Xristaras12 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Ρίξε μια ματιά εδώ να δεις πως σπάει η σύνδεση, δοκίμασε μήπως σου κάτσει, αλλά δεν σε βλέπω πολύ ζεστό. επειδή το είχα δοκιμάσει και παλαιότερα με άλλους τρόπους κλπ ο catalyst αρνείται να δει οτι υπάρχει amd κάρτα στο σύστημα γενικότερα. ακόμα και απο lechat που είχα βρει μέχρι ενος σημείου δουλεύανε οι drivers και δεν είχα φωτεινότητα στην οθόνη κλπ. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αλλα δεν νομίζω να προσπαθήσω περαιτέρω. Το λάπτοπ το έχω για διάβασμα,σχολή και συναφή,δεν είμαι για πειραματισμούς 1
thelos257 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Καλησπερα σας παιδια τα δοκιμαζω και εγω στο: COMPAQ 100-411nv K2F53EA να δω πως θα φενονται πως ειναι αν ειναι πιο ελαφρια εκδοση απο τα 8.1 κλπ 1
lepaterious Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Μολις γυρισα απο την βολτα και βλεπω οτι η εγκατασταση εχει τελιωσει και ειμαι μεσα στο λειτουργικο . Αλλα τα windows μου λεει δεν ειναι ενεργοποημενα . Παταω ενεργοποιηση αλλα @@ρια ....ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να ενεργοποιηθουν μου λεει και απο κατω για να ενεργοποιησετε τα windows Πληκτρολογηστε διαφορετικο κλειδι προιοντος ή μεταβειτε στο store ... φταιει το ΓΝΗΣΙΟ κλειδακι μου ; ή σε ολους το ιδιο γραφει ; τι πρεπει να κανω ; καποιος οδηγος να μην ψαξω 100 σελιδες ; Υπομονη!!! αγγλικα windows 10 k η $%^& Cortana λεει δεν υποστηριζεται στην περιοχη σας υπαρχει workaround ? Εμενα παιζει μια χαρα η κορτανα
vaggospat13 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 αγγλικα windows 10 k η $%^& Cortana λεει δεν υποστηριζεται στην περιοχη σας υπαρχει workaround ? βαλε περιοχη αμερικα Μολις γυρισα απο την βολτα και βλεπω οτι η εγκατασταση εχει τελιωσει και ειμαι μεσα στο λειτουργικο . Αλλα τα windows μου λεει δεν ειναι ενεργοποημενα . Παταω ενεργοποιηση αλλα @@ρια ....ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να ενεργοποιηθουν μου λεει και απο κατω για να ενεργοποιησετε τα windows Πληκτρολογηστε διαφορετικο κλειδι προιοντος ή μεταβειτε στο store ... φταιει το ΓΝΗΣΙΟ κλειδακι μου ; ή σε ολους το ιδιο γραφει ; τι πρεπει να κανω ; καποιος οδηγος να μην ψαξω 100 σελιδες ; γίνεται χαμός με τους σερβερς θα ενεργοποιηθουν μην ανησυχείς εφόσον εχεις γνησια
GaGaS_Thess Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 μωρε να κανω υπομονή απλα ανυσηχησα γιατι λεει ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να ενεργοποιηθουν μου λεει και απο κατω για να ενεργοποιησετε τα windows Πληκτρολογηστε διαφορετικο κλειδι προιοντος ή μεταβειτε στο store ... παιζει να εχω θεμα ; 1
Redshift Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Υπομονη!!! Εμενα παιζει μια χαρα η κορτανα Why isn't Cortana in my region or language? Cortana is available in the following countries/regions: China, France, Germany, Italy, Spain, United Kingdom, and United States. Cortana is available in these languages: Chinese (Simplified), English (U.K.), English (U.S.), French, Italian, German, and Spanish To use Cortana, all these settings must be set to the same language:•Languages (this is your device language) •Speech language (language pack must be installed) •Country or region Note: If you change your region, you might not be able to shop at Store, or use things you've purchased, like memberships and subscriptions, games, movies, TV, and music. region δεν εχεις greece?
lepaterious Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Why isn't Cortana in my region or language? Cortana is available in the following countries/regions: China, France, Germany, Italy, Spain, United Kingdom, and United States. Cortana is available in these languages: Chinese (Simplified), English (U.K.), English (U.S.), French, Italian, German, and Spanish To use Cortana, all these settings must be set to the same language:•Languages (this is your device language) •Speech language (language pack must be installed) •Country or region Note: If you change your region, you might not be able to shop at Store, or use things you've purchased, like memberships and subscriptions, games, movies, TV, and music. region δεν εχεις greece? Τωρα που το λες δεν εχω greece εχεις δικιο....
Oneos33 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Ξέρει κανείς γιατί μου λέει Παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα. ;Μόλις τελειώνει η λήψη
Xristaras12 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Αυτα τα ψαχνουνε απο πριν... Εγω ειμαι με Intel HD 4600 + nVidia GTX 850M στο laptop που ειναι το βασικο μου μηχανημα. Η nVidia δινει drivers, αλλα της Intel ειναι beta και μονο μεσω Windows Update. Εχουμε μελλον ακομα, πρεπει να περασουν και μερικοι μηνες ωστε να βγουν σταθεροι drivers για ολα τα υποσυστηματα, να βγουν και τα πρωτα updates του λειτουργικου και μετα βλεεεεεεπουμε αν θα μπουν σε συστημα για productivity... Γι'αυτο και απορω με την "βιασυνη" μερικων να τα εγκαταστησουν απο την πρωτη μερα... Αποψη μου παντα.. Για το δικό μου μοντέλο η υποστήριξη σε drivers έχει σταματήσει το '13 μαζί με τα windows8. Δεν υπάρχουν καν drivers για 8.1 σκέψου και ούτε είχαν σχέδια για αναβάθμιση απλά στους gpu drivers εβαλαν τα αντίστοιχα .inf και για 8.1 Απο κει και πέρα πίστευα ότι με τον driver των 8 θα έπαιζε σωστά, κατα τα άλλα δεν χρειάστηκε το παραμικρό απο ενημέρωση/αναβάθμιση driver.
Ονειρολογίτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 εχω κανει 100 επανεκιννησεις. τιποτα. Παιδια μια ερωτιση για οσους δεν μπορουν να ενεργοποιησουν τα windows 10. Σαςβ βγαζει αυτο: http://i.imgur.com/HHJ8m3u.png ????? Μηπως εχει γινει expire το κλειδι μου??
lak10 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Κάνω upgrade απο 8.1 έχει κολλήσει στο 83% κανα μισάωρο ρύθμιση παραμέτρων στο 34% το να κανω?
Alejandro Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δεν μπορεί να διαγράψει από τον φάκελο Windows.old αυτά που φαίνονται στο συνημμένο. Καμία ιδέα;
Xristaras12 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δεν μπορεί να διαγράψει από τον φάκελο Windows.old αυτά που φαίνονται στο συνημμένο. Καμία ιδέα; δοκίμασε το απο εκκαθάριση δίσκου. Σε μένα έτσι διαγράφηκε.
panos- Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Κάνω upgrade απο 8.1 έχει κολλήσει στο 83% κανα μισάωρο ρύθμιση παραμέτρων στο 34% το να κανω?Και σε εμένα αλλά το άφησα καμια ώρα και αμέσως έκανε επανεκκίνηση και βγξκε στην επιλογή γλωσσας
aekoriginal21 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Cortana πως ενεργοποιούμε (Αγγλικά πάντα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις