Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά και αύριο να πάει είναι πιθανό να τον χώσουν Γενάρη.Θυμάμαι πέρυσι ήταν τόσα πολλά άτομα σε Ε και ΣΤ που τους μετέφεραν.

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειτε ειναι πολυ μπερδεμενο το θεμα με τις εσσο ειτε κατι καταλαβαινω εγω λαθος.

Σε καποιο αλλο site λεει 1 αυγουστου με 31 οκτωβριου μπαινεις φεβρουαριο,βεβαια και εγω ελπιζω να ειναι μεχρι 31 αυγουστου για νοεμβρη για και εγω τωρα θελω να την σταματησω την αναβολη.

Βλακεια να σε πανε φεβρουαριο ενω περιμενεις απο τον αυγουστο..ειναι που ειναι χασιμο χρονου.

Δημοσ.

Καλά και αύριο να πάει είναι πιθανό να τον χώσουν Γενάρη.Θυμάμαι πέρυσι ήταν τόσα πολλά άτομα σε Ε και ΣΤ που τους μετέφεραν.

Δεν το ψηνω καθολου γεναρη, χανω αδειες χριστουγεννων και καλοκαιρι full μεσα. Θα παω αυριο κιωλας να ρωτησω ΚΕΠ

Δημοσ.

παιδια νομιζω πιο πολυ θεμα τυχης ειναι το ποτε θα μπεις...

εγω εκοψα αναβολη περυσι, παρασκευη 14 αυγουστου, και στο ΚΕΠ που εκανα τα χαρτια μου γραψαμε αν μπορουν να εξετασουν το ζητημα για κατανομη τον Σεπτεμβρη... και εγινε δεκτη (!!!) ... χωρις βυσμα.... οποτε οποιος κοψει ας γραψει καπου εκει υπαρχει ενα πεδιο αν μπορουν να τον βαλουν στην αμεσως επομενη εσσο... μπορει να ειναι τυχερος σαν εμενα... μαλιστα επειδη ολα εγιναν τοσο γρηγορα που το χαρτι για να παρουσιαστω σταλθηκε στην αστυνομια με φαξ και οχι με ταχυδρομειο οπως ολα τα αλλα... με πηρανε τηελεφωνο και απο την στρατολογια νομιζω 22-23 αυγουστου κατι τετοιο κιολας να με ενημερωσουν οτι εγινε δεκτο το αιτημα μου...

και ολα αυτα ξαναλεω χωρις βυσμα, μαλιστα οι δικοι μου δεν ηξεραν καν οτι διεκοψα αναβολη, απλως πηγα μονος μια μερα και εκανα την διαδικασια :-D

Δημοσ.

υπαρχει περιπτωση να τους πανε σε κυπριακο στρατο?

γιατί να σε πανε στον κυπριακό στρατό κ οχι στον τουρκικό ?
  • Like 3
Δημοσ.

Ωραιος...εγω παλι 16 αυγουστου δεν μπορεσα καν να εποικοινωνισω τηλεφωνικώς με την στρατολογια...

Ηταν/ειναι κλειστα την περιοδο του 15αυγουστου?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σεπτεμβρη παρουσιαζομαι στην Τριπολη αεροπορια..

πως ειναι?

διαβασα οτι εχει πολυ τρεξιμο στην εκπαιδευση..

Ολοι για αεροπορια Τριπολη παρουσιαζονται(και ναυτικο νομιζω) ουτως ή αλλως. Δεν ξερω συγκεκριμενα στους αεροπορους τι σοι εκπαιδευση παιζει, αλλα απο φιλο μου που πηγε Αεροπορια (και αυτος μονο Τριπολη )ξενερωσε σε σχεση με την υπολοιπη θητεια που γενικα περασε ζωη και κοτα(βεβαια για Αεροπορια και Ναυτικο ουτως ή αλλως για να μπεις πλεον θελει τις περισσοτερες φορες βυσμα αλλα λεμε τωρα). Γενικα η Τριπολη ειναι απο τα πιο αυστηρα κεντρα εκπαιδευσης.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.

Σεπτεμβρη παρουσιαζομαι στην Τριπολη αεροπορια..

πως ειναι?

διαβασα οτι εχει πολυ τρεξιμο στην εκπαιδευση..

ρωτα το βυσμα σου

• Like 1
Δημοσ.

ρωτα το βυσμα σου

α ρε Ελληναρα αντι να πεις κατι καλο νομιζεις οτι ολοι βαζουμε ρουσφετια και οτι επειδη πηγα αεροπορια ειμαι καλυτερος απο σενα...

για αυτο ειμαστε τοσα χρονια πισω απο τις υπολοιπες χωρες,γιατι μερικοι σαν και εσενα νομιζουν οτι θα πεταξουν την εξυπναδα και οπου κολλησει..

νομιζεις θελω να χαραμισω 12 μηνες απο την ζωη μου και οχι 9?

ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΡΟ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ!!!!

Ολοι για αεροπορια Τριπολη παρουσιαζονται(και ναυτικο νομιζω) ουτως ή αλλως. Δεν ξερω συγκεκριμενα στους αεροπορους τι σοι εκπαιδευση παιζει, αλλα απο φιλο μου που πηγε Αεροπορια (και αυτος μονο Τριπολη )ξενερωσε σε σχεση με την υπολοιπη θητεια που γενικα περασε ζωη και κοτα(βεβαια για Αεροπορια και Ναυτικο ουτως ή αλλως για να μπεις πλεον θελει τις περισσοτερες φορες βυσμα αλλα λεμε τωρα). Γενικα η Τριπολη ειναι απο τα πιο αυστηρα κεντρα εκπαιδευσης.

οσο για την αεροπορια...πηρα αναβολη ενω ειχα παει αεροπορια και αφου την ακυρωσα πηγα παλι αεροπορια...βισμα δεν εβαλα και ουτε ξερω γιατι πηγα..σοβαρα,το ειχα δηλωσει ομως σαν επιλογη..λεω να δηλωσω μαγειρας μιας και εχω προηγουμενη εμπειρια..ξερει κανεις πως ειναι?

• Like 1
Δημοσ.

οσοι πανε αεροπορια δεν εχει κανεις τους βυσμα χαχαχα ενταξει δηλαδη ειστε επιλεκτοι εσεις που σας παιρνουν και οι αλλοι που σταζουν στον εβρο οι ακυροι

• Like 2
Δημοσ.

οσοι πανε αεροπορια δεν εχει κανεις τους βυσμα χαχαχα ενταξει δηλαδη ειστε επιλεκτοι εσεις που σας παιρνουν και οι αλλοι που σταζουν στον εβρο οι ακυροι

αν θες πιστεψε το αν θες οχι...αν καθε εσσο μπαινουν 1000 ατομα για παραδειγμα..και τα 1000 ειναι με βισμα?Δεν νομιζω

Δεν ειπα οτι η αεροπορια δεν ειναι φουλ στο βυσμα,αλλα δεν μπαινουν και ολοι με βυσμα.Ξερω δυσκολο να μπεις χωρις αλλα ετσι ειναι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...