Salvation81 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, Panopticon είπε Θέλω να αγοράσω ένα σετ crossropes από ΗΠΑ, απο εταιρεία με κόστος γύρω στα 170 Ευρώ. Οι επιλογες που μου δίνει για παράδοση είναι DHL - Standard (Duties Included) Free DHL - Expedited (Duties Included) $10 Υπάρχει περίπτωση να γλιτώσω το τελωνείο; Ευχαριστώ! To duties δεν ξερω τι ρολο βαραει, δεν τους ρωτας αν ειναι το τελωνειο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panopticon Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Salvation81 είπε To duties δεν ξερω τι ρολο βαραει, δεν τους ρωτας αν ειναι το τελωνειο; Την DHL ή τον πωλητή; Πάντως ναι χλωμό να γλιτώσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Panopticon είπε Την DHL ή τον πωλητή; Πάντως ναι χλωμό να γλιτώσω. Τον πωλητη, μπορει τα duties να ειναι προπληρωμενοι φοροι και τα συνναφη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panopticon Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Παιδιά ευχαριστώ. Τελικά τα προωθούν από Ιρλανδία οπότε φαντάζομαι δεν υπάρχει πρόβλημα. HOW MUCH DUTY AND TAX WILL I HAVE TO PAY? Great news! Items shipped to EU addresses from our EU distribution center will not be subject to any additional Customs or Duties beyond what is paid at checkout. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2020 από Panopticon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, Panopticon είπε Παιδιά ευχαριστώ. Τελικά τα προωθούν από Ιρλανδία οπότε φαντάζομαι δεν υπάρχει πρόβλημα. HOW MUCH DUTY AND TAX WILL I HAVE TO PAY? Great news! Items shipped to EU addresses from our EU distribution center will not be subject to any additional Customs or Duties beyond what is paid at checkout. Ειδες, αυτο καταλαβα και ειπα να ρωτησεις για παν ενδεχομενο (ειδικα αν ειχες να κανεις με κινεζους μπορει να εγραφαν αλλα νταλλων). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sheldon_cooper Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Το DHL Express 940763353323665577466 από τον SPORTS DIRECT έχει εκτιμώμενη παράδοση στις Παρ Νοε 20 2020, με την επιφύλαξη του εκτελωνισμού. Απαιτείται υπογραφή. Διαχειριστείτε την παράδοση στο https://del.dhl.com/GR/Cxxcvvfvvhfcv ωχ τι είναι αυτό πάλι. Το περιμένω από αγγλία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 14 ώρες πριν, sheldon_cooper είπε Το DHL Express 940763353323665577466 από τον SPORTS DIRECT έχει εκτιμώμενη παράδοση στις Παρ Νοε 20 2020, με την επιφύλαξη του εκτελωνισμού. Απαιτείται υπογραφή. Διαχειριστείτε την παράδοση στο https://del.dhl.com/GR/Cxxcvvfvvhfcv ωχ τι είναι αυτό πάλι. Το περιμένω από αγγλία Το συστημα δεν κοιταει απο ποια χωρα ερχεται η το ποσο κοστιζει, γιαυτο σου λεει με την επιφυλαξη εκτελωνισμου. Το αλλο απλα οτι θα χρειαστει να υπογραψεις για να παραλαβεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moutsa Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δεν ξέρω αν έχει συμβεί σε κάποιον σήμερα παρέλαβα από χώρα εκτός Ευρώπης πακέτο στο οποίο όπως φαίνεται και στην παρακάτω εικόνα έχει κολλημένο το πράσινο αυτοκόλλητο αλλά χωρίς να γράφει τελωνειακός ελεύθερο όπως στα ΕΛΤΑ. Φυσικά δεν πλήρωσα τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, moutsa είπε Δεν ξέρω αν έχει συμβεί σε κάποιον σήμερα παρέλαβα από χώρα εκτός Ευρώπης πακέτο στο οποίο όπως φαίνεται και στην παρακάτω εικόνα έχει κολλημένο το πράσινο αυτοκόλλητο αλλά χωρίς να γράφει τελωνειακός ελεύθερο όπως στα ΕΛΤΑ. Φυσικά δεν πλήρωσα τίποτα. Ολα συμβαινουν στο τελωνειο, φυσικα παιζει ρολο το βαρος, μεγεθος και εννοειται δηλωμενη αξια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Αγορασα μια καρτα rtx3070 founders απο το scan.co.uk και την εστειλα σε μια φιλη μου την αγγλια! Πηγε σημερα να μου την στειλει με το ταχυδρομειο και της ειπαν οτι επειδη ειναι καρτα γραφικων και ειναι ακριβη μπορει να την κρατησουν στο τελωνειο και να γινει κατασχεση! Ρωτησε και της ειπαν οτι δεν επιστεφεται καν πισω αν την κρατησουν! Γνωριζει καποιος τι γινεται με αυτο το θεμα; Να δοκιμασει να στειλει με courier? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 28 λεπτά πριν, Popipap2767 είπε Αγορασα μια καρτα rtx3070 founders απο το scan.co.uk και την εστειλα σε μια φιλη μου την αγγλια! Πηγε σημερα να μου την στειλει με το ταχυδρομειο και της ειπαν οτι επειδη ειναι καρτα γραφικων και ειναι ακριβη μπορει να την κρατησουν στο τελωνειο και να γινει κατασχεση! Ρωτησε και της ειπαν οτι δεν επιστεφεται καν πισω αν την κρατησουν! Γνωριζει καποιος τι γινεται με αυτο το θεμα; Να δοκιμασει να στειλει με courier? Μεχρι 1/1/2021 εισαι καλλυμενος, μετα πολλα παιζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexamdros Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Παιδιά σας παρακαλώ έκανα την μ@λ@κια της ζωής μου να παραγγειλγ με dhl με πλήρη άγνοια χρεωσης..κόστος δέματος 33 με μεταφορικά..έχω ψαχτει με το τελωνείο τι παίζει και έχω να ρωτήσω το εξής.. τι συμβαίνει όταν θα χρειαστεί να το εκτελωνισω και να πληρώσω 150€ (υπολογίζεται) και αρνηθώ να το παραλάβω; Δεν έχω την δυνατότητα να το πληρώσω..Θα με κυνηγήσουν και θα με ξεσκισουν νόμιμα; Βοηθήστε με Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 8 ώρες πριν, Alexamdros είπε Παιδιά σας παρακαλώ έκανα την μ@λ@κια της ζωής μου να παραγγειλγ με dhl με πλήρη άγνοια χρεωσης..κόστος δέματος 33 με μεταφορικά..έχω ψαχτει με το τελωνείο τι παίζει και έχω να ρωτήσω το εξής.. τι συμβαίνει όταν θα χρειαστεί να το εκτελωνισω και να πληρώσω 150€ (υπολογίζεται) και αρνηθώ να το παραλάβω; Δεν έχω την δυνατότητα να το πληρώσω..Θα με κυνηγήσουν και θα με ξεσκισουν νόμιμα; Βοηθήστε με 45ε ειναι τα εξοδα εκτελωνισμου για DHL Express (15ε για απλη DHL) και 8ε πχ ΦΠΑ, δηλαδη λιγοτερο απο 55ε θα σου παει, καμια σχεση με 150ε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexamdros Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, Salvation81 είπε 45ε ειναι τα εξοδα εκτελωνισμου για DHL Express (15ε για απλη DHL) και 8ε πχ ΦΠΑ, δηλαδη λιγοτερο απο 55ε θα σου παει, καμια σχεση με 150ε. Όντως; Διάβαζα χθες κάποια σχόλια εδώ από άλλες αντίστοιχες εμπειρίες με το πόσο να κυμαίνεται κοντά στα 40 και άκουγα υπέρογκα ποσά και αγχώθηκα..σίγουρα θα μου κοστίσει λιγότερο από 60? Η παραγγελία είναι από Αμερική Καλιφόρνια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreasosfp Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στον τιμοκατάλογο της DHL EXPRESS σελίδα 31 https://www.dhlexpress.gr/files/pdf/XYK_2020.pdf οι τιμές είναι απαγορευτικές. DHL EXPRESS ΤΕΛΗ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟΥ.pdf Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2020 από andreasosfp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα