Dimi00 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, xgol είπε Να απευθυνθείς σε εξειδικευμενο παιδοουρολογο. Καλε μου αν πόνεσε ρωτάω, απόψεις απλου κοσμάκη... Ξερω πού να απευθυνθώ
xgol Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Σ ενδιαφερουν οι αποψεις του απλου κοσμου και οχι η αποψη του ειδικου που μπορει να χει 1000+ χειρουργεια στην πλατη του? Ελα Χριστέ και Παναγία.
Kostasspil Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 11 minutes ago, Dimi00 said: Παιδια σορρυ που μπαινω στην αντροπαρεα, αλλά εχω γιο(μικρουλης ειναι βέβαια ) και το πιο πιθανό είναι να χρειαστεί και το παιδί να κάνει. Πόνεσε ? Καλυτερα νέος ή απο καποια ηλικία και μετά? Πόσο μικρός; Γενικά ναι, καλύτερα νωρίς να ξεμπερδέψει, το μετά είναι λίγο ζόρι, λόγω του ότι ενοχλούν τα ράμματα στη στύση(τα πρωινά π.χ. γι αυτο ρωτάω ηλικία), αλλά όχι κάτι τρομερό που δεν παλεύεται. 7 minutes ago, xgol said: αποψη του ειδικου Τη εμπειρία όσων έχουν κάνει ζήτησε, όχι συμβουλές πως να χειρουργησει τον γιο της 37 minutes ago, nemesis89 said: Παίζει λόγο του παραπάνω να επιμένει το πρηξιμο? Δεν πιστεύω πως έπαιξε ρόλο, στην δική μου περίπτωση το πρήξιμο ήταν λόγω κακής καθαριότητας. Πιο πολύ για τα ράμματα σου λένε να κρατιέσαι τον πρώτο καιρό
xgol Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Θεωρεις οτι η ευθυνη του χειρουργου τελειωνει με το που τελειωσει το χειρουργείο? Πως δεν ενδιαφερεται και δεν παρακολουθει την αποκατασταση? Δεν εχει αντιμετωπισει επιπλοκες, πονους, παραπονα ή μεσω της εμπειριας του δεν εχει δει πως να προλαμβανει μετεγχειρητικα οποιαδηποτε δυσκολια? Να Λολα ενα μήλο.
Kostasspil Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το ένα δεν αναιρεί το άλλο, δλδ όποιος μπαίνει εδώ και ρωτάει κάτι, δεν απευθύνεται μετά σε ειδικό; Αυτός είναι και ο λόγος ύπαρξης του νήματος, να γίνεται συζήτηση για τη φίμωση από άτομα που είχαν την πάθηση. Δεν είναι κανείς μας ουρολογος. Τέλος από μένα Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2018 από Kostasspil
xgol Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δεν ξερεις δεν ακους κιολας καποιον που ξερει περισσοτερα απο σενα. Το βελτιστο για την υγεια του παιδιου του ειναι να απευθυνθει σε ΠΑΙΔΟουρολογο. Αυτος θα εχει πολυ πιο μεγαλη εμπειρια και πιο επικαιροποιημενες γνωσεις απο εναν απλό Ουρολογο. Αλλά καντε οτι νομιζετε, κακώς ασχολήθηκα.
Dimi00 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Πόσο μικρός; Γενικά ναι, καλύτερα νωρίς να ξεμπερδέψει, το μετά είναι λίγο ζόρι, λόγω του ότι ενοχλούν τα ράμματα στη στύση(τα πρωινά π.χ. γι αυτο ρωτάω ηλικία), αλλά όχι κάτι τρομερό που δεν παλεύεται. Τη εμπειρία όσων έχουν κάνει ζήτησε, όχι συμβουλές πως να χειρουργησει τον γιο της Δεν πιστεύω πως έπαιξε ρόλο, στην δική μου περίπτωση το πρήξιμο ήταν λόγω κακής καθαριότητας. Πιο πολύ για τα ράμματα σου λένε να κρατιέσαι τον πρώτο καιρό Ειναι 2 χρονών. Του βαζουμε ενα ειδικό τζελ εδω και 1μιση χρόνο, δε βλεπουμε αποτελέσματα. Μας παρακολουθεί παιδοουρολογος (γιατι εχει και κρυψορχια).Υπαρχουν και κληρονομικα στη μέση οπότε δεν ελπιζουμε οτι θα ανοίξει φυσιολογικά 4 λεπτά πριν, xgol είπε Δεν ξερεις δεν ακους κιολας καποιον που ξερει περισσοτερα απο σενα. Το βελτιστο για την υγεια του παιδιου του ειναι να απευθυνθει σε ΠΑΙΔΟουρολογο. Αυτος θα εχει πολυ πιο μεγαλη εμπειρια και πιο επικαιροποιημενες γνωσεις απο εναν απλό Ουρολογο. Αλλά καντε οτι νομιζετε, κακώς ασχολήθηκα. Παιδοουρολογος μας παρακολουθεί, το ειπαμε αυτό. Ειναι κακό να ρωτήσουμε και εμπειρίες ανθρωπων? Γι αυτο άνοιξε αλλωστε το τοπικ. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2018 από Dimi00 1
xgol Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Περαστικά και οτι καλυτερο ευχομαι. Η κρυψορχια (μπορει να) ειναι σοβαρό θεμα.
Dimi00 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, xgol είπε Περαστικά και οτι καλυτερο ευχομαι. Η κρυψορχια (μπορει να) ειναι σοβαρό θεμα. Ευχαριστώ, να είσαι καλα. Ευτυχως εχουμε ενα ελαφρυντικό στην κρυψορχια, οτι καποιες φορές μας κανει τη χαρη και κατεβαίνει στη θεση του. Και ευτυχως δεν ειναι βαθια μεσα,κρυβεται πιο πανω στα πλαινα, ψηλαφιζεται κιολας. Με λίγα λόγια.. Offside η μπαλα.. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2018 από Dimi00 1
Dagobert Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, nemesis89 είπε Το μόνο θέμα που έχω είναι ότι ακόμα στην ένωση του έξω με το έσω πέταλο είναι ακόμα πρισμένο γύρο γύρο σχηματίζοντας έτσι .. "δαχτυλίδι" από φουσκομένο-πρησμένο δέρμα το οποίο δεν ξεπρήζετε καθόλου. Κάνω πλύσεις με χαμομήλι και βάζω κρέμα επούλωσης. Λέτε να είναι λογικό ακόμα ? Ναι, υπομονή. Παρόλα αυτά, μίλα και με τον ιατρό σου, να είσαι σίγουρος ότι η ανάρρωση προχωράει κανονικά. 1 ώρα πριν, Dimi00 είπε Παιδια σορρυ που μπαινω στην αντροπαρεα, αλλά εχω γιο(μικρουλης ειναι βέβαια ) και το πιο πιθανό είναι να χρειαστεί και το παιδί να κάνει. Πόνεσε ? Καλυτερα νέος Δε θα ταλαιπωρηθεί ιδιαίτερα. Βασικά δε θα το θυμάται καν.
Dimi00 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Dagobert είπε Ναι, υπομονή. Παρόλα αυτά, μίλα και με τον ιατρό σου, να είσαι σίγουρος ότι η ανάρρωση προχωράει κανονικά. Δε θα ταλαιπωρηθεί ιδιαίτερα. Βασικά δε θα το θυμάται καν. Mακαρι! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Εύχομαι γρήγορη ανάρρωση σε όλους!!
Kostasspil Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Όσοι κάνατε νυστέρι, οπτικά πως είναι; Φαίνεται σημάδι; Είμαι κάνα 3μηνο περίπου μετά το χειρουργείο και σε μένα φαίνεται. Βελτιώνεται με τον καιρό;
Dagobert Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 28 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Φαίνεται σημάδι; Βελτιώνεται με τον καιρό; Ναι Όχι 35 λεπτά πριν, Dimi00 είπε Mακαρι! Απλή λογική. Θυμάσαι τι έκανες σε ηλικία 2-3 ετών; Αμυδρά έως καθόλου. Για αυτό, εάν το κρίνει απαραίτητο ο ιατρός του παιδιού, καλύτερα τώρα, παρά αργότερα που θα θυμάται, θα πονέσει αρκετά κλπ. Περαστικά στο παιδί σας. 2
MikeJ Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Προφανώς ο γιατρός είναι αυτός που θα κρίνει τι χρειάζεται να γίνει πάντως εγώ θα έλεγα να εξαντλήσετε τις πιθανότητες να αποφευχθεί η περιτομή εφόσον αυτό είναι δυνατό. Αν γίνεται δηλαδή η φίμωση να αντιμετωπιστεί είτε με πλαστική ακροποσθίας είτε με κρέμες στεροιδών, γιατί είναι πίκρα να μην έχεις ακροποσθία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις