evoracing Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 εγω μιλαω για πριν! το σταδιο του eye-contact Ναι το eye-contact πρέπει να βλέπουν και οι δύο όμως eye-eye όχι eye-hair! λετε να παιρνω και εγω συγκοινωνια μπας και πεξει τιποτα? οχι τιποτα αλλο θα γλυτωσω και βενζινες... Ναιιι! άμα είσαι επικοινωνιακός γνωρίζεις και κόσμο έτσι και αν δεν είσαι μπορείς να γίνεις!
somebody:) Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 βασικα οχι αστο ακυρο γιατι υπαρχουν και παραπλανητικα eye-contact και την εχει πατησει κοσμος ετσι!! 1
lifeowner771 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Εχω παρατηρησει πως γνωστοι η φιλοι που αναζητανε μια σχεση βγαζουν τελειως διαφορετικο αερα απο καποιον που δεν ψαχνει.Οι περισσοτεροι δεν εχουν επιτυχια καθολου.Πχ εγω απο τοτε που σταματησα να "ψαχνομαι" τραβαω πολυ περισσοτερο το ενδιαφερον σε σχεση με φιλους η γνωστους που ψαχνονται.Το να πιασω την κουβεντα σε καποια για παραδειγμα,θα μου ερθει πολυ πιο ευκολα και το ποσοστο επιτυχιας θα ειναι πολυ μεγαλυτερο απο οταν ημουν ανοιχτος για σχεση.Η ψυχολογια ειναι μυστηριο πραγμα..Δεν μπορω να πω οτι παραπονιεμαι βεβαια..ειναι πολυ καλυτερα ετσι 1
somebody:) Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 καλα συγκυριες ειναι ολα δε μπορεις να εισαι σιγουρος 100% αλλα ναι πολυ πιθανο να ισχυει κατι τετοιο!!
evoracing Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 βασικα οχι αστο ακυρο γιατι υπαρχουν και παραπλανητικα eye-contact και την εχει πατησει κοσμος ετσι!! Νταξ είναι και τα μάτια που όπως και να το κάνουμε μόνο που τα κοιτάς σε μαγεύουν! (θύμα :/) και τελικά μπορεί άλλα να θέλουν να σου πουν και άλλα να καταλαβαίνεις! αλλά μπορεί και όχι Εχω παρατηρησει πως γνωστοι η φιλοι που αναζητανε μια σχεση βγαζουν τελειως διαφορετικο αερα απο καποιον που δεν ψαχνει.Οι περισσοτεροι δεν εχουν επιτυχια καθολου.Πχ εγω απο τοτε που σταματησα να "ψαχνομαι" τραβαω πολυ περισσοτερο το ενδιαφερον σε σχεση με φιλους η γνωστους που ψαχνονται.Το να πιασω την κουβεντα σε καποια για παραδειγμα,θα μου ερθει πολυ πιο ευκολα και το ποσοστο επιτυχιας θα ειναι πολυ μεγαλυτερο απο οταν ημουν ανοιχτος για σχεση.Η ψυχολογια ειναι μυστηριο πραγμα..Δεν μπορω να πω οτι παραπονιεμαι βεβαια..ειναι πολυ καλυτερα ετσι Ναι γιατί αυτός που ψάχνεται μόλις έρθει αντιμέτωπος με μια κοπέλα λαγκάρει-κολλάει! Εσύ που δεν ψάχνεσαι δεν σε νοιάζει, μιλάς με άνθρωπο! και όχι με γυναίκα (ελπίζω να καταλαβαίνεται τον τρόπο που το λέω για να μην παρεξηγηθώ )... Εξάλλου όταν πλέον σταματάς να κυνηγάς κάτι, τελικά σου έρχεται μόνο του! 1
panosno1com Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 συμφωνω με το lifeowner , μου χει συμβει το ιδιο ,απλα ειμαι στο φαυλο κυκλο που αλλοι φιλοι-φιλες λενε : ερχεται εκει που δε το περιμενεις οσο το κυνηγας σε αποφευγει και εγω που πιστευω πως τιποτα δεν ερχεται διχως να προσπαθησεις :/ δε ξερω...confused :/ 1
lifeowner771 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 καλα συγκυριες ειναι ολα δε μπορεις να εισαι σιγουρος 100% αλλα ναι πολυ πιθανο να ισχυει κατι τετοιο!! Nαι ενταξει δεν μπορω να διαφωνησω..Απλως συνολικα σαν χαρακτηρας εχω μεγαλυτερη "περαση" τωρα σε σχεση με παλιοτερα.Και οχι μονο στο κατα ποσο τραβας τα βλεμματα,αλλα και γενικοτερα.
