MT60RS Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 καπου ειχα πετυχει μια ετοιματζιδικη κετσαπ, που δεν γλυκιζε πολυ και θυμιζε σαλτσα ντοματας, νομιζω pumaro ηταν
zio10 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 καπου ειχα πετυχει μια ετοιματζιδικη κετσαπ, που δεν γλυκιζε πολυ και θυμιζε σαλτσα ντοματας, νομιζω pumaro ηταν Έγραφε κέτσαπ απ'έξω; Κέτσαπ με μαγιονέζα λέει πολύ Η αγγουρομαγιονέζα είναι σούπερ 1
bluesattack Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Η αγγουρομαγιονέζα είναι σούπερ Μα στο σουβλακι ? Να ηταν κανα σαντουιτς με τυρια σαλαμια παει στο καλο.Η κανα λουκανικακι με τυροκαυτερη..
zio10 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Μα στο σουβλακι ? Να ηταν κανα σαντουιτς με τυρια σαλαμια παει στο καλο.Η κανα λουκανικακι με τυροκαυτερη.. Λάθος μου, δεν το διευκρίνισα! Για σάντουιτς - κρέπα μιλούσα, όχι για πίτα - σουβλάκι
MT60RS Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Έγραφε κέτσαπ απ'έξω; Μα στο σουβλακι ? Να ηταν κανα σαντουιτς με τυρια σαλαμια παει στο καλο.Η κανα λουκανικακι με τυροκαυτερη.. oh yes, μαφιονεζα (του μαφιοζου, με λιγο διαπλοκη μεσα) με ψιλοκομμενο αγγουρακι τουρσι 1
*nenya* Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 oh yes, μαφιονεζα (του μαφιοζου, με λιγο διαπλοκη μεσα) με ψιλοκομμενο αγγουρακι τουρσι = + Πες πού πουλάνε μαφιονέζα! Θέλω να δοκιμάσω κι εγώ χαχαχ!
Adon1s Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Χμ Οπως το λες μου θυμίζει εκεινη τη σως το τουρσί που έβαζαν στα απλά burger τους τα πάλαι-ποτέ Goody's. (Δε ξέρω αν εμεινε κανενα καταστημα ανοιχτο)(άσχετο)
zio10 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Goody's;; Μια χαρά ανοιχτά είναι απ'ότι ξέρω! Πίκλες βάζουν στο κλασικό τους burger αν δεν κάνω λάθος
Arct1c Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Παντως αυτοι που προτιματε γυρο κοτοπουλο και καλα οτι ειναι πιο υγιεινος (και οχι επειδη σας πεφτει βαρυ το χοιρινο που εδψ ειναι δεκτο ) ειναι σαν περνετε παγωτο και να το φυσατε να κρυωσει .Αμα θελετε κατι υγιεινο παρτε σουβλακι κοτοπουλο-αλαδωτη πιτα -ντοματα -κρεμυδι . Τωρα οταν ειναι για γουρουνιασμα φαση 3 πιτογυρα -γυρο χοιρινο- πατατες- ουγγαρεζα (μαγιονεζα με σαλαμι για οσους δεν ξερουν τι ειναι ) -κετσαπ -μουσταρδα- ντοματα -κρεμμυδι και ενιοτε μαγιονεζα + τυροκαυφτερη . Ναι ρε εδω στη Λαρσα ετσι τρωμε τι θελετε τωρα ? :p
Gtr34 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Χμ Οπως το λες μου θυμίζει εκεινη τη σως το τουρσί που έβαζαν στα απλά burger τους τα πάλαι-ποτέ Goody's. (Δε ξέρω αν εμεινε κανενα καταστημα ανοιχτο)(άσχετο) Πολύ ωραία αυτή η σως, δεν την έχω βρει στα σουπερμάρκετ.
zio10 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Παντως αυτοι που προτιματε γυρο κοτοπουλο και καλα οτι ειναι πιο υγιεινος (και οχι επειδη σας πεφτει βαρυ το χοιρινο που εδψ ειναι δεκτο ) ειναι σαν περνετε παγωτο και να το φυσατε να κρυωσει . Αμα θελετε κατι υγιεινο παρτε σουβλακι κοτοπουλο-αλαδωτη πιτα -ντοματα -κρεμυδι . Τωρα οταν ειναι για γουρουνιασμα φαση 3 πιτογυρα -γυρο χοιρινο- πατατες- ουγγαρεζα (μαγιονεζα με σαλαμι για οσους δεν ξερουν τι ειναι ) -κετσαπ -μουσταρδα- ντοματα -κρεμμυδι και ενιοτε μαγιονεζα + τυροκαυφτερη . Ναι ρε εδω στη Λαρσα ετσι τρωμε τι θελετε τωρα ? :P με ζαμπόν edit, και τα 4;;!
Arct1c Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 edit, και τα 4;;! και τα 4 Μη μιλησω για την στιγμη που λεω στο τηλεφωνο η στο μαγαζι μαγιονεζα και τυροκαυφτερη . Και με ρωταει με απορια και τα 2? Ναι ρε μπαγλαμα και τα 2 1
zio10 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 και τα 4 Μη μιλησω για την στιγμη που λεω στο τηλεφωνο η στο μαγαζι μαγιονεζα και τυροκαυφτερη . Και με ρωταει με απορια και τα 2? Ναι ρε μπαγλαμα και τα 2 Πολύ σάλτσα ρε συ! Σαν κρεατόσουπα θα είναι....
Arct1c Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Oχι βρε μια χαρα ειναι . Αν και αυτο με μαγιονεζα +τυροκαυφτερη το κανω οταν ερχεται η δικια μου και τρωμε μαζι .Ναι αυτη μου το εμαθε . Και ειναι και μιση μεριδα ανθρωπος 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα