TriLoBiTe Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 πολύς ντόρος από τα ΜΜΕ και γενικα την ανέλπιστη (κατεμε) ευαισθησία του κόσμου. έχω παρακολουθήσει ελάχιστα (main τα virals από εδώ και απο εκεί) και αυτό που μου έμεινε κλασσικη περίπτωση φλώρου με απαράδεκτους γονείς φυσικά. To φυσικά μου άρεσε.. Προφανώς θα έχεις έγκυρες πηγές.. Απο οτι ακούγεται το παιδί έτρωγε και πολύ πίεση απο την μάνα του για τους βαθμούς (τελικά κάποιοι γονείς δεν θέλουν υγιή παιδιά αλλά τοιχοκολλημενα πτυχία) και λέγεται οτι μιλούσαν μαζί μια ώρα πριν εξαφανιστεί που του τα είχε ψάλλει για ακόμα μια φορά.. Μην πιστεύεις ό,τι ακούγεται, κάποιοι θέλουν να πάνε το πράγμα εκεί που τους βολεύει.. Τουλάχιστον τη μάνα αυτή δεν μπορώ με τίποτα να την φανταστώ (τόσο) καταπιεστική.
LiquidTroll Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Όταν έγραφα να κοπανάτε τα παιδιά σας όταν κάνουν χοντρές μ___ες μου γράφατε πως τα παιδιά δεν έχουν εμπειρίες και πάντοτε οι μεγαλύτεροι τους φταίνε. Ήμουν δημοτικό/γυμνάσιο, γύρνα πίσω και κρέμα με αν γουστάρεις, στο τέτοιο μου. Αυτόν τον καιρό αν στραφείς απέναντί μου θα σε κάψω, και θα γελάω πάνω απ' την μυρωδιά της σάρκας σου. Μπορείς να προσπαθήσεις, αλλά θα αμυνθώ γιατί νιώθω 10 φορές πιο έξυπνη/χρήσιμη στην κοινωνία απ' τον μέσο εσένα που θέλει να με φτύσει και από πάνω. Κατάλαβες; Είναι για διαφορετικούς λόγους τώρα πια. Ο νοών νοείτω, μη το τραβήξεις. Δεν αντέχω πάλι ban. Υ.Γ: Και αυτό που είχες την πολυτέλεια να διαβάσεις, είναι η άποψη του ίδιου του "τραμπούκου" παιδιού, χύμα και ειλικρινέστατα. Θα μπορούσες να παρατηρήσεις άλλα πράγματα μέσα από αυτές μου τις δηλώσεις, αλλά κάπου εδώ θέλω να εξηγήσω αυτή σου τη παράλειψη μέσω χαρακτηρισμών που το φόρουμ δεν μου επιτρέπει. Δεν λέω πως είναι κακοί χαρακτηρισμοί, λέω πως θα ήταν ρεαλιστικοί. Ε, απαγορεύεται. Άρα δε μπορώ να κουβεντιάσω μαζί σου περαιτέρω Liquidέλληνα. τσώπα , τσώπα.......
anwnymh29 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 To φυσικά μου άρεσε.. Προφανώς θα έχεις έγκυρες πηγές.. Μην πιστεύεις ό,τι ακούγεται, κάποιοι θέλουν να πάνε το πράγμα εκεί που τους βολεύει.. Τουλάχιστον τη μάνα αυτή δεν μπορώ με τίποτα να την φανταστώ (τόσο) καταπιεστική. Ναι οκ ειπα "ακουγεται" σαφως και δεν ειναι κατι σιγουρο , απλα αν ισχυει φανταζομαι οτι αυτο το παιδι θα ηταν σε φρικτη ψυχολογικη κατασταση αν υπηρχε και η πιεση απο το σπιτι συν με αυτα που τραβουσε στην σχολη του. Η μανα ακομα και καταπιεστικη να ηταν δεν της αξιζει ολο αυτο σε καμια περιπτωση..οπως και σε κανεναν γονιο. (σε περιπτωση που εφυγε μονος του και δεν το σκοτωσαν οι αληταραδες)
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 τσώπα , τσώπα....... Επειδή και εγώ έχω παρατηρήσει τα 7 δικά σου post, και μιας και βρισκόμαστε στο BlahBlah.. θέλω να ξέρεις πως ο ορισμός που σου έμαθε ο Άδωνης Γεωργιάδης είναι ο πιο βιασμένος ορισμός μετά το "συγνώμη" στα νύχια τύπων σαν και του λόγου σου. Επειδή ξέρω τι θα πει ειρωνεία, καλά καλά, σου λέω πως είσαι στο άλλο άκρο αυτού του skill ποίησης και είσαι στα μάτια μου σαν αράπης μέσα σε KKK στολή. Offtopic, αλλά όλα συνδέονται στην τελική και ήθελα να το βγάλω από μέσα μου. Ευχαριστώ για τη προσοχή, την έχω ανάγκη y'know. 1
totem_lost Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Αυτόν τον καιρό αν στραφείς απέναντί μου θα σε κάψω, και θα γελάω πάνω απ' την μυρωδιά της σάρκας σου. Μπορείς να προσπαθήσεις, αλλά θα αμυνθώ γιατί νιώθω 10 φορές πιο έξυπνη/χρήσιμη στην κοινωνία απ' τον μέσο εσένα που θέλει να με φτύσει και από πάνω. Ρε αυτή είναι τρελιάρα ρε!
Tenshi Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Τελικά ο ΤόληC τον φιφίκο του τον "έβρεξε" ή τσάμπα τα χαμόγελα και οι χαιρετούρες; 7
LiquidTroll Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Κοριτσι για PC , σε ευχαριστώ θερμά που απέδειξες περίτρανα τον λόγο ύπαρξης του νήματος. Αν έβαζα ένα thumbnail στο νήμα , θα ήτανε αυτά που γράφεις. Αποδεικνύεις περίτρανα πόσο θυμωμένα άτομα είναι οι τραμπούκοι , και φυσικά πόσο φοβισμένα. Τόσο φοβισμένα , που έχουνε ανάγκη να φοβίσουνε τους άλλους , με σκοπό να νιώσουνε αυτοί καλύτερα με τον εαυτό τους. Λυπαμαι για αυτά που γράφεις , και λυπάμαι πολύ και για σένα. Δεν θα πω ότι χρειάζεσαι βοήθεια , διότι απλά θα προκαλέσω το μένος σου , πράγμα που πιστεψέ με , δεν το θέλω......Όχι απο φόβο , αλλά απλά , δεν έχει αυτή την ανάγκη η ψυχή μου Βλέπω όμως , ότι όταν κάποιος παει λιγάκι να στην πει , πόσο πολύ ανάγκη έχεις να του αποδείξεις ότι δεν είναι έτσι...... Τεσπα , δεν θα μπω άλλο στην αντιπαράθεση με ένα άτομο που κουβαλάει τόση βία μέσα του , γιατί δεν θα κατεφέρω τίποτε..... 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Εγω τουλαχιστον απο τα 19 εως τώρα που είμαι 31 ετων δεν μ έχει πειράξει κανένας .Ευτυχως ολοι με σεβονται είναι όλοι ευγενικοι απεναντι μου.Είχα εως τώρα πολύ καλή ενηλικη ζωή.Ισως επεδή δέχτηκα μερικούς τραμπουκισμους ως παιδί αντέδρασα σκληραγωγηθηκα άρχισα γυμναστήριο και το προσωπό μου ενηλικιώθηκε.Μικρός ήμουνα σαν καρτούν να φανταστείτε.χαχαχ
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Κατ' εμέ κοίτα να δεις που εσύ ήθελα να γράψω παραπάνω πως χρειάζεσαι βοήθεια, και να προσθέσω δες πόσο οξύμωρα είναι τα πράγματα.Δεν το έκανα γιατί το δικό σου θέμα δεν μπορεί να βοηθηθεί. Στο τέτοιο μου το μένος σου. 1
LiquidTroll Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Κατ' εμέ κοίτα να δεις που εσύ ήθελα να γράψω παραπάνω πως χρειάζεσαι βοήθεια, και να προσθέσω δες πόσο οξύμωρα είναι τα πράγματα. Δεν το έκανα γιατί το δικό σου θέμα δεν μπορεί να βοηθηθεί. Στο τέτοιο μου το μένος σου. Οκ αγαπη , μαζί σου! Εσύ κοπάνα τα παιδιά σου για να τα σκληραγωγήσεις , και μάθε τους ότι η ζωή είναι μια ζούγκλα , στην οποία θα πρέπει να είσαι βίαιος για να επιβιώσεις , και να γαμουνε και να δέρνουνε... Και άσε εμένα , τον "ανώμαλο" , τον φλώρο , τον πεσμεοπωςθες, να μάθω τα παιδιά μου άλλες αξίες , ξένες για σένα φαντάζομαι , όπως αγάπη , ειρήνη , αλληλεγγύη , φιλία κλπ. Χάρηκα για την κουβέντα μας. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Πως κατάφερατε να δημιουργθει κοντρα σε ενα νημα με θεμα το bullying με ξεπερνα. Αυτο ειναι οξυμωρο. 6
ADHD Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Πολυ μένος στο insomnia τελευταία, και στα αλλα thread επειλες διαβαζω, "εγω θα του εκανα" " κτλπ.." και απο γυναίκες μαλιστα που υποτίθεται ειναι και πιο ήρεμες και λογικές σε τετοια θεματα απο τους αντρες. Φυσικά ειναι άδειες απειλες πισω απο το πληκτρολόγιο αλλα και παλι μου κανει εντυπωση οτι νιωθουν την αναγκη να τις κανουν. Είναι διασκεδαστικο παντως.. 1
LiquidTroll Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Πως κατάφερατε να δημιουργθει κοντρα σε ενα νημα με θεμα το bullying με ξεπερνα. Αυτο ειναι οξυμωρο. Cyber bullying λεγεται , και εφαρμόζεται απο πολλούς εδώ μέσα.....μάγκες του πληκτρολογίου , πουβγάζουνε τα απωθημένα τους Επίσης , δεν μπορώ να βλέπω να γράφονται σοβαρά κάποια πράγματα όπως το ότι πρέπει να κοπανάμε τα παιδιά μας και ότι ο τραμπουκισμός είναι καλό πράγμα..... Εσας δεν σας προκαλεί? 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις