accipio Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Καπου στις επιλογες τοποθεσίας -γλωσσάς δεν θυμαμε ακριβως υπαρχει μια επιλογη για το πως θα εμαφανιζονται η εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούν unicode γραμματοσειρές .Εχει να επιλέξεις γλωσσα .Εγω εβαλα αγγλικα και ολα ενταξει. Έκανα αυτή την αλλαγή (Πίνακας Ελέγχου > Ώρα, Γλώσσα και Περιοχή > Περιοχή > Διαχείριση > Αλλαγή τοπικών ρυθμίσεων συστήματος... > έβαλα Αγγλικά ΗΠΑ > ΟΚ > επανεκκίνηση) και εν μέρει λύθηκε το πρόβλημα με τις δύο εφαρμογές (όχι πλήρως γιατί σε κάποια πλαίσια διαλόγου εμφανίζονταν πάλι γραμμές). Όμως δημιουργήθηκαν προβλήματα σε άλλα προγράμματα που με την προηγούμενη ρύθμιση δεν είχαν, π.χ. το XnView δεν εμφάνιζε τα ελληνικά στα ονόματα φακέλων και στη θέση τους έδειχνε διάφορα άσχετα σύμβολα. Έτσι το ξαναγύρισα στην προηγούμενη ρύθμιση (ανάθεμα την επανεκκίνηση...) και αναμένω λύση από τη Microsoft (σιγά μη δώσει αλλά ας έχω την ελπίδα).
spyros007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) κανε μια αναζητηση στο γκουλε για αλλαγη γλωσσας εφαρμογων που δεν χρησημοποιουν unicode γραμματοσειρα. περιοχη -διαχείριση- γλωσσά εφαρμογων που δεν χρησιμοποιούν unicode γραμματοσειρά. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2017 από spyros007
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Lol, δεν βγαίνει στο desktop το notification/pop-up για τα Review Privacy Settings αλλα βγήκε στο laptop (έγινε install από το win update το app αλλά @@), nice... Edit: yay εμφανίστηκε σχεδόν 1 ώρα αργότερα το pop-up... Επεξ/σία 12 Απριλίου 2017 από ThReSh
jeandoumpier Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Μετά από συνολικά περίπου 1.5 ώρα (1ωρα κατέβασμα + μισή ωρα εγκατάσταση) εγκαταστάθηκε το creators update μέσω των ενημερώσεων των windows απροβληματιστα, και τουλάχιστον έως τωρα δεν προέκυψε κάτι. Αύριο θα ψάξω λίγο και τις οποιες νέες προσθήκες.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Εμένα έχει κολλήσει το κατέβασμα στο 95 % από χθες το βράδυ και δεν βλέπω να ξεκολλάει!
SlackulatoR Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Όποιος έχει θέμα με το display scaling και θολές γραμματοσειρές στα Windows 10 η παρακάτω λύση δουλεύει κανονικά: https://www.reddit.com/r/Windows10/comments/3f7xfk/psa_solution_to_blurry_text_on_125_dpi_in_windows/ Είναι για 125% scaling μόνο, για διαφορετική ρύθμιση λογικά θέλει τροποποίηση.
Alejandro Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Και σε εμένα ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση χωρίς κάποιο από τα προαναφερθέντα προβλήματα. Το μόνο που με εκνευρίζει πλέον είναι η ύπαρξη του εικονιδίου του Windows Defender στην Task bar, αλλά αυτό διορθώνεται.
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Το icon το απενεργοποιείς από το ''Startup'' στο task manager.
Alejandro Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Το icon το απενεργοποιείς από το ''Startup'' στο task manager. Ναι, το έκανα ήδη. Τολμώ να πω πως πλέον μπουτάρει λίγο πιο γρήγορα.
nos1 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Μια βοήθεια παιδιά,μόλις έκανα το update,δείχνουν ολα οκ αλλά μόλις κλείνω το laptop κάνει reboot και το ρουτερ! Καμιά ιδέα τι παίζει; edit...Το κάνει μονο όταν είμαι συνδεδεμένος με ethernet,ασυρματα δουλευει κανονικα. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2017 από nos1
LLLEFTERIS Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Εχει βρει κανεις λυση να μην δειχνει γραμες αντι για γραμματα οταν κανεις εγκατασταση ενα προγραμμα;
tommybertsen Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Εμενα ακομη δεν ηρθε..Τι παιζει? Τιποτα. Το roll out γινεται οπως γινονται οι ενημερωσεις στα κινητα. Σιγα σιγα. Take your time 2
johnmayson Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 καλημερα σε μενα μου βγαλε ξατι ενημερωσεις τις εκανα και τωρα γραφει ενα μηνυμα οτι πατηστε δω για να παρετε τη creator πρωτοι και τι πρεπει να κανετε.Τα προβληματα που υπαρχουν ειναι με τα ελληνικα και το defender???Τα 10 προ ελληνικα εχω.Εχω iso anniverssary σε dvd αλλα δε θελω να κανω παλι καθαρη εγκατασταση.Το reset ειναι μια λυση τι ακριβως κανει;;;Ποση ωρα κανει το update να κατεβει και ποση να εγκατασταθει;;Το προβλημα ελληνικων ποτε θα λυθει σε κανα μηνα;;Στα update ποτε θα μου τη βρει τη νεα εκδοση μπορει να παρει και μηνα;;
gramacar Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά. Θα ήθελα μια βοήθεια σχετικά με ένα προβληματάκι στα win 10 pro. Μετά την τελευταία επανεκκίνηση μου βγάζει το start menu όπως φαίνεται στη φωτογραφία στον επόμενο σύνδεσμο. http://www.mediafire.com/view/27p7jk9fm61xal3/win10.jpg Όπως βλέπετε κάτω από κάθε πρόγραμμα μου βγάζει την ένδειξη "Δημιουργία" και επίσης είχε εξαφανίσει τα πάντα από το δεξιό panel. Αυτά που υπάρχουν τώρα είναι αυτά που προσθεσα εγώ εκ των υστέρων. Κατά τα άλλα δεν μου δημιουργεί κάποιο πρόβλημα. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον συγκεκριμένο χρήστη που είναι και administrator? Στους άλλους χρήστες μου τα βγάζει όλα κανονικά. Υπάρχει δυνατότητα επιδιόρθωσης? Είμαι σε έκδοση Windows 10 Version 1607 Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις