Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, αφού έλιωσα το κουμπί ενεργοποίηση πλεον μου εμφανίζει ότι τα windows είναι ενεργοποιημένα ΑΛΛΑ βλέπω ότι μου τα έχει ενεργοποιήσει με το generic κλειδί για τα pro, αυτό που τελειώνει σε 3V66T.

Θυμίζω ότι έκανα αναβάθμιση από 8,1 pro γνήσια με το tool όμως και ΟΧΙ μέσω windows update.

Θα ήθελα (από περιέργεια πάνω από όλα) κάποιος που έχει κάνει αναβάθμιση σε 10 αλλά μέσω windows update και έχει ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΑ τα windows να τσεκάρει με ΑΥΤΟ το εργαλείο το κλειδί και να μας πει αν είναι εντελώς διαφορετικό από τα generic που εμφανίζονται παρακάτω ή αν είναι ίσως το ίδιο με το κλειδί που είχε στην προηγούμενη εγκατάσταση.

Windows 10 Home - YTMG3-N6DKC-DKB77-7M9GH-8HVX7

Windows 10 Home SL- BT79Q-G7N6G-PGBYW-4YWX6-6F4BT

Windows 10 Pro - VK7JG-NPHTM-C97JM-9MPGT-3V66T

Windows 10 Pro VL-MAK - QJNXR-7D97Q-K7WH4-RYWQ8-6MT6Y

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τιποτα ακομα. Συνεχιζει τα ιδια.

φωτο:

kZQQCVE.png

Κανε και το εξής αποσύνδεσε ethernet κανε ρεσταρτ το router και μετά κανε restart το μηχάνημα...

Δημοσ.

Λοιπόν, αφού έλιωσα το κουμπί ενεργοποίηση πλεον μου εμφανίζει ότι τα windows είναι ενεργοποιημένα ΑΛΛΑ βλέπω ότι μου τα έχει ενεργοποιήσει με το generic κλειδί για τα pro, αυτό που τελειώνει σε 3V66T.

Θυμίζω ότι έκανα αναβάθμιση από 8,1 pro γνήσια με το tool όμως και ΟΧΙ μέσω windows update.

Θα ήθελα (από περιέργεια πάνω από όλα) κάποιος που έχει κάνει αναβάθμιση σε 10 αλλά μέσω windows update και έχει ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΑ τα windows να τσεκάρει με ΑΥΤΟ το εργαλείο το κλειδί και να μας πει αν είναι εντελώς διαφορετικό από τα generic που εμφανίζονται παρακάτω ή αν είναι ίσως το ίδιο με το κλειδί που είχε στην προηγούμενη εγκατάσταση.

Windows 10 Home - YTMG3-N6DKC-DKB77-7M9GH-8HVX7

Windows 10 Home SL- BT79Q-G7N6G-PGBYW-4YWX6-6F4BT

Windows 10 Pro - VK7JG-NPHTM-C97JM-9MPGT-3V66T

Windows 10 Pro VL-MAK - QJNXR-7D97Q-K7WH4-RYWQ8-6MT6Y

εκανα στο λαπτοπ μου μεσω windows update apo win 7 και μου εβγαλε generic. στο pc με 8.1 pro εκανα με tool pali generic μου εβγαλε.

Δημοσ.

^ μηπως ειχες καμια εκδοση N 

δεν κρατανε drivers ,εγκαθιστουν καινουργιους 

εμενα το κουφο ειναι οτι ειναι λεει corrupted το one drive  :blink:

Δημοσ.

Δηλαδή ο οποιοσδήποτε θα μπορεί να τα ενεργοποιήσει με το generic key;

Δεν υποτίθεται ότι θα ενεργοποιούνταν με το key που ήδη είχες;

Δημοσ.

Το ερώτημα είναι να βάλω την έκδοση N (δεν την είχα ποτέ) δεν ήξερα καν τι είναι

Οχι την κανονικη βαζεις! η N ειναι για την Ελβετια κατι τετοιο καταλαβα

Δημοσ.

Η Ν έκδοση, απ' όσο γνωρίζω, απλά δεν περιλαμβάνει multemedia εφαρμογές, όπως για παράδειγμα το Media Center, το Media Player, Βίντεο, Skype και τέτοια.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Laptop clean install Win7 Pro 64bit (activated) και μετα upgrade σε Win10 Pro 64bit, με ένα restart έγιναν activate κι αυτά...

To action center τα σπάει...

Δημοσ.

εκανα στο λαπτοπ μου μεσω windows update apo win 7 και μου εβγαλε generic. στο pc με 8.1 pro εκανα με tool pali generic μου εβγαλε.

Μια από τα ίδια.

HP laptop, με γνησια 8αρια αγορασμένα απο microsoft, upgrade σε 10 με windows update, λέει ότι τα windows δεν είναι ενεργοποιημένα.

Current product key : ******-3V66T.

Πατώντας για ενεργοποίηση, δίνει error code 0xC004F034. Οπότε αναμένουμε τις επόμενες ώρες ή μέρες να ξελασκάρει ο server.

edit: μετα από 15 λεπτά και πάτημα 4-5 φορές το activate, ενεργοποιήθηκαν.

Δημοσ.

Laptop clean install Win7 Pro 64bit (activated) και μετα upgrade σε Win10 Pro 64bit, με ένα restart έγιναν activate κι αυτά...

To action center τα σπάει...

οντως, εχουν κρατησει τα καλυτερα απο windows 7 , 8 k windows phone ,εξαιρετικα τα 10

Δημοσ.

Παίδες λογικά έχει μπουκώσει το σύστημα τώρα άμα έγιναν εκατομμύρια Pc install αργά η γρήγορα θα έρθει,,,, (ρίξτε και κάνα καντήλι βοηθάει) :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...