Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κανεις δεν ξερει τι πρεπει να προσεξω τι να πω αν μου πουν τοσα δικαιουσε ενω εγω θα ξερω τα νομιμα.

Θα πληρωθω και τον αυγουστο; εχω αδεια απο αρχες του μηνα

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εάν η άδειά σου ήταν κανονική και όχι άνευ αποδοχών, ναι, θα τον πληρωθείς.

Ερώτηση:

Πόσο πάει στο περίπου να αλλάξεις το κάλυμμα της σέλας ενός σκούτερ; Ξέρω ότι στη Θεσσαλονίκη υπάρχει κάποιος Μπάτζιος που λένε ότι είναι κορυφή. Έχει κανένας προσωπική εμπειρία;

Δημοσ.

Κανεις δεν ξερει τι πρεπει να προσεξω τι να πω αν μου πουν τοσα δικαιουσε ενω εγω θα ξερω τα νομιμα.

Αφου ξέρεις τι δικαιούσαι, θα διαβάσεις προσεκτικά τα χαρτιά και αν δεις κάποια διαφορά τότε δεν υπογράφεις και ζητάς να τα αλλάξουν.

Κανονικά τα Σάββατα που δούλεψες έπρεπε να τα πληρωθείς με προσαύξηση, όχι να σου τα δώσει σαν "αδεια" καθημερινές.

Τέλος πάντων, το βασικό είναι να πάρεις σωστή την αποζημιωσή σου και να υπογράψεις απόλυση ώστε να δικαιούσαι επίδομα ανεργίας.

Δημοσ.

Ξερω τι δικαιουμε..

Αλλα πολλα γινονται, ολοι θελουν να καλυψουν τον κωλο τους.

Αρα θα με πληρωσει τον μηνα κανονικα, την αποζημιωση συν το δωρο χριστουγεννων που θα το καταβαλει οποτε θελει αυτος μεχρι τελη δεκεμβριου.

Προειδοποιηση γραπτως δεν μου εγινε, ειμαι δυο χρονια εκει επρεπε να με προειδοποιησει πριν δυο μηνε γραπτος, αυτος στην κανονικη μου αδεια μετα το περας μιας εβδομαδας με πηρε τηλεφωνο να με ενημερωσει.

Στον οαεδ ποσο χρονικο οριο εχω να παω να γραφτω για το επιδομα

Δημοσ.

Ξερω τι δικαιουμε..

Αλλα πολλα γινονται, ολοι θελουν να καλυψουν τον κωλο τους.

Αρα θα με πληρωσει τον μηνα κανονικα, την αποζημιωση συν το δωρο χριστουγεννων που θα το καταβαλει οποτε θελει αυτος μεχρι τελη δεκεμβριου.

Προειδοποιηση γραπτως δεν μου εγινε, ειμαι δυο χρονια εκει επρεπε να με προειδοποιησει πριν δυο μηνε γραπτος, αυτος στην κανονικη μου αδεια μετα το περας μιας εβδομαδας με πηρε τηλεφωνο να με ενημερωσει.

Στον οαεδ ποσο χρονικο οριο εχω να παω να γραφτω για το επιδομα

χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρη νομίζω πως έχεις περιθώριο 2 μήνες μετά την απόλυση

http://www.oaed.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=216&Itemid=360&lang=el

δες την πρώτη επιλογη στην δεύτερη ερώτηση.. 60 μέρες.

Δημοσ.

Ερώτηση προς τις γυναίκες του φόρουμ (επειδή δεν έχω φίλες :P)

Αν βάφετε τα μαλλιά σας, ποια μάρκα σας έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις? Πρόκειται να τα ξαναβάψω σε άλλο χρώμα και θέλω γνώμες..

Δημοσ.

Korres advanced Argan oil

Εκτός αν θέλεις να τα κάνεις κόκκινα. Κάποια μάρκα είναι η καλύτερη στα κόκκινα,δεν θυμάμαι πια αλλά την έχω ακούσει από πολλές

Δημοσ.

Korres advanced Argan oil

Εκτός αν θέλεις να τα κάνεις κόκκινα. Κάποια μάρκα είναι η καλύτερη στα κόκκινα,δεν θυμάμαι πια αλλά την έχω ακούσει από πολλές

Κόκκινα τα έβαψα τελευταία φορά, αλλά τώρα θα τα κάνω ξανθό σαντρέ, το σκούρο anyway. Σκεφτόμουν για syoss oleo intense. Τι σου άρεσε τόσο με τη βαφή του Korres που την ξεχώρισες από τις άλλες?

Δημοσ.

Κόκκινα τα έβαψα τελευταία φορά, αλλά τώρα θα τα κάνω ξανθό σαντρέ, το σκούρο anyway. Σκεφτόμουν για syoss oleo intense. Τι σου άρεσε τόσο με τη βαφή του Korres που την ξεχώρισες από τις άλλες?

Έχω δοκιμάσει 2 του κορρε, αυτή που σου έγραψα πάνω και την herb gloss colorant. Αυτή μου έκανε τα μαλλιά κάπως άγρια στην αφή και σκληρά, οπότε άλλαξα και πήγα στην πρώτη. Ήθελα οπωσδήποτε χωρίς αμμωνία λόγω δερματιτιδας. Τώρα 2 μήνες μετά το χρώμα υπάρχει ακόμα~ με τις όποιες αλλοιώσεις λόγω ήλιου κ θάλασσας~ .
Δημοσ.

Έχω δοκιμάσει 2 του κορρε, αυτή που σου έγραψα πάνω και την herb gloss colorant. Αυτή μου έκανε τα μαλλιά κάπως άγρια στην αφή και σκληρά, οπότε άλλαξα και πήγα στην πρώτη. Ήθελα οπωσδήποτε χωρίς αμμωνία λόγω δερματιτιδας. Τώρα 2 μήνες μετά το χρώμα υπάρχει ακόμα~ με τις όποιες αλλοιώσεις λόγω ήλιου κ θάλασσας~ .

I see... Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω δοκιμάσει τίποτα του Korres γενικότερα, πόσο μάλλον από βαφές μαλλιών. Θα την δοκιμάσω όμως και θα ελπίζω να μείνω ευχαριστημένη. Σε ευχαριστώ!

• Like 1
Δημοσ.

Πείτε μου ένα τρόπο για να μη ξαναδώ ποτέ:

1) το εικονίδιο για αναβάθμιση σε windows 10 κάτω δεξιά

2)πάλι κάτω δεξιά το εικονίδιο που μου λέει πως είναι πολύ σημαντικό να κάνω back up

• Moderators
Δημοσ.

Πείτε μου ένα τρόπο για να μη ξαναδώ ποτέ:

1) το εικονίδιο για αναβάθμιση σε windows 10 κάτω δεξιά

2)πάλι κάτω δεξιά το εικονίδιο που μου λέει πως είναι πολύ σημαντικό να κάνω back up

Για το 1

http://www.askvg.com/how-to-remove-get-windows-10-app-and-its-icon-from-taskbar/

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...