Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι στην 10240 και πάω να κάνω αλλαγή από microsoft account σε local account αλλά δε μπορεί να γίνει, μου πετάει error 0x80004005...καμιά ιδέα; Εσείς μπορείτε να κάνετε την αλλαγή αυτή;

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τι ηλίθιο!

κι άμα ένα update μου χαλάσει το σύστημα αντί να το φτιάξει ?

κι άμα μου κατεβάζει πάλι addware όπως το windows defender, IE, και άλλες μπούρδες που δεν μ ενδιαφέρουν ?

ουουουου!

Απο ελληινκο site http://www.unboxholics.com/news/tech/9423-ypoxreotikes-anavathmiseis-sta-windows-10

Δημοσ.

Ο Edge ρε γαμότο είναι τόσο τραγικός που δυσκολεύεσαι να κάνεις ακόμα και reply στο insomnia.

Αναγκάστηκα να χρησιμοποιώ τον Firefox

Δημοσ.

Για εμενα τωρα που μολις εβαλα τα win10 (Αν και Insider κατι μηνες) πως τα ενεργοποιω?

τωρα μονο απο cmd ακολουθωντας τον οδηγο που εχει αναφερθεί λιγα ποστ πιο πανω.

Δημοσ.

τελικα αυτο με το format δεν μπορει κανεις να μας το πει ?

αν δηλ κανουμε format πως περναμε τα 10 παλι με update δεν θα μας δωσουν τα windows σε iso με καποιο κλειδη για εγκατασταση 

αν ξερει καποιος 

ευχαριστω 

Δημοσ.

Για εμενα τωρα που μολις εβαλα τα win10 (Αν και Insider κατι μηνες) πως τα ενεργοποιω?

νομιζω με το που συνδεσεις τον λογαριασμο microsoft ενεργοποιουνται αυτοματα αν ησουν insider ..εγω δεν εκανα κατι αλλο και ειναι ενεργοποιημενα..τα περασα με το iso 10240!!

Δημοσ.

Είχα γραφτεί insider και είχα κατεβάσει μια παλιότερη έκδοση αλλα δεν την πέρασα ποτε... Τώρα που ειναι η τελικη έκδοση σκέφτομαι να περάσω καλύτερα insider ώστε να λαμβάνω γρήγορα τα νέα χαρακτηριστικά που θα έρχονται. Γι αυτό μπηκα να κατεβάσω το τελευταίο iso από την Microsoft αλλα πλέον έχουν κλείσει τα downloads...

Αν λοιπόν περάσω το παλιοτερο built που έχω, μπορώ να κανω update στο 10240 χωρίς το iso; η μόνο μέσω iso γίνονται οι αναβαθμίσεις;

Δημοσ.

Γιατι σε βαζει αναγκαστικα να κανεις λογαριασμο? Εγω ας πουμε οτι δεν επιθυμω να βαλω λογαριασμο... θα με αφησει να τα λειτουργω χωρις αυτον?

Δημοσ.

Είχα γραφτεί insider και είχα κατεβάσει μια παλιότερη έκδοση αλλα δεν την πέρασα ποτε... Τώρα που ειναι η τελικη έκδοση σκέφτομαι να περάσω καλύτερα insider ώστε να λαμβάνω γρήγορα τα νέα χαρακτηριστικά που θα έρχονται. Γι αυτό μπηκα να κατεβάσω το τελευταίο iso από την Microsoft αλλα πλέον έχουν κλείσει τα downloads...

Αν λοιπόν περάσω το παλιοτερο built που έχω, μπορώ να κανω update στο 10240 χωρίς το iso; η μόνο μέσω iso γίνονται οι αναβαθμίσεις;

Μπορείς κανονικά οι insiders λαμβάνουν ολα τα downloads / updates συμπεριλαμβανομένων και των builds που βγαίνουν

• Like 2
Δημοσ.

Το Windows Update πάντως είναι τραγικό, αλλά νομίζω έβγαλαν registry tweak όπου μπορείς να απενεργοποιήσεις τις αυτόματες ενημερώσεις.

Δημοσ.

Μπορείς κανονικά οι insiders λαμβάνουν ολα τα downloads / updates συμπεριλαμβανομένων και των builds που βγαίνουν

Τέλεια ευχαριστώ
Δημοσ.

Έχω ένα θέμα με τον εξωτερικό δίσκο.

΅Είναι φορμαρισμένος σε NTFS από bravia tv.

Τα windows 7 τον βλέπουν κανονικά και υπάρχει άριστη επικοινωνία.

Τα windows 10 όμως ενώ τον βλέπουν δε διαβάζουν όλους τους φακέλους που υπάρχουν... μυστήριο...

Ένας φάκελος με βίντεο που υπάρχει αναγκάστηκα να βάλω φουλ δικαιώματα στον φάκελο για να τρέξουν τα βίντεο.... χωρίς να είχα βάλει κάποιο περιορισμό στα win 7...

Ξέρει κάποιος τι συμβαίνει;

10240 build windows10

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...