therock Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Θυμαμαι και γω πιτσιρικας που παιρναμε απο ψιλικατζιδικο τα κιτρινα τα μινερβακια, και τις κοκκινες τις γουρουνες. Εχουν οντως απαγορευτει τωρα ολα αυτα?
Muchacho Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Γουρουνες για το πασχα απο που παιρνουμε? Αυτες οι μαυρες που λενε οι δυνατες, ποιες ειναι Καταλαβαινεις πως ρωτας δημοσια κατι που ειναι παρανομο? Θυμαμαι και γω πιτσιρικας που παιρναμε απο ψιλικατζιδικο τα κιτρινα τα μινερβακια, και τις κοκκινες τις γουρουνες. Εχουν οντως απαγορευτει τωρα ολα αυτα? Παντα ηταν απαγορευμενες..
therock Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Μα ειναι για καλο σκοπο, τα χρειαζοματε στη Γιαφκα εμεις οι Χρυσαυγιτες
Adon1s Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Στη γειτονιά μου ωστόσο υπάρχουν ~6 χρόνια τώρα 2 (δύο) μαγαζιά με αποκλειστική ενασχόληση την πώληση πυροτεχνημάτων και παρόμοιων "εκρηκτικών" . Και στην βιτρίνα τους έχουν αραδιασμένα διάφορα τζιτζιμπλίκια . εντιτ: είναι 1 εν τέλει , απλά μεταφέρθηκε σε άλλο δρόμο και νόμιζα πως ήταν 2 .
cthulhucarbide Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Μια ταινία στο imdb δεν έχει καθόλου εικόνα. Όταν μπαίνεις βλέπεις μόνο τον τίτλο. Μπορώ εγώ σαν απλός χρήστης να προσθέσω, ή να προτείνω μία εικόνα;
saxos55 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Όχι. Μόνο αυτός που έχει το copyright μπορεί Μια ταινία στο imdb δεν έχει καθόλου εικόνα. Όταν μπαίνεις βλέπεις μόνο τον τίτλο. Μπορώ εγώ σαν απλός χρήστης να προσθέσω, ή να προτείνω μία εικόνα;
Liverpool89 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Θελω να παρω το πτυχιο απο την σχολη μου. Επειδη δεν μπορω να παω, μου προτειναν να στειλω κουριερ. Εγω σε πιο καταστημα θα πρεπει να παω ή να παρω τηλεφωνο; στης περιοχης μου ή στην περιοχη της σχολης; Θα ναι ασφαλες; τα εξοδα θα ναι διπλα παραλαβη και αποστολη. Το χει κανει κανεις;
gokuthelegend Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Θελω να παρω το πτυχιο απο την σχολη μου. Επειδη δεν μπορω να παω, μου προτειναν να στειλω κουριερ. Εγω σε πιο καταστημα θα πρεπει να παω ή να παρω τηλεφωνο; στης περιοχης μου ή στην περιοχη της σχολης; Θα ναι ασφαλες; τα εξοδα θα ναι διπλα παραλαβη και αποστολη. Το χει κανει κανεις; Δεν μπορούν να το αναλάβουν αυτοί από την σχολή σου και να στο στείλουν με δικά σου έξοδα; Εαν όχι, θα πας εσύ στο ΔΙΚΟ σου κατάστημα και θα τους πεις ότι θες να πάρεις ένα δέμα/γράμμα/οτιδήποτε από μια άλλη πόλη. Θα τους εξηγήσεις και θα σε ρωτήσουν να τους δώσεις ακριβή στοιχεία. Αυτοί θα επικοινωνήσουν εσωτερικά με το κατάστημα που εξυπηρετεί την σχολή και θα τα κανονίσουν μεταξύ τους. Εσύ πληρώνεις μόνο την αποστολή. =========================== Σε υπολογιστή netbook ο οποίος ήρθε με linux και έχει επεξεργαστή atom και 1GB ram, τι λειτουργικό Windows προτείνετε να βάλω;
MT60RS Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Θυμαμαι και γω πιτσιρικας που παιρναμε απο ψιλικατζιδικο τα κιτρινα τα μινερβακια, και τις κοκκινες τις γουρουνες. Εχουν οντως απαγορευτει τωρα ολα αυτα? σοβαρεψου ρε, αυτα ειναι για παιδακια. Τραβα παρε μερικα γκαζακια, τσουβαλια, οινοπνευμα-βενζινη, και εισαι ετοιμος. ΥΓ. Καλο ειναι να ενημερωσεις απο πριν τον δικηγορο σου, για να ειναι διαβασμενος
thomasG4 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Σε υπολογιστή netbook ο οποίος ήρθε με linux και έχει επεξεργαστή atom και 1GB ram, τι λειτουργικό Windows προτείνετε να βάλω; Windows 7 Home Premium με ενεργοποιημένο το Windows 7 Classic Theme
sargio01 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Σε υπολογιστή netbook ο οποίος ήρθε με linux και έχει επεξεργαστή atom και 1GB ram, τι λειτουργικό Windows προτείνετε να βάλω; Προτείνω windows 7 starter. Eίχα επιλέξει την συγκεκριμένη έκδοση σε δικιά μου περίπτωση και το μηχάνημα έτρεχε απροβλημάτιστα.