somebody:) Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Νταξ είναι και τα μάτια που όπως και να το κάνουμε μόνο που τα κοιτάς σε μαγεύουν! (θύμα :/) και τελικά μπορεί άλλα να θέλουν να σου πουν και άλλα να καταλαβαίνεις! αλλά μπορεί και όχι εμενα μου λες για θυμα.. χαχα ο αλλος μπορει να σε κοιταζει γιατι απορει που τον κοιτας και εσυ να νομιζεις οτι ειναι ανταποκριση!! εκει να δεις για γελια και για κλαματα μαζι! 1
evoracing Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 εμενα μου λες για θυμα.. χαχα ο αλλος μπορει να σε κοιταζει γιατι απορει που τον κοιτας και εσυ να νομιζεις οτι ειναι ανταποκριση!! εκει να δεις για γελια και για κλαματα μαζι! Αχαχαχα ναι ναι όντως! εσύ το πήγες αλλού αλλά ναι και αυτό Μου έχει τύχει κιόλας, άκουγα μουσική και ταξίδευα, προφανώς στα μάτια κάποιας (τα πάνω -_^)... Τελικά με ξεσκάλωσε αλλά με τρόμαξε
somebody:) Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Αχαχαχα ναι ναι όντως! εσύ το πήγες αλλού αλλά ναι και αυτό Μου έχει τύχει κιόλας, άκουγα μουσική και ταξίδευα, προφανώς στα μάτια κάποιας (τα πάνω -_^)... Τελικά με ξεσκάλωσε αλλά με τρόμαξε για το θυμα δε λες? οχι και εγω με την εννοια τη δικια σου το εγραψα καταλαβα τι εννοεις χαχαχα σου μιλησε τι παιχτηκε? ΝΑ ΤΙ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ!!
lifeowner771 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Το χειροτερο ειναι να κοιταζεις μια απο το πλαι και να βλεπεις ενα ποολυυ ωραιο "πακετο" μεχρι να γυρισει και να δεις ολοκληρο το προσωπο..Ξεχνας οτι σκεφτοσουν μεχρι τοτε σε κλασματα του δευτερολεπτου
evoracing Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 για το θυμα δε λες? οχι και εγω με την εννοια τη δικια σου το εγραψα καταλαβα τι εννοεις χαχαχα σου μιλησε τι παιχτηκε? ΝΑ ΤΙ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ!! Χαχαχα ήταν μικρή μωρέ 16 η γλυκούλα ..! είχε έρθει κολλημένη μπροστά μου και με κοίταγε μέχρι π μ έκανε ένα Ε και ξύπνησα ... Αλλά μιλάμε για ταξίδι έτσι? δεν ήμουν στην καλύτερή μου φάση, είχε μπει και ένα τραγούδι που μου θύμιζε πολλά! ε δεν ήθελα και τπτ άλλο Χαχαχαχα είδες που βγαίνουν τελικά 1
somebody:) Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 lifeowner ναι αλλα αυτο το βλεπεις επιτοπου! αντε να σου γυαλισει τωρα μια με 5 κιλα σοβα στη μουρη! θα το παρεις χαμπαρι την επομενη μερα το πρωι που θα ναι αργα καλα μορφη η τυπισσα!! και καλα σου κανε
lifeowner771 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Mπααα..εκει τουλαχιστον θα εχεις κανει κατι το βραδυ..και λες αντε να το παρει το ποταμι ειχα πιει και κανα ποτο παραπανω..χειροτερες ειναι αυτες που βλεπεις στο facebook...σκαλωνεις καθε φορα που αλλαζουν φωτογραφιες απο την ομορφια,αλλα ολα αυτα μεχρι να την γνωρισεις απο κοντα..μετα θες να βγαλεις τα ιδια σου τα ματια..Αναρωτιεμαι τι σοι μαγεια κανουν και αλλαζουν τοσο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα