραγούδια από utube;
nickmanak Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Αν ο τεχνικος που θα κανει το φορματ ειναι gay, θα θελει να δει φωτο του "μαντράχαλου"! Οποτε θα τις επαναφερει (δε σωζεσαι).
Valerie_ Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Εφαρμογή για android να κατεβάζουμε τραγούδια από utube; Convert YouTube to mp3
Adon1s Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 ΠΕΡΑΝ του να παω σε Pet Shop και να το αγορασω , Ξερει κανεις που μπορω να παω και να αγορασω ΝΟΜΙΜΑ ενα πουλι για το σπιτι ; Καναρινι,καρδερινα,κλπ οτιδηποτε.
JUST-GAMER Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Μπορειτε να μου πειτε καλες μαρκες μπαταριων για το samsung galaxy s4 mini? Εχω βρει αυτες που εχουν το μεγεθος της μαμα μπαταριας αλλα ειναι περισσοτερα mah αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλες μαρκες ή οχι. Μπαταρια πρωτη Μπαταρια δευτερη Μπαταρια τριτη
Valerie_ Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 ΠΕΡΑΝ του να παω σε Pet Shop και να το αγορασω , Ξερει κανεις που μπορω να παω και να αγορασω ΝΟΜΙΜΑ ενα πουλι για το σπιτι ; Καναρινι,καρδερινα,κλπ οτιδηποτε. Κάποιος γνωστός σου ή ό πατέρας σου πχ, δεν γνωρίζει κάποιον που έχει πουλάκια κι ασχολείται ερασιτεχνικά ρε παιδί μου.
black_rabBiT Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 και έχεις να μου προτείνεις τίποτα για να το αποφύγω? Να μάθεις να κάνεις φορμάτ! 2 κλικ υπόθεση θα το πληρώσεις 30 ευρώ; Βάλε και ένα avast εκει πέρα για antivirus και είσαι κομπλέ.
JohnXarxas Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Έχω κάποια αρχεία excel & word στο Google Drive και θέλω να τα χρησιμοποιώ και εκτός drive. Το θέμα είναι πως όταν τα αποθηκεύω σε μορφή του MS office η Google τα ανοίγει για ανάγνωση και δημιουργεί καινούργιο αντίγραφο για επεξεργασία. Όταν τα έχω σε μορφή google docs το MS office δεν τα αναγνωρίζει. Υπάρχει κάποιος κοινός τύπος αρχείου ή κάποια άλλη λύση;
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Eχω ενα Note 3 (δεν παιζει ρολο) και μια micro SD. Σημερα εντελως ξαφνικα η καρτα μνημης δειχνει πως ειναι αδεια, ενω με τον file manager ή απο τα windows αντικριζω αρχεια μεγεθους 0 b οπως αυτα του ss. Τι κανω τωρα, εχει νοημα να επιχειρησω να ξαναβρω ο,τι εχασα ή απλα κανω format και ας προσεχα?
Lucifer Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Πόσο κάνει να κλείσει μια τρύπα στο φρύδι αν την έχεις ήδη κάνα δίχρονο; Μου 'φυγε η μαλακία στο νιπτήρα πριν κάνα 20ημερο και δεν έχω αξιωθεί να το αντικαταστήσω. Έχω χρόνο;
thomasG4 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Eχω ενα Note 3 (δεν παιζει ρολο) και μια micro SD. Σημερα εντελως ξαφνικα η καρτα μνημης δειχνει πως ειναι αδεια, ενω με τον file manager ή απο τα windows αντικριζω αρχεια μεγεθους 0 b οπως αυτα του ss. Τι κανω τωρα, εχει νοημα να επιχειρησω να ξαναβρω ο,τι εχασα ή απλα κανω format και ας προσεχα? Δοκίμασε να κάνεις ανάκτηση των αρχείων με το Recuva.
archsatan Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Πόσο κάνει να κλείσει μια τρύπα στο φρύδι αν την έχεις ήδη κάνα δίχρονο; Μου 'φυγε η μαλακία στο νιπτήρα πριν κάνα 20ημερο και δεν έχω αξιωθεί να το αντικαταστήσω. Έχω χρόνο; Χρόνο έχεις, αλλά μήπως είναι καλύτερα να το αφήσεις χωρίς; edit: Κάποιος γνωστός σου ή ό πατέρας σου πχ, δεν γνωρίζει κάποιον που έχει πουλάκια κι ασχολείται ερασιτεχνικά ρε παιδί μου. Αφού θέλει δακτυλιωμένο, που κολλάει ο ερασιτέχνης; Ας ρωτήσει σε σύλλογο πτηνών να του δώσουν στοιχεία για εκτροφείς από την ράτσα που θέλει.
Moderators stormrain Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δοκίμασε να κάνεις ανάκτηση των αρχείων με το Recuva. Το εβαλα τωρα, το deep scan κατι παει να βρει αλλα αν δεν τελειωσει η διαδικασια κραταω μικρο καλαθι. Αν βρεθουν με εσωσες απο πολλη ωρα ψαξιμαστος αρχειων μαν. Αλλη ερωτηση: Μπορει να μου πει καποιος για ποιον λογο τα Windows 8 που εβαλα φρεσκα μου λενε πως το Store isn't available for windows to go workspaces ενω εγω δεν εχω windows to go? Ελεος δε με θελει τιποτα αυτες τις μερες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις