Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτη τη στιγμη ειμαι με 8.1 και στα windows updates δεν μου εχει εμφανισει κατι.

http://prntscr.com/7yhf35

Επισης το εικονιδιο της αναβαθμισης κατω δεξια που ειχα εδω και 1 μηνα εξαφανιστηκε σημερα.

Επισης να πω οτι ειχα κανει δηλωσει για την αναβαθμιση.

Οπως ειπα ειμαι με τα 64bit 8.1 αυτη τη στιγμη ΑΛΛΑ θελω να κανω clean install τα 10.

Τα windows δεν ειναι αυθεντικα.

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγκατάσταση από Dreamspark. Windows 10 Pro x64. Εγκαταστάθηκαν πιο γρήγορα κι από τα 8 νομίζω, σε 6:30 λεπτά έκανε την πρώτη επανεκκίνηση. Product key ζήτησε πρώτο πρώτο, ενεργοποιήθηκε κατευθείαν.

Δημοσ.

εγω δεν εκανα upgrade με το tool ομως. τα εκανα απο μεσα.

Δεν έχει σημασία ... Πως έχεις υπομονή με το Update απορώ..

Επίσης με το tool μπορείς να τα βάλεις κατευθείαν ή σε cd/usb

Αυτη τη στιγμη ειμαι με 8.1 και στα windows updates δεν μου εχει εμφανισει κατι.

http://prntscr.com/7yhf35

Επισης το εικονιδιο της αναβαθμισης κατω δεξια που ειχα εδω και 1 μηνα εξαφανιστηκε σημερα.

Επισης να πω οτι ειχα κανει δηλωσει για την αναβαθμιση.

Οπως ειπα ειμαι με τα 64bit 8.1 αυτη τη στιγμη ΑΛΛΑ θελω να κανω clean install τα 10.

Τα windows δεν ειναι αυθεντικα.

Τίποτα μην κάνεις περίμενε κανένα 2μηνο να βγουν cracks και μετά με το tool

Δημοσ.

Παιδιά έχω μια απορία. Έκανα upgrade από win 8.1 και έχω την Ελληνική έκδοση.

Το κλειδί μου είναι ο κωδικός που εμφανίζεται στην οθόνη 'σύστημα' με το τίτλο "αναγνωριστικό συστήματος" ?

Αποτελείται από 4 πενταψήφια, και είναι διαφορετικό απ το κλειδί των 8.1

Δημοσ.

Έχει κάνεις άλλος πρόβλημα να μην κάνει turn off την οθόνη στο προκαθορισμένο χρόνο που εχει στις ρυθμίσεις. Ο υπολογιστής είναι συνδεδεμενος σε τηλεοραση αλλά ποτε εως τώρα και με windows 7 & 8.1 δεν είχα πρόβλημα, τώρα δεν κλείνει η οθόνη με τιποτα.

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Είναι να αλλάξω τις επόμενες μέρες μητρική, cpu & μνήμες - περιμένω να μου έρθει η παραγγελία.

Σχετικά με την νέα αναβάθμιση στα Windows 10 τι προτείνετε να κάνω?

Να αναβαθμίσω στο υπάρχον pc/desktop ή όταν θα κάνω τις αλλαγές?

Με ποια σειρά θα πρέπει να γίνει η όλη αλλαγή??

ΥΓ. Τώρα έχω Windows 7 32bit αυθεντικά.

ΥΓ2. Στο νέο σύστημα επιθυμώ να έχω 64bit... 

Ευχαριστώ!!! 

Δημοσ.

Εγώ πάτησα clean install με το tool και με μια επανεκκίνηση ενεργοποιήθηκαν. το ελεγε στο site να κανετε upgrade για να νομιμοποιηθεί το κλειδί....

sorry, τι εννοεις να κανεις upgrade ? Εννοεις απλα να πας απο windows 8.1 ΠΧ windows 10 ?

Δημοσ.

Τι σκατά το έκαναν τόσο περίπλοκο εκεί στην Microsoft ρε δες εκεί...ψήνετε κανείς να κάνει οδηγό αναλυτικό στα ελληνικά; Ή θα περιμένουμε πολύ; :-D

Δημοσ.

ΚΑλησπερα σας...Εγινε σε κανεναν αλλγη γλωσσας η μονο εγω τα καταφερα??? δηλ απο win 7 pro eng σε win 10 pro Gr...και αν μπορω μετα την εγκατασταση να τα επεναφερ ωξανα σε αγγλικα ???

ευχαριστω

Δημοσ.

Τι σκατά το έκαναν τόσο περίπλοκο εκεί στην Microsoft ρε δες εκεί...ψήνετε κανείς να κάνει οδηγό αναλυτικό στα ελληνικά; Ή θα περιμένουμε πολύ; :-D

ουτε αναλυτικο οδηγο στα αγγλικα δεν εχουν ρε.

Δημοσ.

Το κλειδί πάντως π μ βγάζει είναι το ίδιο με Τ κλειδί π είχα από Τ insider... Εσάς τελειώνει σε 3V66T;

και εμενα σε αυτο τελειωνει...τι στο διαλο γινεται????

Δημοσ.

Εγώ έλυσα το πρόβλημα της ενεργοποίησης... Πήγα στο dreamspark και παρήγγειλα τα 10, κι έβαλα εκεί που μου ζητούσε κωδικό τον καινούριο..

Το θέμα τώρα είναι αν έχω ουσιαστικά χάσει μια άδεια (δεν νομίζω). Όπως και να έχει δεν είχα σκοπό να τα βάλω σε άλλο pc οπότε κομπλε.

Δημοσ.

και εμενα σε αυτο τελειωνει...τι στο διαλο γινεται????

και μενα το ιδιο insider και εγω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...