Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μπορείς να πας εντός της ημέρας; Εκεί θα είναι

Απλά δεν ξέρω αν κλείνουν το μεσημέρι, γιατί θέλω καμιά ώρα να πάω. Αν είναι όλη μέρα ανοιχτά τότε no problem.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απλά δεν ξέρω αν κλείνουν το μεσημέρι, γιατί θέλω καμιά ώρα να πάω. Αν είναι όλη μέρα ανοιχτά τότε no problem.

Έχω την εντύπωση ότι είναι ανοιχτά αντίστοιχα με τα δρομολόγια της κάθε πόλης. Δηλαδή ανοίγουν πριν το πρώτο δρομολόγιο και κλείνουν μετά το τελευταίο

• Like 1
Δημοσ.

Όλα είναι άχρηστα. Ακόμη και να τα απεγκαταστήσεις, δεν ξέρεις τι υπολείματα μπορεί να έχει μέσα. Κάνε φορμάτ και καθαρή εγκατάσταση από την αρχή με καθαρό iso που θα κατεβάσεις από την Microsoft. Αν θες να σου πούμε κάτι ποιο συγκεκριμένα, ξαναρώτα.

Format και Linux. Καθάρισες. 

Δώσε το link αν και το format το φοβάμαι γιατί σε άλλο laptop που έκανα τώρα δεν αναγνωρίζει το κλειδί των windows που είναι γραμμένο απο κάτω

Linux δεν βάζω!

Δημοσ.

Δώσε το link αν και το format το φοβάμαι γιατί σε άλλο laptop που έκανα τώρα δεν αναγνωρίζει το κλειδί των windows που είναι γραμμένο απο κάτω

Linux δεν βάζω!

Τι έκδοση Windows έχεις; Πρέπει να εγκαταστήσεις ακριβώς την ίδια έκδοση με αυτή που γράφει στο αυτοκόλητο για να σου αναγνωρίσει το κλειδί. Αφού λες ότι είναι καινούριος, υποθέτω ότι έχει windows 8 (υπολογιστές με 7άρια δεν κυκλοφορούν πλέον ή κυκλοφορούν πολύ λίγοι, και υπολογιστές με 10άρια δεν έχουν βγει ακόμη καλά καλά στην αγορά), οπότε ρίξε μια ματιά εδώ.

• Super Moderators
Δημοσ.

Η απάντηση για τον ΟΑΣΑ, εδώ.

Γενικά, συμβουλεύσου το site του κάθε οργανισμού μεταφορών που σε ενδιαφέρει.

Δημοσ.

Μου δειξανε ενα κινητο λεει οτι η μπαταρια εχει προσβληθει με ιο, τη μαρκα του τηλεφωνου και πατηστε εδω να φτιαξει.

Τι ειναι αυτο; καποιο νεο τρικ;

Δημοσ.

Ναι και αυτή τη φορά η φαντασία αυτού που το έφτιαξε ξεπέρασε κάθε όριο.

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιο μαγαζί στη Θεσσαλονίκη που να πουλάει χύμα τσάι και να έχει μεγάλη ποικιλία; Τύπου καφεκοπτείο ας πούμε, αλλά με εξειδίκευση στο τσάι.

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιο μαγαζί στη Θεσσαλονίκη που να πουλάει χύμα τσάι και να έχει μεγάλη ποικιλία; Τύπου καφεκοπτείο ας πούμε, αλλά με εξειδίκευση στο τσάι.

O δρόμος του τσαγιού

Χρυσοστόμου Σμύρνης 12, 54622

Τηλ: 2310 278 746

http://www.tearoute.gr/pages_info.php?pages_id=27

• Like 1
Δημοσ.

Μου δειξανε ενα κινητο λεει οτι η μπαταρια εχει προσβληθει με ιο, τη μαρκα του τηλεφωνου και πατηστε εδω να φτιαξει.

Τι ειναι αυτο; καποιο νεο τρικ;

Η μπαταρία έχει προσβληθεί από ιό!;;

Διαφήμιση απάτη λογικά, για να πληρώσεις για κάποια εφαρμογή...

Δημοσ.

κομνηνων με β ηρακλειου.

• Like 1
Δημοσ.

O δρόμος του τσαγιού

Χρυσοστόμου Σμύρνης 12, 54622

Τηλ: 2310 278 746

http://www.tearoute.gr/pages_info.php?pages_id=27

Thanks mate. Αν δεν κάνω λάθος υπάρχει και ένα κάπου προς Π.Π. Γερμανού. Μπορεί και να μπερδέυομαι. Έχει κανένας υπόψιν;

κομνηνων με β ηρακλειου.

Όνομα του μαγαζιού;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...