Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρίξε μια ματιά εδώ να δεις πως σπάει η σύνδεση, δοκίμασε μήπως σου κάτσει, αλλά δεν σε βλέπω πολύ ζεστό. :fear:

επειδή το είχα δοκιμάσει και παλαιότερα με άλλους τρόπους κλπ ο catalyst αρνείται να δει οτι υπάρχει amd κάρτα στο σύστημα γενικότερα.

ακόμα και απο lechat που είχα βρει μέχρι ενος σημείου δουλεύανε οι drivers και δεν είχα φωτεινότητα στην οθόνη κλπ.

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αλλα δεν νομίζω να προσπαθήσω περαιτέρω.

Το λάπτοπ το έχω για διάβασμα,σχολή και συναφή,δεν είμαι για πειραματισμούς :P

• Like 1
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μολις γυρισα απο την βολτα και βλεπω οτι η εγκατασταση εχει τελιωσει και ειμαι μεσα στο λειτουργικο . Αλλα τα windows μου λεει δεν ειναι ενεργοποημενα . Παταω ενεργοποιηση αλλα @@ρια ....ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να ενεργοποιηθουν μου λεει και απο κατω για να ενεργοποιησετε τα windows Πληκτρολογηστε διαφορετικο κλειδι προιοντος ή μεταβειτε στο store ... φταιει το ΓΝΗΣΙΟ κλειδακι μου ; ή σε ολους το ιδιο γραφει ; τι πρεπει να κανω ; καποιος οδηγος να μην ψαξω 100 σελιδες ;

Υπομονη!!!

αγγλικα windows 10 k η $%^& Cortana λεει δεν υποστηριζεται στην περιοχη σας

υπαρχει workaround ?

Εμενα παιζει μια χαρα η κορτανα

Δημοσ.

αγγλικα windows 10 k η $%^& Cortana λεει δεν υποστηριζεται στην περιοχη σας

υπαρχει workaround ?

βαλε περιοχη αμερικα

Μολις γυρισα απο την βολτα και βλεπω οτι η εγκατασταση εχει τελιωσει και ειμαι μεσα στο λειτουργικο . Αλλα τα windows μου λεει δεν ειναι ενεργοποημενα . Παταω ενεργοποιηση αλλα @@ρια ....ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να ενεργοποιηθουν μου λεει και απο κατω για να ενεργοποιησετε τα windows Πληκτρολογηστε διαφορετικο κλειδι προιοντος ή μεταβειτε στο store ... φταιει το ΓΝΗΣΙΟ κλειδακι μου ; ή σε ολους το ιδιο γραφει ; τι πρεπει να κανω ; καποιος οδηγος να μην ψαξω 100 σελιδες ;

γίνεται χαμός με τους σερβερς θα ενεργοποιηθουν μην ανησυχείς εφόσον εχεις γνησια

Δημοσ.

μωρε να κανω υπομονή απλα ανυσηχησα γιατι λεει ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να ενεργοποιηθουν μου λεει και απο κατω για να ενεργοποιησετε τα windows Πληκτρολογηστε διαφορετικο κλειδι προιοντος ή μεταβειτε στο store ... παιζει να εχω θεμα ;

• Like 1
Δημοσ.

Υπομονη!!!

Εμενα παιζει μια χαρα η κορτανα

Why isn't Cortana in my region or language?

Cortana is available in the following countries/regions: China, France, Germany, Italy, Spain, United Kingdom, and United States. Cortana is available in these languages: Chinese (Simplified), English (U.K.), English (U.S.), French, Italian, German, and Spanish

To use Cortana, all these settings must be set to the same language:•Languages (this is your device language)

•Speech language (language pack must be installed)

•Country or region

Note: If you change your region, you might not be able to shop at Store, or use things you've purchased, like memberships and subscriptions, games, movies, TV, and music.

region δεν εχεις greece?

Δημοσ.

Why isn't Cortana in my region or language?

Cortana is available in the following countries/regions: China, France, Germany, Italy, Spain, United Kingdom, and United States. Cortana is available in these languages: Chinese (Simplified), English (U.K.), English (U.S.), French, Italian, German, and Spanish

To use Cortana, all these settings must be set to the same language:•Languages (this is your device language)

•Speech language (language pack must be installed)

•Country or region

Note: If you change your region, you might not be able to shop at Store, or use things you've purchased, like memberships and subscriptions, games, movies, TV, and music.

region δεν εχεις greece?

Τωρα που το λες δεν εχω greece εχεις δικιο.... 

Δημοσ.

Αυτα τα ψαχνουνε απο πριν... :-)

Εγω ειμαι με Intel HD 4600 + nVidia GTX 850M στο laptop που ειναι το βασικο μου μηχανημα.

Η nVidia δινει drivers, αλλα της Intel ειναι beta και μονο μεσω Windows Update.

Εχουμε μελλον ακομα, πρεπει να περασουν και μερικοι μηνες ωστε να βγουν σταθεροι drivers για ολα τα υποσυστηματα, να βγουν και τα πρωτα updates του λειτουργικου και μετα βλεεεεεεπουμε αν θα μπουν σε συστημα για productivity...

Γι'αυτο και απορω με την "βιασυνη" μερικων να τα εγκαταστησουν απο την πρωτη μερα...

Αποψη μου παντα.. ;)

Για το δικό μου μοντέλο η υποστήριξη σε drivers έχει σταματήσει το '13 μαζί με τα windows8.

Δεν υπάρχουν καν drivers για 8.1 σκέψου και ούτε είχαν σχέδια για αναβάθμιση απλά στους gpu drivers εβαλαν τα αντίστοιχα .inf και για 8.1

Απο κει και πέρα πίστευα ότι με τον driver των 8 θα έπαιζε σωστά, κατα τα άλλα δεν χρειάστηκε το παραμικρό απο ενημέρωση/αναβάθμιση driver.

Δημοσ.

εχω κανει 100 επανεκιννησεις. τιποτα. Παιδια μια ερωτιση για οσους δεν μπορουν να ενεργοποιησουν τα windows 10. Σαςβ βγαζει αυτο:

http://i.imgur.com/HHJ8m3u.png

?????  Μηπως εχει γινει expire το κλειδι μου??

Δημοσ.

Δεν μπορεί να διαγράψει από τον φάκελο Windows.old αυτά που φαίνονται στο συνημμένο. Καμία ιδέα;

post-88018-0-57379100-1438199793_thumb.jpg

Δημοσ.

Δεν μπορεί να διαγράψει από τον φάκελο Windows.old αυτά που φαίνονται στο συνημμένο. Καμία ιδέα;

δοκίμασε το απο εκκαθάριση δίσκου.

Σε μένα έτσι διαγράφηκε.

Δημοσ.

Κάνω upgrade απο 8.1 έχει κολλήσει στο 83% κανα μισάωρο ρύθμιση παραμέτρων στο 34% το να κανω?

Και σε εμένα αλλά το άφησα καμια ώρα και αμέσως έκανε επανεκκίνηση και βγξκε στην επιλογή γλωσσας
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...