allaboutjazz Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 πως γινετε απο τις 4 θυρες usb να λειτουργει πλεον μονο 1? και συγκεκριμένα εχουν χαλασει οι 3 τρεις που ειναι στην ιδια μερια...παλια μου ειχε χαλασει μονο η μια θυρα εξαιτιας καποιου bluetooth που ειχα βαλει αλλα οι αλλες λειτουργουσαν..οχι τπτ αλλο φοβαμαι μην χαλασει κ η τελευταια
poulinos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 πως γινετε απο τις 4 θυρες usb να λειτουργει πλεον μονο 1? και συγκεκριμένα εχουν χαλασει οι 3 τρεις που ειναι στην ιδια μερια...παλια μου ειχε χαλασει μονο η μια θυρα εξαιτιας καποιου bluetooth που ειχα βαλει αλλα οι αλλες λειτουργουσαν..οχι τπτ αλλο φοβαμαι μην χαλασει κ η τελευταια αν χαλασει πας σε καρτα Pci/pci express που βγαζει ειτε usb 2.0 ειτε usb 3.0.αν χαλαγε κατι στο mobo λογικα δεν θα πρεπε να παιζουν ανα pair.δεν ξερω πως χαλασαν ουτε πως χαλασες την πρωτη απο το bluetooth
vasilisaerox Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Έχω ένα Nokia N78 με Symbian OS. Ξερετε καμια εφαρμογή να κατεβάσω για να χρησιμοποιώ το flash της φωτογραφικής σαν φακό; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Γράψε nokia symbian flashlight app στο google βγάζει πολλά
viper2005 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Έχουμε suit bags (για το πλυντήριο) πουθενά στην ελλαδα; Thanks
stelios18120 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 να κανω ανταλλαγη το dell 3537 ( i7-8gb ram-1tb σκληρος κτλπ) με ενα macbook pro 13.3 ;;; θα δω διαφορα μεγαλη επειδη το mac εχει μικροτερη οθονη και χαμηλοτερα χαρακτηριστικα;;;
poulinos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 να κανω ανταλλαγη το dell 3537 ( i7-8gb ram-1tb σκληρος κτλπ) με ενα macbook pro 13.3 ;;; θα δω διαφορα μεγαλη επειδη το mac εχει μικροτερη οθονη και χαμηλοτερα χαρακτηριστικα;;; αναλογως την χρηση που κανεις.εγω παντως δεν θα το αλλαζα 1
stelios18120 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Η χρηση ειναι δημιουργια μουσικης,επεξεργασια βιντεο και αραια και που κανα παιχνιδι.και εγω μαλλον δεν θα το αλλαξω γιατι βλεπω να εχω προβλημα με το mac. Εσυ δεν θα τον αλλαζες λογω διαφορας σε χαρακτηριστηκα;
poulinos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 α.λογω διαφορας σε χαρακτηριστικα. β.λογω οτι πας σε ενα νεο λειτουργικο. γ.δεν βρισκω λογο να παω σε μια εταιρεια λιγο μονοπολιο.δεν εχω θεμα με την εννοια οτι ειμαι Intel fan boy και οτι μισω την apple.απλα οι τιμες τους ειναι εξωφρενικες.θελω ενα λαπτοπ που να μπορω να το αναβαθμισω με νορμαλ λεφτα και επισης να ειναι παντως χρησης.που αμα θελησω να το ανοιξω θα βρω service manual και θα μπορω να βαλω εναν οποιοδηποτε δισκο θελω πανω etc. 1
stelios18120 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Ολοσωστος εισαι!! Ειδικα συμφωνω 100% στο Α και στο Γ. Οσο για το νεο λειτουργικο ενταξει με λιγη προσπαθεια και υπομονη θα το μαθαινα.απλα σκεφηκα και ημουν στο διλλημα με τα σπαστικα που εχει η apple αν θελεις να κανεις μια μικρη απλη αναβαθμιση θελει ενα σωρο λεφτα και ολα σε γενικες γραμμες ειναι πανακριβα. Τεσπα σε ευχαριστω που με εβγαλες απο το διλλημα.οποτε συνεχιζω σταθερα με την dellaρα μου. Ασε που κοντοζυγωνουν και τα windows 10 Ευχαριστώ
poulinos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 αν δεν ηταν Dell και ηταν κανα turbo x θα ελεγα οκ δωστο.αλλα dell δεν θα το εδινα.σιγουρα τα apple ειναι μια χαρα σαν μηχανηματα.σιγουρα εχω δει να φορανε πολυ ωραιες μπαταριες αλλα με τσαντιζει λιγο το στυλ οκ δεν σας αφηνουμε να βαλετε πολυ χερι πανω.ειδικες βιδες και δεν ξερω τι αλλα.και να μην κουμπωνουν τα παντα απο ανταλλακτικα κτλ.ή να χαλαει ο φορτιστης και να βλεπεις πχ 70-80 ευρω.
stelios18120 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Αμα ειχα παρει turbo x για βασικο λαπτοπ καλυτερα να ειχα πεταξει τα λεφτα μου σε ενα καδο Απλα το πιο σπαστικο ειναι τα πανακριβα ανταλλακτικα αν γινει τιποτα και η ασυμβατοτητα που θελουν μονο τα δικα τους.
poulinos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Αμα ειχα παρει turbo x για βασικο λαπτοπ καλυτερα να ειχα πεταξει τα λεφτα μου σε ενα καδο Απλα το πιο σπαστικο ειναι τα πανακριβα ανταλλακτικα αν γινει τιποτα και η ασυμβατοτητα που θελουν μονο τα δικα τους. δυο βασικοι λογοι για να μην κανεις την ανταλλαγη. 1
Pintsie Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Υπάρχει κανείς εδώ μέσα, τέκνο στρατιωτικού, που έχει πάρει το ΒΟΕΑ (πρώην προικοδότηση) από το μετοχικό ταμείο στρατού;
gokuthelegend Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Έχω ένα Nokia N78 με Symbian OS. Ξερετε καμια εφαρμογή να κατεβάσω για να χρησιμοποιώ το flash της φωτογραφικής σαν φακό; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Γράψε nokia symbian flashlight app στο google βγάζει πολλά Εντάξει, αυτό ήταν αυτονόητο και το πρώτο που έκανα. 2-3 εφαρμογές που βρήκα δεν έτρεχαν καν, έλεγα μήπως κάποιος γνωρίζει κάτι δοκιμασμένο και που δουλεύει σίγουρα.
dEACTIVATEb Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 μια μικρη απορια.. επιτρεπεται το τατουαζ σε σκυλο ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις