Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εννοείς, καιγατε το κορδονι για να λιώσει το πλαστικό πάνω στο σήμα για να το κολλήσετε; Το είχα δει και αυτό.

Απλά με μια κόλλα γίνεται η δουλειά και το όνομα με στυλό, υπήρχαν κάτι κορόιδα που έκαναν παραγγελία τα ονόματα από το Μοναστηράκι και πληρωναν κάνα 12ευρώ...

• Like 1
Δημοσ.

Αν κοψω την αναβολη Αυγουστο (29-31 αυγουστου ) παω για ΕΣΟ νοέμβρη? Και αν την κοψω Σεπτεμβρη παω για Ιανουάριο?

Δημοσ.

Αν κοψω την αναβολη Αυγουστο (29-31 αυγουστου ) παω για ΕΣΟ νοέμβρη? Και αν την κοψω Σεπτεμβρη παω για Ιανουάριο?

Σε γενικες γραμμες ναι. Σκεψου οτι εγω ειχα κοψει την αναβολη αρχες Σεπτεμβριου και με πηγε Γεναρη γιατι για να εμπαινα Νοεμβριο επρεπε να την ειχα σταματησει την αναβολη μεχρι μεσα με τελη Αυγουστου.

• Like 1
Δημοσ.

Σε γενικες γραμμες ναι. Σκεψου οτι εγω ειχα κοψει την αναβολη αρχες Σεπτεμβριου και με πηγε Γεναρη γιατι για να εμπαινα Νοεμβριο επρεπε να την ειχα σταματησει την αναβολη μεχρι μεσα με τελη Αυγουστου.

Ωραια, αρα δηλαδη κοβω πχ την τριτη (23/8) την αναβολη και παω για νοεμβρη? (εχω την εξεταστικη στην μεση, θα την εκοβα νωριτερα)

Και βγαινω περιπου ιουλιο?

Δημοσ.

Με τη ΣΤ'/ΕΣΣΟ (Νοέμβριος) -> Από 1 Ιουλίου μέχρι 31 Αυγούστου του έτους κατατάξεως 

Το παραπάνω είναι από το stratologia.gr

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...