Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

συνήθως ειναι 7μιση ώρες δουλειάς και μισή ώρα διάλλειμα.

Στη Λάρισα οι σερβιτόροι που κάνανε διάλλειμα ερχόταν πχ στις 16:00 για δουλειά και σχολούσαν 24:30 γιατί κάναν μισάωρο διάλλειμα. λολ.

Στην Αγγλία πάντως, δούλευα πχ 64 ώρες τη βδομάδα και μου γράφαν τις 60 γιατί "έπαιρνα" 45 λεπτά διάλλειμα (επειδή δουλευα πανω απο  8 ώρες). Topkek..

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αμα είμαι μηχανικός (=ΤΣΜΕΔΕ) και φτιάξω μια Ο.Ε/γραφτώ σε επιμελητήριο κλπ ... πρέπει να γραφτώ και ΟΑΕΕ (=διπλές εισφορές) ή απαλλάσομαι?

Δημοσ.

Τί εννοείς βρε Liverpool; Τί σε προβληματίζει; <br><br>

Π.χ. εγώ δουλεύω 10-6 (Δευτ-Παρ) και στο ωράριο αυτό μου επιτρέπουν μισάωρο διάλειμμα για φαγητό. Το μισάωρο περιλαμβάνεται δλδ στο ωραριο που ανέφερα.

Δουλευω κανονικα 8:00 16:30 πενθημερο με μιση ωρα διαλειμμα, αρα το επιπλεον μθσαωρο που παει στο διαλειμα ή στο σαββατο;

Δημοσ.

Σε υπολογιστή netbook με επεξεργαστή Atom και μνήμη ram 1GB DDR3, ο οποίος αρχικά είχε Windows 7 Starter και τώρα έχει linux, τι προτείνετε; Να γυρίσω σε Windows 7 Starter ή Windows 7 Home Premium 32bit;

Δημοσ.

Nexus 5 μετά την lolipop κρασάρει αρκετές φορές η κάμερα. Έκανα επαναφορά τα ίδια. Ιδέες έχουμε ή να ξεχάσω τις φώτο;;

Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος με τον οποίο μπορώ να κάνω τον υπολογιστή μου να φαίνεται οτι ΔΕΝ είναι στην Ελλάδα αλλά πχ στην Βουλγαρία ;

ξέρω, ακούγεται κάπως περίεργα η ερώτηση.

Δημοσ.

για να μπεις  σε πανεπιστημιο της γερμανιας για προπτυχιακες σπουδες μπορεις μονο με απολυτηριο πλεον η με τον βαθμο πανελληνιων ;

ακυρο το βρηκα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...