Liverpool89 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δεν μπορούν να το αναλάβουν αυτοί από την σχολή σου και να στο στείλουν με δικά σου έξοδα; Εαν όχι, θα πας εσύ στο ΔΙΚΟ σου κατάστημα και θα τους πεις ότι θες να πάρεις ένα δέμα/γράμμα/οτιδήποτε από μια άλλη πόλη. Θα τους εξηγήσεις και θα σε ρωτήσουν να τους δώσεις ακριβή στοιχεία. Αυτοί θα επικοινωνήσουν εσωτερικά με το κατάστημα που εξυπηρετεί την σχολή και θα τα κανονίσουν μεταξύ τους. Εσύ πληρώνεις μόνο την αποστολή. =========================== Σε υπολογιστή netbook ο οποίος ήρθε με linux και έχει επεξεργαστή atom και 1GB ram, τι λειτουργικό Windows προτείνετε να βάλω; Αυτοι οχι δεν μπορουν φοβουνται να μην χαθει. Απλα εγω θα πληρωσω στην.τραπεζα ενα παραβολο δεκα ευρω και θελουν.και την αποδειξη, αυτη πως θα την παρουν αυτοι; θα πρεπει να γινει απο εδω εκνεου αποστολη λογικα...
gokuthelegend Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Αυτοι οχι δεν μπορουν φοβουνται να μην χαθει. Απλα εγω θα πληρωσω στην.τραπεζα ενα παραβολο δεκα ευρω και θελουν.και την αποδειξη, αυτη πως θα την παρουν αυτοι; θα πρεπει να γινει απο εδω εκνεου αποστολη λογικα... Μου είχαν ζητήσει και σε μένα να τους καταθέσω χρήματα στην τράπεζα. Απλώς σκάναρα την απόδειξη και τους την έστειλα με email μαζί με τα στοιχεία μου για ταυτοποίηση, καθώς και την διευθυνσή μου για να μου στείλουν το χαρτί.Αφού παρέλαβαν το email, ανάλαβαν οι ίδιοι στην σχολή να μου το στείλουν με κούριερ και μου το στείλαν κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα. Εσένα τι κόλλημα έχουν εκεί στην δικιά σου σχολή; Αν το στείλουν συστημένο δεν χάνεται. Προτείνω windows 7 starter. Eίχα επιλέξει την συγκεκριμένη έκδοση σε δικιά μου περίπτωση και το μηχάνημα έτρεχε απροβλημάτιστα. Και εγώ αυτό σκεφτόμουν. Σε Windows 8 παίζει τίποτα; Δυστηχώς μας περιορίζει η ram, για αυτό το ανέφερα.
sargio01 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Για τα 8 δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω ότι η απλούστερη έκδοσή τους είναι αντίστοιχη της home premium των 7. Ξέρω σίγουρα πως συνολικά τα 8 είναι ελαφρύτερα απο τα 7, δεν ξέρω όμως αν σηκώνονται απο 1GB RAM...
MRgeldidram7 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δεν μπορούν να το αναλάβουν αυτοί από την σχολή σου και να στο στείλουν με δικά σου έξοδα; Εαν όχι, θα πας εσύ στο ΔΙΚΟ σου κατάστημα και θα τους πεις ότι θες να πάρεις ένα δέμα/γράμμα/οτιδήποτε από μια άλλη πόλη. Θα τους εξηγήσεις και θα σε ρωτήσουν να τους δώσεις ακριβή στοιχεία. Αυτοί θα επικοινωνήσουν εσωτερικά με το κατάστημα που εξυπηρετεί την σχολή και θα τα κανονίσουν μεταξύ τους. Εσύ πληρώνεις μόνο την αποστολή. =========================== Σε υπολογιστή netbook ο οποίος ήρθε με linux και έχει επεξεργαστή atom και 1GB ram, τι λειτουργικό Windows προτείνετε να βάλω; εχωντας δοκιμασει σε netbook με ατομ και 1γβ ραμ ολα τα win 7 versions και 8 & 8.1 προσωπικα εμεινα στα xp,ειναι καταλληλο για ταινιες και σερφαρισμα και αντεχει ακομη και ελαφρια παιχνιδια απο 7 και πανω δεν νομιζω να εχεις την καλυτερη δυνατη εμπερια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις