Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

DELL ULTRASHARP U2412MWH 24'' FULL HD 

Ξέρω οτι ειναι παλιο μοντελο αλλα επειδη ψαχνω για μια λευκη οθονη θα με καλυψει λετε για gaming με την 970? ειναι παλιο το συστηματακι που χρησιμοποιω τωρα λογω αλλαγης του main.

ψαχνω μεχρι 200€ λευκη.Εχει καποιος καποια εμπειρια με την συγκεκριμενη ή μπορει να προτινει καποια αλλη?

σας ευχαριστω.

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, gaius germanicus είπε

Δυστυχώς 2κ ips 144 hz είναι εκτός μπάτζετ.

Για μενα , πας σε 24άρα ips ή VA FHD εαν θελεις να εχεις ικανοποιητικο ppi σε ενα χαμηλο μπατζετ. Προσωπικα δεν με ενοχλει το FHD σε 27 ιντσες, δεδομενου οτι ηρθα απο οθονη Laptop 4ετιας. Διαλεγεις καπου εκει μεσα...

11 ώρες πριν, propatzis είπε

DELL ULTRASHARP U2412MWH 24'' FULL HD 

Ξέρω οτι ειναι παλιο μοντελο αλλα επειδη ψαχνω για μια λευκη οθονη θα με καλυψει λετε για gaming με την 970? ειναι παλιο το συστηματακι που χρησιμοποιω τωρα λογω αλλαγης του main.

ψαχνω μεχρι 200€ λευκη.Εχει καποιος καποια εμπειρια με την συγκεκριμενη ή μπορει να προτινει καποια αλλη?

σας ευχαριστω.

Καλησπερα!  Την ειδα και φοβηθηκα προσωπικα!  Τοσες αλλες επιλογες:

https://www.skroutz.gr/s/9872057/HP-24es.html

https://www.skroutz.gr/s/15263123/HP-24f.html

https://www.skroutz.gr/s/12372202/Asus-VZ27VQ.html#

😊

Επεξ/σία από Οδυσσέας Τρίκαλα
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαιρεται! Ειμαι τελευταια στο ψαξιμο οθονης 27" 144hz με VRR και θα ηθελα και μια γνωμη απο και απο εσας. Ειμαι με GTX 1080, i7 5820k και το κυριο monitor μου αυτη τη στιγμη ειναι το Dell ultrasharp u2515h 1440p ips που εχει κατα τη γνωμη μου καταπληκτικα χρωματα ,ομως θελω να κανω τη μεταβαση σε 144hz και  gsync compatible. Η οθονη θα χρησιμοποιηθει για παιχνιδια ολων των ειδων και γενικη χρηση και καθολου για ταινιες. Το budget μου ειναι εως 400ευρω. Οι γνωμες σας θα με βοηθουσαν πολυ ευχαριστω.

Επεξ/σία από theostinator
Δημοσ.

Αλλαγη δεδομενων...

θα ηθελα να μου πειτε μια 24'' 27'' εως 200€ για 1080p gaming.hdmi,DP,γτ θα κουμπωσω κ κονσολα και Pc.τωρα αν θα ειναι 60hz 144hz οτι προτινεται θα το καλοδεχτω.θα ηθελα να ειναι ips ΑΝ γινεται γτ εχω συνηθισει πλεον.

επισης θα ηθελα κ καποια προταση για 32'' οπου θα την ηθελα κ για ταινεις κ για gaming αλλα με χαμηλο budget.

γνωστες δωστε τα φωτα σας σε εμας του ''τυφλους''...

τελικα με τοσες επιλογες ειναι δυσκολο ρε παιδια...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, propatzis είπε

Αλλαγη δεδομενων...

θα ηθελα να μου πειτε μια 24'' 27'' εως 200€ για 1080p gaming.hdmi,DP,γτ θα κουμπωσω κ κονσολα και Pc.τωρα αν θα ειναι 60hz 144hz οτι προτινεται θα το καλοδεχτω.θα ηθελα να ειναι ips ΑΝ γινεται γτ εχω συνηθισει πλεον.

επισης θα ηθελα κ καποια προταση για 32'' οπου θα την ηθελα κ για ταινεις κ για gaming αλλα με χαμηλο budget.

γνωστες δωστε τα φωτα σας σε εμας του ''τυφλους''...

τελικα με τοσες επιλογες ειναι δυσκολο ρε παιδια...

Σε 32΄ με χαμηλό budget , νομίζω είναι μονοδρομος η AOC Q3279VWFD8  με IPS panel αν θέλεις περισσότερο για παιχνίδια

ή η AOC Q3279VWF με Va panel αν θέλεις περισσότερο για ταινείες 

Επεξ/σία από nikos16717
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Kάποιος που έχει την  AOC Q3279VWFD8 σε ανάλυση 1920*1080 σε game δείχνει καλά;
Κατι θέλω να την αγοράσω σε εργασία θα είναι super ta 2k αλλά σε game δεν θα τα σηκώνει η vga (rx570) αλλά αν δείχνει καλά σε 1920*1080_1200 θα είμαι ok!

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, dreaming123 είπε

Κατι θέλω να την αγοράσω σε εργασία θα είναι super ta 2k αλλά σε game δεν θα τα σηκώνει η vga (rx570) αλλά αν δείχνει καλά σε 1920*1080_1200 θα είμαι ok!

Έχω την AOC C32G1. Δεν έχω κανένα πρόβλημα στα παιχνίδια στην ανάλυση αυτή και οι 32 ίντσες ότ πρέπει. Προσωπικά θα την ξαναγόραζα 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, dreaming123 είπε

Εγώ έχω την συγκεκριμένη οθόνη. Ο υπολογιστής στον οποίο είναι συνδεδεμένη είναι ένας i7-4770k με 16GB DDR3 Ram και μια NVidia 1050 2GB. Τα λίγο παλιά παιχνίδια τα σηκώνει μια χαρά σε 2560x1440, αλλά όμως στα 60HZ, όχι στα 75 (παίζει να έχουν περιορισμό και τα παιχνίδια μάλλον, έχω δοκιμάσει το Tomb Raider και το Resident Evil Revelations 2). Το Rise of the Tomb Raider μου κάνει κάποια σπασίματα, σε αισθητό βαθμό, και το έχω γυρίσει σε 1920x1080. Γενικώς βλέπεται, δεν έχω καταλάβει κάποια διαφορά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θελω να αναβαθμισω την οθονη μαζι με την καρτα γραφικων μου. Η αποσταση θεασης ειναι μικρη αλλα απο οτι διαβαζω καλυτερα θα ηταν μια 27αρα. 

Θα διαλεγα 1440p αλλα δεν εχω το budget για αγορα αντιστοιχης καρτας γραφικων για να με κρατησει χρονια οποτε οθονη 1080p ακουγεται πιο νορμαλ στην τσεπη μου

Για καρτα γραφικων θα εδινα 250-300 ευρω. Προς τα που να κοιταξω για οθονη 1080p? 24αρα ή 27αρα και τι χαρακτηριστικα να εχει;

Επεξ/σία από gavros10
Δημοσ.
Στις 28/3/2019 στις 12:10 ΜΜ, gavros10 είπε

Θελω να αναβαθμισω την οθονη μαζι με την καρτα γραφικων μου. Η αποσταση θεασης ειναι μικρη αλλα απο οτι διαβαζω καλυτερα θα ηταν μια 27αρα. 

Θα διαλεγα 1440p αλλα δεν εχω το budget για αγορα αντιστοιχης καρτας γραφικων για να με κρατησει χρονια οποτε οθονη 1080p ακουγεται πιο νορμαλ στην τσεπη μου

Για καρτα γραφικων θα εδινα 250-300 ευρω. Προς τα που να κοιταξω για οθονη 1080p? 24αρα ή 27αρα και τι χαρακτηριστικα να εχει;

Για μένα καλύτερα 24αρα σε 1080p

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα,

σκέφτομαι για αγορά monitor μέσα στο Πάσχα και μάλλον έχω καταλήξει στο dell p2419h. Γενικά θέλω 24αρι, με τιμή γύρω στα 160 ευρώ, 1080p και ips. Η χρήση που θα του κάνω είναι γραφείου με λίγο προγραμματισμό και εργασίες για τη σχολή. Θεωρείται ότι είναι καλή επιλογή για την χρήση που το θέλω; Αν μπορείτε προτείνεται μου κάτι άλλο με αυτά τα χαρακτηριστικά. Στα + θεωρώ τη βάση που μπορείς να ρυθμίσεις το ύψος για μεγαλύτερη άνεση. Επίσης αν έχει κανείς την ίδια ή παρόμοια (πχ πιο παλιό μοντέλο - p241xh) ας μου πει εμπειρίες (χρώματα, αν είναι κουραστική σε πολύωρη χρήση κλπ.)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...