Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και από εμένα παιδιά.Σήμερα που έκανα ηλεκτρική σκούπα(1700W) παρατήρησα ότι η πρίζα της συσκευής δεν έχει πάνω γείωση.Κοίταξα επίσης και το πιστολάκι(2200w) της κοπέλας μου το οποίο της προάλες σπινθήρησε όταν το έβγαλε απο την πρίζα και επίσης δεν είχε.Υπάρχει κάποιος κίνδυνος βραχυκλώματος?

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

the application was unable to start correctly 0xc00007b

Μου βγάζουν αυτό το μήνυμα τα 7άρια όταν πάω να τρέξω ένα Setting.exe (σπασμένο πρόγραμμα). Καμιά ιδέα;

Δημοσ.

Και ρωταω εγω:Θα εχω καποιο θεμα που δεν ειναι μισθοδοσιας αλλα απλος ταμιευτηριου;

Γενικα υπαρχει προβλημα που δεν εδωσα χαρτι για μηδενικη φορολογικη δηλωση(αληθεια αυτο τι το χρειαζονται στην τραπεζα ;);

Σορρυ αν κουρασα. :-)

1. δεν θα έχεις κανένα θέμα, ο λογαριασμός μισθοδοσίας είναι αυτό ακριβώς που σου είπαν: επειδή είναι και καλά μισθοδοσίας ναούμ, που σημαίνει ότι θα μπαίνουν στάνταρ λεφτά κάθε μήνα (μουχαχαχα, καλό ε; :) ), η ΕΤΕ δίνει κάποια χαζοπρονόμια του στυλ υψηλότερο επιτόκιο (από 0,000001% εκτοξεύεται στο αστρονομικό 0,000002% ασπούμε), κάποια δυνατότητα υπερανάληψης, παλιότερα δίναν και χρυσές/πλατινένιες/διαμαντένιες πιστωτικές χωρίς συνδρομή, και τέτοια. Κατατάλλα δεν έχουν καμιά διαφορά.

2. δεν ξέρω πώς έγινε και την γλύτωσες, γενικά η τάση είναι να σε τυραννάν όλο και περισσότερο για να σου ανοίξουν έναν λογαριασμό. Πέρυσι στην Alpha για να ανοίξω έναν νέο λογαριασμό, έχοντας ήδη έναν παλιότερο στο όνομά μου, μου ζήτησαν 500 χαρτιά. Το ίδιο και στην Πειραιώς, για να μου ανανεώσουν την κάρτα αναλήψεων (η οποία ήταν έκδοσης Τράπεζας Κύπρου, την οποία Τράπεζα Κύπρου την κατάπιε η Πειραιώς), πάλι 500 χαρτιά μου ζήτησαν. Πάντως, αφού σου ανοίξαν τον λογαριασμό, φαντάζομαι ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα που μπορεί να σου δημιουργήσουν είναι να σου ζαλίσουν τα ούμπαλα για να τους πας τελικά τα χαρτιά. :)

• Like 1
Δημοσ.

1. δεν θα έχεις κανένα θέμα, ο λογαριασμός μισθοδοσίας είναι αυτό ακριβώς που σου είπαν: επειδή είναι και καλά μισθοδοσίας ναούμ, που σημαίνει ότι θα μπαίνουν στάνταρ λεφτά κάθε μήνα (μουχαχαχα, καλό ε; :) ), η ΕΤΕ δίνει κάποια χαζοπρονόμια του στυλ υψηλότερο επιτόκιο (από 0,000001% εκτοξεύεται στο αστρονομικό 0,000002% ασπούμε), κάποια δυνατότητα υπερανάληψης, παλιότερα δίναν και χρυσές/πλατινένιες/διαμαντένιες πιστωτικές χωρίς συνδρομή, και τέτοια. Κατατάλλα δεν έχουν καμιά διαφορά.

2. δεν ξέρω πώς έγινε και την γλύτωσες, γενικά η τάση είναι να σε τυραννάν όλο και περισσότερο για να σου ανοίξουν έναν λογαριασμό. Πέρυσι στην Alpha για να ανοίξω έναν νέο λογαριασμό, έχοντας ήδη έναν παλιότερο στο όνομά μου, μου ζήτησαν 500 χαρτιά. Το ίδιο και στην Πειραιώς, για να μου ανανεώσουν την κάρτα αναλήψεων (η οποία ήταν έκδοσης Τράπεζας Κύπρου, την οποία Τράπεζα Κύπρου την κατάπιε η Πειραιώς), πάλι 500 χαρτιά μου ζήτησαν. Πάντως, αφού σου ανοίξαν τον λογαριασμό, φαντάζομαι ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα που μπορεί να σου δημιουργήσουν είναι να σου ζαλίσουν τα ούμπαλα για να τους πας τελικά τα χαρτιά. :)

Κατατοπιστικοτατος,ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

Για να κάνω μια διαγραφή λόγω πώλησης ακινήτου στο Ε9 ζητάει  1) Αριθμό Συμβολαίου 2) Ημερομηνία 3) ΑΦΜ Συμβολαιογράφου

Λόγω του ότι δεν βρίσκομαι στη πόλη μου που είναι συμβολαιογράφος που μας έκανε το συμβόλαιο αν πάρω τηλέφωνο υπάρχει περίπτωση να μου δώσει τα στοιχεία αυτά από το τηλέφωνο ή δε παίζει κάτι τέτοιο ; 

Αν δεν γίνεται και στείλω κάποιον με εξουσιοδότηση υπάρχει ενδεχόμενο ο συμβολαιογράφος να ζητήσει λεφτά για να δώσει τα στοιχεία ;

Δεν έχω ιδέα από τέτοια οπότε συγχωρέστε την άγνοια...  :-)

Δημοσ.

Δε νομίζω να έχεις θέμα αν σε ξέρει ο συμβολαιογράφος. Κατά τα άλλα, αντίγραφο του συμβολαίου δεν έχεις εσύ ή ο αγοραστής;

Δημοσ.

Ευχαριστώ,

Βασικά η μητέρα μου το είχε κάνει το συμβόλαιο και δε μπόρεσα να το βρω κάπου στο σπίτι. 

Απλά σκέφτηκα ότι για λόγους ασφαλείας οι συμβολαιογράφοι δεν θα δίνουν τέτοιες πληροφορίες από το τηλέφωνο,

με ξέρει λογικά η συμβολαιογράφος αλλά όχι σε τέτοιο σημείο που να ξέρει το τηλέφωνό μου αν τη καλέσω... (θα μπορούσε πχ κάποιος άλλος να καλέσει και να κάνει ότι είμαι εγώ... λέμε τώρα..)

Δημοσ.

Αφού στην Alpha σου ζήτησαν μόνο 500 χαρτιά, να λες και ευχαριστώ. Είχα πάει πριν δύο χρόνια να ανοίξω λογαριασμό και εκτός από τα 500 χαρτιά που λες, μου ζήτησαν και 400 ευρώ για την πρώτη κατάθεση. Εννοείται ότι πήραν τα φρύδια μου. Το πιο γελοίο που μου έχει τύχει μέχρι τώρα, ήταν πριν 2-3 μήνες, όταν η σύζυγός μου πήγε στην Πειραιώς για να ζητήσει να της βγάλουν καινούρια κάρτα αναλήψεων-καταθέσεων γιατί της έκλεψαν την παλιά και της ξαναζήτησαν βεβαίωση εργοδότη. Τι διάολο σχέση έχει η επανέκδοση της κάρτας με τη βεβαίωση, δεν κατάλαβα ποτέ.

Δημοσ.

Για υπερανάληψη πρέπει να κάνεις επιπλέον αίτηση.

Δημοσ.

θέλω να πάρω φορολογική ενημερότητα από το taxisnet, και βλέπω ότι τα κόλπα άλλαξαν ολίγον. Σου ζητάει να επιλέξεις αιτία έκδοσης, και αν επιλέξεις "ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΛΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ" σου ζητάει να συμπληρώσεις και "Στοιχεία Τίτλου Πληρωμής".

-υποθέτω ότι ο ΕΟΠΥΥ είναι φορέας του δημοσίου πλην κεντρικής κυβέρνησης, ε;

-τι εννοεί ο ποιητής "στοιχεία τίτλου πληρωμής"; Τα στοιχεία του τιμολογίου που τους κόβω; (αριθμός-ημερομηνία;)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...