Anorymous Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Κανένα λάθος. Ένα χωράφι μπήκε οποτε λογικο πριν πληρωνες μονο για το σπιτι
fylatos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Και τώρα για ένα μη καλλιεργησιμο χωράφι στη μέση του πουθενά σε περιοχή εκτός σχεδίου πληρώνω φόρο. Οκ 1
pournaras Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Που ακριβως θα εμφανιστει η επιλογη βρε παιδια, δε βλεπω ακομη τιποτε. Εντιτ: το βρηκα, ειναι στην κορυφη (το τριτο απο τα πρασινα tab) που λεει "προσωπικη πληροφορηση", και μετα πας αριστερα στο "Στοιχεια οφειλων εκτος ρυθμισης". Εμενα μου ηρθε περιπου 15% λιγοτερο. Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2014 από pournaras
Valerie_ Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Είναι από τις φορές που χαίρομαι που μας τα άφησε όλα άγραφα η γιαγιά μου και είμαστε καμιά 10αρια άτομα με μερίδιο εξ αδιαιρετου. 1
zio10 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Πάντως νομίζω καλύτερα που το βγάλανε από τη ΔΕΗ, είχα βαρεθεί να το βλέπω στους λογαριασμούς...
Moderators Praetorian Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Μόνο φέτος αυτό το κακό χάλι, κάθε μήνα να έχεις το άγχος (ως ελεύθερος επαγγελματίας που έχει και ακίνητο (χωρίς απαραίτητα να μένει σε αυτό ή να το νοικιάζει)) τι καινούργιο ή παλιό ενδέχεται να χρωστάς, τι καινούργιο πρέπει να συμπληρώνεις μηνιαία, ποιες προθεσμίες ήρθαν νωρίτερα ποιες πήγαν αργότερα, ποιες είχαν έρθει νωρίτερα αλλά πήγαν ξανά αργότερα. Τουλάχιστον, να δούλευε εκείνη η υποτιθέμενη υπηρεσία ειδοποίησης από e-mail (τελευταίο e-mail από εκεί είχε έρθει το 2008, ίσως; ) ή το ημερολόγιο φορολογικών υποχρεώσεων (ελλιπές και crashy στην καλύτερη). Τέλος πάντων, rage mode off με τους άχρηστους, μπήκε και σε μένα η εκκαθάριση του ΕΝΦΙΑ (που σήμερα έμαθα ότι περιμέναμε τέτοιο πράγμα Αυγουστιάτικα) και ανέβηκε λίγο απότομα το αίμα στο κεφάλι.
yioula Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 τα κρισιμα ερωτηματα... 1-εχει να..., θα πληρωσει κανεις μας? 2-αν δεν, εκτος απο προσαυξησεις τι αλλο δεν μπορεις να κανεις; 3-αυτη η ιστορια με τους λογιστες, την απολυτοτητα τους, " να τα πληρωσεις ολα στην ωρα τους κλπ" και την ιδια στιγμη τα 10ρικακια που δινουμε χωρις αποδειξη σε επισκεψη στο γραφειο τους ποτε θα ξεκαθαριστεί;
zio10 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 τα κρισιμα ερωτηματα... 1-εχει να..., θα πληρωσει κανεις μας? 2-αν δεν, εκτος απο προσαυξησεις τι αλλο δεν μπορεις να κανεις; 3-αυτη η ιστορια με τους λογιστες, την απολυτοτητα τους, " να τα πληρωσεις ολα στην ωρα τους κλπ" και την ιδια στιγμη τα 10ρικακια που δινουμε χωρις αποδειξη σε επισκεψη στο γραφειο τους ποτε θα ξεκαθαριστεί; 1- νομίζω ότι οι περισσότεροι θα πληρώσουμε 2- δεν ξέρω, λογικά απλά προσαυξήσεις 3- δεν ξέρω για λογιστές που χρεώνουν επίσκεψη!
Silverage Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Τέλος πάντων, rage mode off με τους άχρηστους, μπήκε και σε μένα η εκκαθάριση του ΕΝΦΙΑ (που σήμερα έμαθα ότι περιμέναμε τέτοιο πράγμα Αυγουστιάτικα) και ανέβηκε λίγο απότομα το αίμα στο κεφάλι. Οξυγονώνεται και ο εγκέφαλος.Πάλι καλά.
viper2005 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Για κάποιο λόγο βλέπω το ενφια να ειναι μηδενικό. Δεν μπορω να καταλάβω το γιατι...
zio10 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Για κάποιο λόγο βλέπω το ενφια να ειναι μηδενικό. Δεν μπορω να καταλάβω το γιατι... Δεν είναι σωστό, να δώσεις κάτι! Κάνε ένα donate αν έχουν paypal! 4
Dannie Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Πολυ αδικο συστημα ληστεια κατα την αποψη μου.Δεν ειχαν την ευαισθησια ουτε να φορολογησουν πανω στις αντικειμενικες τιμες(οπως το ΕΤΑΚ επι εποχης Καραμανλη)που ηδη ειναι εικονικες φορολογουν πανω σε τιμες ζωνης(1000-1500 , 1500-2000 κ.τ.λ)που ειναι καθαρο κλεψιμο.Δεν εβγαλαν ουτε καν αναλυτικη κατασταση με τι χρεωνεται καθε ακινητο οικοπεδο η κτημα.Αν δειτε τι τοκος πεφτει με την καθυστερηση πληρωμης πανω απο ενα χρονο καταλαβαινεις οτι ολοι αυτοι που χρεοκοπησαν την ελλαδα και ομως συνεχιζουν να παιρνουν παχυλους μισθους οικογενειακα θελουν ομαδικο κρεμασμα.Κακο χρονο να εχουν!
ZAKKWYLDE Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Ρε παιδιά έχω ένα οικοπεδάκι με ένα πανάρχαιο κτίσμα του '40 ερείπιο (κυριολεκτικά είναι μη κατοικίσιμο και μη ηλεκτροδοτούμενο φυσικά) το οποίο πριν 30 χρόνια ήταν σπίτι. Κι όμως με φορολογουν γι'αυτό 200ευρώ!!! Είναι σωστό αυτό; Τέλεια..-50 απο τη κύρια κατοικία +200 σε αυτό, καλά μας έκατσε φέτος.
Zaknafein Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Τίποτα δεν είναι σωστό με το πρώην "έκτακτο" χαράτσι - νυν μόνιμο ΕΝΦΙΑ. +700 σε σχέση με πέρσι . Με τις υγείες μας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα