Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το όριο στη κατάθεση προς revolut είναι 500€ μηνιαίως όπως γενικότερα στα εμβάσματα? Σίγουρα έχει ειπωθεί απλά δε το βρίσκω. Ή μπορώ κάπως να το παρακάμψω ανεξαρτήτως κόστους?

Δημοσ.

14 ευρω με χρεωσε η εθνικη για το εμβασμα στη revolut κι εγω νομιζα πως ηταν 8 ευρω οπως ειπαν καποιοι απο εδω. Θες μια βδομαδα για να βγαλεις κωδικους web banking δυστυχως.

Μα 8€ είναι. https://www.nbg.gr/greek/pricing-of-products-and-services/Documents/%CE%A4%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B9%CE%BF%20%CE%9B%CE%BF%CE%B9%CF%80%CF%8E%CE%BD%20%CE%95%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%B9%CF%8E%CE%BD%5B2%5D/%CE%9B%CE%BF%CE%B9%CF%80%CE%AD%CF%82%20%CE%95%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B5%CF%82/web_portal_elliniko_timologio_loipwn_ergasiwn.pdf

Μήπως είναι εκτός Ε.Ε.;

Δημοσ.

εστειλα εμβασμα στο revolut τριτη βραδυ..... ποτε θα μπουν τα λεφτα ποσες μερες κανουν?

εγω εστειλα δευτερα πρωι δοκιμαστικα κ μπηκαν τεταρτη μεσημερακι...εστειλα ξανα τεταρτη περισσοτερα θελω να πιστευω αυριο να μπουν! λογικα αν τυχον δεν εχουν μπει ακομα σε εσενα αυριο θα μπουν αλλιως στειλε στο chat τους κ ρωτησε...

Το όριο στη κατάθεση προς revolut είναι 500€ μηνιαίως όπως γενικότερα στα εμβάσματα? Σίγουρα έχει ειπωθεί απλά δε το βρίσκω. Ή μπορώ κάπως να το παρακάμψω ανεξαρτήτως κόστους?

ειναι εμβασμα εξωτερικου αρα ναι 500 κ εκει!

οχι η εδρα της ειναι UK!

Δημοσ.

14 ευρω με χρεωσε η εθνικη για το εμβασμα στη revolut κι εγω νομιζα πως ηταν 8 ευρω οπως ειπαν καποιοι απο εδω. Θες μια βδομαδα για να βγαλεις κωδικους web banking δυστυχως.

μια βδομαδα? σε μενα τους βγαλαν σε 2 μερες...

Δημοσ.

Άρα έχουμε μέχρι τώρα εμβάσματα μέσω web από Εθνική και Eurobank με χρέωση 1 ευρώ και Πειραιώς, Alpha μόνο από ταμείο.

edit: Και η Πειραιώς μέσω web και χρέωση 1 ευρώ.

Δημοσ.

για την εθνικη μιλαμε, μια μερα δεν υπαρχει

μηπως φταιει π ειναι καταστημα επαρχιας??? ισως..παντως ημουν κομπλε σε 1 ημερα!

Δημοσ.

εγω εστειλα δευτερα πρωι δοκιμαστικα κ μπηκαν τεταρτη μεσημερακι...εστειλα ξανα τεταρτη περισσοτερα θελω να πιστευω αυριο να μπουν! λογικα αν τυχον δεν εχουν μπει ακομα σε εσενα αυριο θα μπουν αλλιως στειλε στο chat τους κ ρωτησε...

ειναι εμβασμα εξωτερικου αρα ναι 500 κ εκει!

οχι η εδρα της ειναι UK!

Δεν έχει σημασία η έδρα αλλά ο λογαριασμός.

Δημοσ.

Δεν έχει σημασία η έδρα αλλά ο λογαριασμός.

GB ξεκινάει ο IBAN. Ηνωμένο Βασίλειο. Αν ήταν εκτός ΕΟΧ και στο ebanking θα χρέωνε παραπάνω νομίζω

• Like 1
Δημοσ.

μηπως φταιει π ειναι καταστημα επαρχιας??? ισως..παντως ημουν κομπλε σε 1 ημερα!

Νομίζω αν το στείλεις πριν απο κάποια συγκεκριμένη ώρα την άλλη μέρα πάνε..

Δημοσ.

Νομίζω αν το στείλεις πριν απο κάποια συγκεκριμένη ώρα την άλλη μέρα πάνε..

χμμμ δν τ γνωριζω αυτο...σημασια παντως δεν εχουν οι μερες αλλα τ ν κανουμε τ δουλεια μας γρηγορα κ το web banking ειναι απαραιτητο (αναλογα παντα τις αναγκες τ καθενος)!

Δημοσ.

ειναι του κεντρικου(διοικηση) το swift αυτο που σου προτεινει

οποτε μην ανυσηχεις  τα περισσοτερα swift  ετσι τελειωνουν  ΧΧΧ    εντεκα ψηφια παντα συνολο

Παληά μας τέχνη κόσκινο... Κύριε..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...