JUST-GAMER Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Οχι αυτην εχω. Αλλα λογικα δεν θα επρεπε αν ειχε προβλημα να ειχε απο την αρχη? Οχι να δουλευει σχεδον παντα και πολυ σπανια να σκαλωνει. Εσυ εχεις την αυθεντικη για το κινητο σου και δεν στο εχει κανει ποτε αυτο?
Moderators stormrain Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Οχι αυτην εχω. Αλλα λογικα δεν θα επρεπε αν ειχε προβλημα να ειχε απο την αρχη? Οχι να δουλευει σχεδον παντα και πολυ σπανια να σκαλωνει. Εσυ εχεις την αυθεντικη για το κινητο σου και δεν στο εχει κανει ποτε αυτο? Ε αυτη δεν ειναι της σαμμυ ρε συ, γι΄αυτο μπορει.
JUST-GAMER Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Ναι αλλα δεν νομιζω. Αν ηταν θα το εκανε απο την αρχη. Δεν μπορει να δουλευει κανονικα και απλα μερικες φορες(Σπανια μεν αλλα συμβαινει) να σκαλωνει. Σκαλωνει πολυ σπανια εως καθολου. Αν ηταν λοιπον το οτι δεν ειναι της samsung η θηκη θα κολλαγε απο την αρχη. Και λαβε υποψιν σου οτι αυτη η θηκη ειναι πολυ ποιο ακριβη απο την αυθεντικη sasmung sview case ετσι αφου κοστιζει 50 ευρω ενω της samsung κοστιζει 30-35 ευρω.
Liverpool89 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Σοβαρά έβαλες υδροχλωρικό οξύ σε πλαστικό; Το σαπουνονερο εχει υδροχλωρικο οξυ;;; Με μπερδεψες με αλλον...χαχα... η πρωτη εφαρμογη δεν ηταν και τοσο καλη.. Πιστευω η δευρετη θα ναι πιο τελεια.. ειχε καμπυλες και εκει με ζορισε λιγο
Anorymous Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Καποια στιγμη πρεπει να με καλεσουν για δικαστηριο επειδη με ειχαν σταματησει χωρις διπλωμα(δεν ειχα).Τι θα γινει τοτε?Θα δειξω το διπλωμα που εχω βγαλει και ο ιδιοκτητης της μηχανης πρεπει να δωσει το παρων?Συνηθως σε τετοιες περιπτωσεις ο ιδιοκτητης πληρωνει καποιο προστιμο? Πριν αρκετα χρονια ενα φιλαρακι πηγε απλα το διπλωμα στο δικαστηριο και αυτο ηταν τωρα δεν ξερω τι παιζει.
άδικος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Το σαπουνονερο εχει υδροχλωρικο οξυ;;; Με μπερδεψες με αλλον...χαχα... η πρωτη εφαρμογη δεν ηταν και τοσο καλη.. Mistake
Cossutius. Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Σπέρες σε όλους. Ψάχνω να βρω chalkboard χρώμα για ένα τοίχο στο σπίτι μου. Δε το θέλω όμως μαύρο. Προτιμώ κάτι σε κόκκινο (ή άλλο χρώμα) στο οποιο φυσικά να γράφω με κιμωλία (ή "υγρη κιμωλία" που έχει βγει τωρα) και να σβήνει με ένα σφουγγαράκι. Αν υπάρχει κάτι στην Αθήνα ενημερωστε
therock Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Πως μπορω να βελτιωσω μια φωτογραφια που πεφριεχει εγγραφο, ωστε να φαινεται καλα στην εκτυπωση. Δλδ εγγραφο που αντι να εχει σκαναριστει εχει τραβηχτει σαν φωτο απο κινητο, και οταν εκτυπωνεις βγαινει πολυ μαυρο το background στην εκτυπωση, ενω θα επρεπε να τονιζονται μονο τα γραμματα και ολο γυρω γυρω ασπρο
black_rabBiT Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Αν πειράξεις λίγο το contrast σε κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας φωτο, θα βελτιωθεί αρκετά.
Razor_7 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Πως μπορω να βελτιωσω μια φωτογραφια που πεφριεχει εγγραφο, ωστε να φαινεται καλα στην εκτυπωση. Δλδ εγγραφο που αντι να εχει σκαναριστει εχει τραβηχτει σαν φωτο απο κινητο, και οταν εκτυπωνεις βγαινει πολυ μαυρο το background στην εκτυπωση, ενω θα επρεπε να τονιζονται μονο τα γραμματα και ολο γυρω γυρω ασπρο Camscanner Office Lens ScanWritr
therock Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Ξεχασα να πω οτι την χρειαζομαι για τον υπολογιστη. Εχω αντιστοιχες για κινητο.
Gtr34 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Οποτε βρεχει γεμιζει το σπιτι με κατι αηδιαστικα μαυρα σκουληκια, μερικα καταφερνουν και μπαινουν μεσα. Υπαρχει τροπος αντιμετωπισης ;
nickmanak Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Ειναι σαρανταποδαρουσες και τελειως ακινδυνες. Πιαστες με ενα τσιμπηδακι και πετα τες στο δρομο. Για να μην μπαινουν δεν πρεπει να υπαρχουν πουθενα χαραμαδες ή φυραδες σε πατωματα, παραθυρα, κουφωματα, σκεπες. 1
Ison_ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Πού μπορώ να βρω μικρό γυάλινο μπουκάλι (0,5L ή 0,75L) για να βάζω νερό; Θέλω να αντικαταστήσω το πλαστικό που έχω με κάτι πιο υγειινό και επαναχρησιμοποιήσιμο, αλλά ό,τι έχω βρει μέχρι τώρα μοιάζει με καραφάκι, λες και κατεβάζω ρακή.
cthulhucarbide Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Άμα πάρω κάτι από εβαυ(αγγλία) με Standard Int'l Postage με ποια εταιρία θα μου παραδωθεί; Άμα πάρω κάτι με Royal Mail International Signed με ποια εταιρία θα παραδωθεί; Το signed σημαίνει ότι το δέμα θα έχει tracking? Και ποιος από τους δύο τρόπους είναι πιο γρήγορος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις