Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αν δεν λειτουργούν ή δεν υπάρχουν τα προγράμματα τα ξαναεγκαθιστάς. Και σ'εμένα πήγα να τρέξω το hwmonitor αρχαία έκδοση και έφαγα bluescreen.

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν δεν λειτουργούν ή δεν υπάρχουν τα προγράμματα τα ξαναεγκαθιστάς. Και σ'εμένα πήγα να τρέξω το hwmonitor αρχαία έκδοση και έφαγα bluescreen.

Γιατί συμβαίνει αυτό;

Δημοσ.

soteras τουλαχιστον χαιρομε που εχω κι εναν ακομα με το ιδιο προβλημα γιατι αρχισα να πιστευω οτι εκανα καπια μλ**ια.  Αν μπορεις soteras να ανοιξεις cmd, δοκιμασε αυτο εδω και πες μου αν τα καταφερες:

Αυτο θελει να μπορεις να ανοιξεις cmd πραμα που εγω δεν μπορω... :( ενα ακομα σφαλμα των windows 10. Αντε να δουμε τι αλλο θα ανακαλυψουμε στην πορεια.....

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αυτή τη φορά από το Dreamspark δεν κατεβαίνουν μέσω Download Manager αλλά απευθείας από το mdsn.com από το οποίο κατεβαίνουν με ταχύτητα ~200-300KB/s  :mellow:

Δημοσ.

Soteras εμενα οταν βαζω το product key μου μου βγαζει: Κωδικός σφάλματος: 0xC004F034 οπως και στην αυτοματη ενεργοποιησει. Αυτο το σφαλμα το γκουγκλαρα. Λεει ουσιαστηκα οτι το product key ειναι "ακυρο". Και σενα το ιδιο σου βγαζει ??

Δημοσ.

Έχει κάνει κάποιος άλλος upgrade από 7 σε 10 και να έχει θέμα με το activate μετά μιλώ για αυθεντήκα win

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...